Тема
|
Силвърлайт върви с боза от телерик
|
|
Автор | selandur (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.05.07 11:54 |
|
И си мисля, що микрософт си направиха центъра в румъния след като и без това от тук наливат боза?
И дали някой местен не е натиснал за румъния от страх в секундата, в която МС стъпи тука да не остане без персонал?
|
|
Тема
|
Re: Силвърлайт върви с боза от телерик
[re: selandur]
|
|
Автор | тepлиk (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.05.07 17:10 |
|
Едва ли някаква дребна българска фирмица може да натиска Майкрософт къде да си правят офисите. По-скоро от Майкрософт като са видели колко струват на Телерик програмистите, са решили, че това е нивото на българските програмисти и няма какво да се набутват с офис тук.
|
|
Тема
|
[re: тepлиk]
|
|
Автор | C (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.05.07 18:26 |
|
Абе няма ли някой от Телерик да пъкне тука и да защити фирмената чест? Как може така да ви обиждат!
|
|
Тема
|
|
|
Автор | John (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.05.07 10:07 |
|
Не знам колко струват програмистите на телерик, но ако разгледате форумите им ще видите, че клиентите им са много доволни както от продуктите така и от поддръжката на тези продукти. Не знам за вас, но не ви ли изпълва малко с национална гордост, че една българска фирмица е стигнала толкоз далеч и е станала играч на световно ниво?
А за Майкрософт, нямам нищо против тази компания и дори използвам много от техните продукти, но не мисля, че техните индийски програмисти са по-добри от българските.
|
|
|
Каква точно е бозата?
|
|
Тема
|
[re: John]
|
|
Автор | d (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.05.07 10:33 |
|
Ми аз лично се изкефих вчера като чух Карл Франклин да обяснява каде се намира Румания. Било на север от България :). Това се случва единствено защото терлик им е основен спосор и Карл го набива в главите на слушателите до побъркване.
|
|
Тема
|
[re: Pekoнcтpykтop]
|
|
Автор | banica s boza (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.05.07 11:12 |
|
Ами като отидеш на http://silverlight.net (най популярния сайт за Силвърлайт) ще се изненадаш че нашите приятели от телерик (или както е модерно да им викат тук терлик) са фийчърнати на хоум пейджа с новите си контроли за Силвърлайт -- Бравос!
|
|
Тема
|
|
|
Публикувано | 10.05.07 12:34 |
|
Абе някой да не изтрива мнения тука?
|
|
Тема
|
[re: selandur]
|
|
Публикувано | 10.05.07 12:40 |
|
Може пък дира да се е скапал. Та казах, че МС булгария може не са представили добър доклад на шефовете си. Вероятно те са правили проучването на пазара на труда.
Иначе за контролите на телерик - действително има много добри, но не това ми е въпроса.
|
|
Тема
|
[re: banica s boza]
|
|
Автор | тepлиk (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.05.07 14:00 |
|
Това се случва единствено защото терлик им е основен спосор и Карл го набива в главите на слушателите до побъркване.
Това че са "фийчърнати на хоум пейджа" сигурно се случва единствено защото са си платили.
|
|