Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:30 15.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема колко струва?нови  
Автор Are-you-talking-to-me (непознат )
Публикувано23.11.08 15:35

Здравейте, за първи път пиша в клуба и не съм убедена , че съм попаднала на точното място, но надявам се да получа насока и съвет от вас. Та ... искам сайт. Имам повече от една идея, но се спирам на сайт за имоти. Моля , бихте ли ме насочили колко стурва тази екстра? След две срещи получих 2 противоречиви оферти - едната на стойност 450 лева, а другата на стойност 3300 лева.

. Моля, насочете ме към компетентни хора, които да свършат работа, а аз да не съм като оглозган кокал след като платя. Последно платих 380 лева да ми отпушат тоалетната вкъщи за 10 мин. и оттогава съм много трезва, когато посягам към чантичката ми.. не може просто такива разлики в цената за две много сходни предложения....

Тема Re: колко струва?нови [re: Are-you-talking-to-m]  
Автор Maтa Kocмaтa (космат маймун)
Публикувано23.11.08 15:41

Напротив, може. Ако сама си беше взела течност за отпушване на тоалетни и инструмент за тази цел щеше да ти струва 18 лева. При наемането на друг човек, който да го направи професионално струва 380 лева.

Относно твоят сайт, ако някой ти подкара готова CMS като нищо ще ти прибере 450 лева и ще те е "оскубал" три пъти повече отколкото другия. Ако за 3 300 лева ти направят сайт, започвайки на чисто, то ти правят подарък. Изцяло поръчковите сайтове за имоти вървят от цена 10 000 лева нагоре, когато се иска качествена изработка.

Не е въпросът колко пари ще дадеш, а какво ще си купиш за тях.

Save the original.

Тема Re: колко струва?нови [re: Maтa Kocмaтa]  
Автор Are-you-talking-to-me (az)
Публикувано23.11.08 15:48

Благодаря, Мата. Съгласна съм с теб, ценя високо услугата която търся, и ако избера между двете оферти, то ще е по-скъпата, Засега се надявам да намеря и нещо по-умерено.

Тема Re: колко струва? [re: Are-you-talking-to-m]  
Автор _edin_ (маниак)
Публикувано23.11.08 16:01

3300 е *супер* умерено

Реалната цена е 10К+, иначе ще ти бутат готови боклуци...Разбери, че custom сайт не се прави на цената на отпушването на една тоалетна.

Автор Everybody loves lT ()
Публикувано23.11.08 16:22

Ако искаш отговор близък до реалността, добре е да си кажеш изискванията в 4-5 изречения.
Ако аз кажа, че искам нова кола, на едното място са ми казали 14 хиляди лева, а на другото 200 хиляди, никой няма да се учуди.
Та, какво точно искаш? С или без климатик, колко коня, какъв цвят, летни джанти да добавяме ли или Дачия Логан базова конфигурация е ОК :)?

Автор w (www)
Публикувано23.11.08 17:13

както вече са ти писали въпроса ти е все едно питаш колко струва кола
и отговора е както знаеш: има коли за 200 има и за 200 000

така че трябва да опишеш по подробно какво очакваш

въпроса вече е обсъждан от един подобен на теб ето тук

прочети и опитай да разбереш смисъла на всички коментари

C++ is waste of time for web development

Тема Re: колко струва?нови [re: _edin_]  
Автор Pekoнcтpykтop (дарвинист)
Публикувано23.11.08 22:12

10К само ако ми е робиня поне 3 год.

Тема Re: колко струва?нови [re: Pekoнcтpykтop]  
Автор _edin_ (маниак)
Публикувано24.11.08 00:56

То женско бе, малко да го понатиснеш, кафенца, вечери, ала-бала и готово

Формулата "същите пари + секс" > "по-малко пари + секс"

Признавам те само ако го докараш дотам, че тя да ти плаща за това, не ти на нея

Тема чувствам се подпомогната :Днови [re: _edin_]  
Автор Are-you-talking-to-me (az)
Публикувано24.11.08 02:12

Благодаря за мненията, макар и с малко положението се поизбистря. "Реконструктор", ще ти отговоря в стила на поста ти - кратко и грубо - за тия пари никоя няма да ти робува. " Един" - благодаря за компетентния отговор. Според нивото на натискащия .. с подобно ниво ще е и женското, което му върже- лесно и евтино.

Тема Re: чувствам се подпомогната :Днови [re: Are-you-talking-to-m]  
Автор Maтa Kocмaтa (космат маймун)
Публикувано24.11.08 09:48

Виж, не им се връзвай, те така си говорят. Изкарват доста кинти, но рядко им върви с жените, за това често споменават разни секс предложения. Има и други форуми в които можеш да попиташ, но да не им правя реклама тук.

Save the original.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.