Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:25 06.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Програмиране на Assemblerнови  
Автор dj_flirt (непознат )
Публикувано08.07.08 11:01

Имам курсова работа да направя задача на Асемблер под Уиндоус,но понеже работя и нямам много време за лекции и упражнения имам много малка представа за това програмиране.Ако някой има възможност и желание може да ми драсне някакъв код.Задачата е следната: да се въвеждат символи от клавиатурата до натискане на Ескейп и накрая да се изведат на екрана всички главни букви в обратен ред.Благодаря ви!

Тема Re: Програмиране на Assemblerнови [re: dj_flirt]  
Автор., (Нерегистриран)
Публикувано08.07.08 11:18

И какво като работиш? И ние работиме почасово. Задачката ти ще стане за 2 часа и това значи 2x20$= 40$.Безплатно беше при комунизма.

Тема Re: Програмиране на Assemblerнови [re: .,]  
Публикувано08.07.08 11:23

виж сега,задачата става и за 1 час,надявам се да има добри хора и да ми помогнат,ако не - здраве да е.

Тема Re: Програмиране на Assembler [re: dj_flirt]  
Автор bira_moreМодератор (бира)
Публикувано08.07.08 12:41

Е - някой много опитен и за 30 мин сигурно ще може да я направи, ама тарифата му ще бъде 80 $ на час.
Ти бачкаш - тоест изкарваш кинти, поради което нямаш време, е представи си и другите бачкат и изкарват кинти.

Bеer? Mоre?

Тема Ма малко акъл не можа ли да вкараш маминуту?!нови [re: dj_flirt]  
АвторBlGBUGEX (Нерегистриран)
Публикувано08.07.08 13:10

Пишеш си задачката на ц и компилираш до асемблер. Ей ти на. И понеже съм ефтен, само 2 бири ща таксувам. Кажи си само в кой град си, да ти пратя мой човек да ги изпие.

Тема Re: Ма малко акъл не можа ли да вкараш маминуту?!нови [re: BlGBUGEX]  
АвторKиpo (Нерегистриран)
Публикувано08.07.08 13:22

Ако го направи така, даскала веднага ще познае че го е правил компилатор на Ц. И ще му пише 4. Ако си го напише ръчно може и 6 да хване.

Тема Re: Ма малко акъл не можа ли да вкараш маминуту?!нови [re: Kиpo]  
АвторBlGBUGEX (Нерегистриран)
Публикувано08.07.08 13:37

По новите компилатори и аз не мога да ги хвана, па камоли даскал. Даже и коментари вкарват писетата. Човек може да реши, че го е писал някой не много надарен, хардкоре програмист-мазохист.

Тема Re: Ма малко акъл не можа ли да вкараш маминуту?!нови [re: BlGBUGEX]  
Публикувано08.07.08 15:04

благодаря ви за идеята.написах я за С++ но незнам как да я компилирам за асемблер.тия компилатори отделни програми ли са?

Тема Re: Ма малко акъл не можа ли да вкараш маминуту?!нови [re: Kиpo]  
Авторheadhunter (Нерегистриран)
Публикувано08.07.08 16:52

Е, хаде с'а.. Ако човека е за шестица, няма да е тук да моли някой да му го напише.
Бай-дъ-уей, ако поизреже някои от нещата дето Ц-то ги е нацвъкало и пипне тук-таме, може да се получи не чак толкова лошо.

Тема Re: Ма малко акъл не можа ли да вкараш маминуту?!нови [re: dj_flirt]  
Авторheadhunter (Нерегистриран)
Публикувано08.07.08 16:53

Е що в Ц++? За да ти насмърди повече в кода ли? Казаха ти хората в чисто Ц, а ти съвсем я подкара през просото...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.