|
Тема
|
Търси се?
|
|
Автор |
Гoйko (индианец) |
Публикувано | 04.03.09 13:50 |
|
Търси се php програмист (Freelancer)!
Проекта не е малък и би могъл да бъде доста сериозно предизвикателство!
Възможностите за заплащане са нищожни!
Въпреки това винаги може да се намери подходяща форма на коректно сътрудничество.
Моля, изпратете всичко, което мислите, че ще Ви представи в най-добра светлина на point_of_view@mail.bg.
Компанията е позиционирана в София (ако това има значение...).
Дано не ви се стори параноично, не не ми се иска да влизам в подробности за проекта преди да съм се уверил в възможностите на човека. Не мисля, че идеята е супер гениална, но все пак...
Моля ви да изпращате портфолио.
| |
Тема
|
Re: Търси се?
[re: Гoйko]
|
|
Автор |
Joro_M (непознат
) |
Публикувано | 04.03.09 16:31 |
|
Възможностите за заплащане са нищожни!
Никой няма да си губи времето с това.
| |
Тема
|
явно има скрит келепир
[re: Joro_M]
|
|
Автор |
zaphod (мракобес) |
Публикувано | 04.03.09 16:33 |
|
който любопитните девелопри трябва да разгадаят
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
Тема
|
Re: явно има скрит келепир
[re: zaphod]
|
|
Автор |
(tux) (-o-) |
Публикувано | 05.03.09 06:29 |
|
например, клиента е агенция за манекенки?
| |
Тема
|
Тънкият момент е тук:
[re: zaphod]
|
|
Автор |
Om_ (eyeful) |
Публикувано | 05.03.09 13:14 |
|
"... би могъл да бъде доста сериозно предизвикателство"
За онези, които обичат предизвикатествата.
| |
Тема
|
Re: Тънкият момент е тук:
[re: Om_]
|
|
Автор |
moreol (минаващ) |
Публикувано | 05.03.09 17:29 |
|
ом ъм мом
| |
|
Хе-хе...
"Възможностите за заплащане са нищожни!" - това е ясно, друго не сме и очаквали, но следващото - "Въпреки това винаги може да се намери подходяща форма на коректно сътрудничество" - възбужда въображението .
Според мен, повече хора биха се отзовали на обявата, ако не я беше пуснал Гойко, а Снежанка .
General Protection Fault in module 0xDEEBAA. Рестартирайте държавата!
| |
|
Моля ти се, недей с лошо, никога не бих написал подобна глупост. Това е обява която съм цитирал и която официално е публикувана в друг форум. Пуснах я тук за да илюстрирам, за пореден път, че идиотите в България край нямат.
| |
Тема
|
Re: Търси се?
[re: Гoйko]
|
|
Автор |
zaphod (мракобес) |
Публикувано | 07.03.09 17:48 |
|
Пуснах я тук за да илюстрирам, за пореден път, че идиотите в България край нямат. наистина го илюстрираш добре, макар че не точно по начина който си планувал
сещам се, преди време в германия някой беше пуснал обява че търси доброволец, когото да изяде. предполагам много хора са решили че тоя е идиот за да си мисли че някой ще му върже на подобна обява. но какво стана, появи ли се доброволиц? появи се! случаят е възпят в парчето на рамщайн "майн тайл", така че дръж тая обява под око, може да падне леф. току виж се появил кандидат, ще пишеш на рамщайн, те ще направят хитова песен, просълзяваща дори най-железните ИТ рекрутъри, а ти ще лапнеш мазна комисионна.
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
|
|
|
|