Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:27 09.05.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Силвърлайт върви с боза от телерикнови  
Авторselandur (Нерегистриран)
Публикувано09.05.07 11:54

И си мисля, що микрософт си направиха центъра в румъния след като и без това от тук наливат боза?
И дали някой местен не е натиснал за румъния от страх в секундата, в която МС стъпи тука да не остане без персонал?

Тема Re: Силвърлайт върви с боза от телерикнови [re: selandur]  
Автортepлиk (Нерегистриран)
Публикувано09.05.07 17:10

Едва ли някаква дребна българска фирмица може да натиска Майкрософт къде да си правят офисите. По-скоро от Майкрософт като са видели колко струват на Телерик програмистите, са решили, че това е нивото на българските програмисти и няма какво да се набутват с офис тук.

Тема Re: Силвърлайт върви с боза от телерикнови [re: тepлиk]  
АвторC (Нерегистриран)
Публикувано09.05.07 18:26

Абе няма ли някой от Телерик да пъкне тука и да защити фирмената чест? Как може така да ви обиждат!

АвторJohn (Нерегистриран)
Публикувано10.05.07 10:07

Не знам колко струват програмистите на телерик, но ако разгледате форумите им ще видите, че клиентите им са много доволни както от продуктите така и от поддръжката на тези продукти. Не знам за вас, но не ви ли изпълва малко с национална гордост, че една българска фирмица е стигнала толкоз далеч и е станала играч на световно ниво?

А за Майкрософт, нямам нищо против тази компания и дори използвам много от техните продукти, но не мисля, че техните индийски програмисти са по-добри от българските.

Автор Pekoнcтpykтop (дарвинист)
Публикувано10.05.07 10:31

Каква точно е бозата?

Тема Re: Силвърлайт върви с боза от телерикнови [re: John]  
Авторd (Нерегистриран)
Публикувано10.05.07 10:33

Ми аз лично се изкефих вчера като чух Карл Франклин да обяснява каде се намира Румания. Било на север от България :). Това се случва единствено защото терлик им е основен спосор и Карл го набива в главите на слушателите до побъркване.

Тема Re: Силвърлайт върви с боза от телерикнови [re: Pekoнcтpykтop]  
Авторbanica s boza (Нерегистриран)
Публикувано10.05.07 11:12

Ами като отидеш на http://silverlight.net (най популярния сайт за Силвърлайт) ще се изненадаш че нашите приятели от телерик (или както е модерно да им викат тук терлик) са фийчърнати на хоум пейджа с новите си контроли за Силвърлайт -- Бравос!

Публикувано10.05.07 12:34

Абе някой да не изтрива мнения тука?

Публикувано10.05.07 12:40

Може пък дира да се е скапал. Та казах, че МС булгария може не са представили добър доклад на шефовете си. Вероятно те са правили проучването на пазара на труда.

Иначе за контролите на телерик - действително има много добри, но не това ми е въпроса.

Тема Re: Силвърлайт върви с боза от телерикнови [re: banica s boza]  
Автортepлиk (Нерегистриран)
Публикувано10.05.07 14:00

Това се случва единствено защото терлик им е основен спосор и Карл го набива в главите на слушателите до побъркване.

Това че са "фийчърнати на хоум пейджа" сигурно се случва единствено защото са си платили.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.