Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:55 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Обработка на масив, C++нови  
Автор elmindreda (непознат)
Публикувано11.06.07 22:10

Здравейте,
Нищо не разбирам от С++, можете ли да ми кажете как или къде да потърся решение...
Извинявам се предварително, но наистина имам нужда от помощ - задачата ми е за държавен изпит.

Да се състави главна програма за обработка на масива A[10,10], където данните са числа в интервала [-999,99; 999,99].
Съответните подпрограми да извършват следните обработки:
- Извеждане условието на задачата и името на автора;
- Въвеждане на входните данни;
- Извеждане на входните данни;
- Всички числа от интервала [A;B], като А и Б се въвеждат от клавиатурата, да се запишат в нов едномерен масив и да се сортират във възходящ ред, да се извеждат резултати и да се запишат във файл на диск С с име DATA01.DAT;
- Да се намери броя на максималните елементи на редовете, които са по-малки от числото М (въвеждано от клавиатурата) и броя на минималните елементи на редовете, които са по-малки от числото Т (въвеждано от клавиатурата), да се изведат резултатите и да се запишат във файл на диск С с име DATA02.DAT;
- Да се намерят най-голямото и най-малкото число, които са елементи на масива и да си разменят местата на редовете, чийто елементи са, да се изведат резултатите и да се запишат във файл на диск С с име DATA03.DAT

Благодаря!

Тема Re: Обработка на масив, C++нови [re: elmindreda]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано11.06.07 22:31

А стига бе - ако това е нивото на държавните изпити - да ходя да взема някоя и друга диплома - направо 2 - 3 кила дипломи.

Bеer? Mоre?

Тема Re: Обработка на масив, C++нови [re: bira_more]  
АвторAkъл - мope (Нерегистриран)
Публикувано12.06.07 00:19

//

Тема Re: Обработка на масив, C++нови [re: elmindreda]  
АвторThunderFuck (Нерегистриран)
Публикувано12.06.07 09:33

Е, не ... това ми го даваха в първи курс в МЕИ-то, бе.
След това защо няма кадри

Тема Мри бе мързел!нови [re: elmindreda]  
Авторбaбa ти (Нерегистриран)
Публикувано12.06.07 09:43

Има много книги за С++ и хартиени и електронни. Решението е в тях.
Другия вариант е да се разделиш с 200 лева и ще се намери човек да ти напише програмата.

Тема Re: Обработка на масив, C++нови [re: Akъл - мope]  
Публикувано12.06.07 10:43

Акъл - море, ум - бръснач, змия човек

Тема Re: Обработка на масив, C++нови [re: ThunderFuck]  
Автор;-) (Нерегистриран)
Публикувано12.06.07 19:16

Няма ли? Ех тази чума натръшка всички

Е няма, хем да са студенти и да не искат много хем всичко да могат

Тема Re: Обработка на масив, C++нови [re: ;-)]  
Публикувано13.06.07 10:12

Ако някой младеж на 18-19 има желание за работа и желание да стане добър девелопър, дори и без опит би трябвало да почне на 400 лв.

Така де, преди години аз почнах на 320 лв. чисти

Съдейки по мен си - силата, която ме движи са парите

Тема Re: Обработка на масив, C++нови [re: ThunderFuck]  
Авторaлбaнeц (Нерегистриран)
Публикувано13.06.07 12:00

Човече ти явно вече си свършил парите за тоя месец, от 3 дни не си ял, погледът ти вече е премрежен и не мислиш реално, затова пишеш такива глупости.
Съжалявам те и предлагам да ти учредим един паричен фонд, поне за по една баничка да имаш на ден.
В офиса ви охрана и чистачка имате ли си? Даваш ли си сметка, че те работят за повече пари от тебе?

Тема Въпроси относно задачите за държавен изпитнови [re: elmindreda]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано13.06.07 12:30

1. До там ли го докарахте, да ви дават задачите за държавен изпит предварително?
2. И след като не знаеш С++, защо аджаба ти дават да пишеш задача на С++, след като такова нещо не сте учили?
3. Решението е в първите няколко лекции, примерно по С++ или в първите 50 странички на съответен учебник.
4. С какво смяташ да се занимаваш след държавния изпит?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.