Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:56 14.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Дистанционна работанови  
Автор lxeos (непознат )
Публикувано24.06.07 22:02

Предполагам на доста хора би им било да интересно да се дискутира що за животно е това "Дистанционна работа", има ли почва у нас, кои фирми го предлагат, какво е горе долу заплащането, кои са предимствата и недостатъците, въобще всичко отнесено до това да си работиш като пич без да се ограничаваш в мястото. Яко си е да е харчиш в БГ, а да печелиш чрез дистанционна работа в Щатите или Германия например

. Някой познава ли хора, които успяват да го постигнат или всички сме офисни мишки на 9-17,30 разписание до края на дните си.

Тема Re: Дистанционна работанови [re: lxeos]  
АвторБopaтop (Нерегистриран)
Публикувано24.06.07 22:17

Има една обява на немска фирма Holger Panske от Берлин за човек с Access и VBA, дистанционно за 20-40ч. на седмица.

Автор ~!@$^%amp;*()_+ (целия горен ред)
Публикувано25.06.07 02:12

поне дистанционно работещите които знам им се налага веднъж два пъти месечно да отиват на място.
за българия-германия може да е ок, ама за до щатите, особено западния бряг излиза солено. щото в повечето случаи тоя масраф е за твоя сметка.

Тема Re:нови [re: lxeos]  
АвторMaтaKocмaтa (Нерегистриран)
Публикувано25.06.07 07:27

Офисни мишки.

Тема Re:нови [re: MaтaKocмaтa]  
Автор lxeos (непознат )
Публикувано25.06.07 11:50

Аве ако трябва веднъж месечно да ходиш до Германия за твоя сметка, това категорично ще изяде всички постъпления от работата. Може би добър бизнес модел е ако немската фирма има координатор/представител в БГ, при който стават срещите и който пътува веднъж месечно до Германия от името на 5-6 програмиста.

Тема Re: Дистанционна работанови [re: ~!@$^%amp;*()_+]  
Авторselandur (Нерегистриран)
Публикувано25.06.07 13:47

Аз пък не не съм чувал на някой да му се налага да прави такива работи (масраф също е хубава дума). Освен това повечето които работят дистанционно вземат поне два пъти повече от колкото има е предлагано в нормални фирми, същевременно няма разходи за транспорт, храна от вън и т.н.

Автор bira_more (бира)
Публикувано25.06.07 14:21

Предимство е заплащането и наистина нефиксираното работно време.
Недостатъци:
1. Чудиш се ще ти платят ли или.... Обикновено плащат, ама винаги си има тръпка
2. Свършва проекта - и си до там - пак търсиш. Обаче пък си понатрупал парички та не е много притеснително
3. Случва се да бачкаш и до 5 сутринта - щото се синхронизираш до някъде с 'работодателя'
4. Социалните контакти. Дори и дребни проблеми - няма с кого да ги дискутираш. А по някога е достатъчно да има на кого да обясниш проблема, обяснявайки го може и сам да му намериш решение

Bеer? Mоre?

Тема Re: Дистанционна работанови [re: bira_more]  
АвторOm (Нерегистриран)
Публикувано25.06.07 19:30

По точка 4. Взимаш си жена (може и блондинка) и дискутирате, обяснвайки й детайлно, намираш решение.

Тема Re: Дистанционна работанови [re: Om]  
АвторMetallica (Нерегистриран)
Публикувано25.06.07 21:29

По точка 4. Взимаш си жена(може и блондинка), но да има и акъл, та като дискутирате и не намериш решение, тя да намери. С един изстрел - 3 заека.

Тема Re: Дистанционна работанови [re: Om]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано25.06.07 22:42

А бе сега за едно freelancer'ство човек да се жени.
Вие сте малоумни.
Начи аз търся свобода, вие ми викате - па фани се ожени и щ'и мине.
ПП
Аз си имам жена.
Умна е, ама като тръгна нещо да и говоря за програмирането и тя:
А добре че стана на дума - трябва да купим .......
И аз почвам да гледам на трясъци - нерде програмиране, линукси, пърлове - нерде пазаруване на някаква адски необходима и скъпа куротресина дет след 2 месеца ще заеме почетно място някъде където ще си събира прах необезпокоявано.

Bеer? Mоre?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.