Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:20 06.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема КОНКУРС ЗА ИЗРАБОТКА НА САЙТнови  
Автор PERFECTSOFT (непознат )
Публикувано24.07.06 14:55

Бюро за преводи набира предложения за създаване на сайт - преводаческа борса. Целта е да служи за връзка между преводачите и предлагащите преводи; да се предлагат "проекти/материали" за превод с кратко описание на зададения материал, с цел намиране на преводач, с най-добра оферта, удовлетворяваща страните относно срока и цената за изпълнение.
Да съдържа платена регистрация на преводачите, което да им осигури приоритетни права и достъп до проектите; да се указват актуалните и приключилите заявки.
За ваше улеснение, за пример биха могли да ви послужат следните подобни сайтове:

www.translatorsbase.com
www.aquarius.net
www.translatorsCafe.com
www.gotranslators.com

Предложенията си, моля изпратете на е-мейл, като посочите вашите условия:

perfectsoft@abv.bg

Благодарим!

Тема Re: КОНКУРС ЗА ИЗРАБОТКА НА САЙТнови [re: PERFECTSOFT]  
Авторprevodach (Нерегистриран)
Публикувано24.07.06 15:20

subs.unacs.bg/ipb
ej tam ima hora deto tyrsqt prevodi i takiva deto prevejdat

АвторLUDA JAbA (Нерегистриран)
Публикувано25.07.06 17:59

Вие луди ли сте бе?

"ОБЯВЯВАМ КОНКУРС!" - какво очаквате - хиляди меили с прототипи за вашата мизерна система? защо не направите и такса за участие в конкурса като в държавните предриятия + 40 типа документи и кръвна картина на родата до 10 коляно?

или не сте запознати с материята, или четете много държавен вестник или което е най-вероятно - искате да минете най-евтино, пък дано и пари да ви дадат!

Това се прави така: отивате в някоя дизайнерска фирма, снасяте колкото трябва и ви правят сайта по поръчка - ако сте пък много стиснати, си намирате от някъде евтин хостинг слагате си едно МАМБО или Джумла с некъв къстом модул + форум + ваши снимки и сте готови!...

се едно мене като ми се спука гумата на колата да обявя конкурс между сервизите за смяна на гумата ми... или конкурс за покупка на касетофон/радио/телевизор - ако си в някой завод - може (там за 4 принтера по 250 $ всеки трябва да депозираш 3000$) докато вече в по големите градове може да си ги поръчаш като пица по телефона или от ГЕТ.бг....

за всички учасници в конкурса - успех :)

Тема конкурс за изработка на операционна системанови [re: PERFECTSOFT]  
Автордpиcльocoфт (Нерегистриран)
Публикувано28.07.06 03:09

Софуерна фирма набира предложения за операционна система . Целта е да служи за връзка между компютъра и наличен юзър; да се предлагат "проекти/материали" (разбирай операционни системи) с кратко описание, с цел намиране на пич който ще измисли операционната система, с най-добра оферта, удовлетворяваща страните относно срока и цената за изпълнение.
Да съдържа регистрация на юзърите, като да им осигури приоритетни права и достъп до файловата система(нтфс);
За ваше улеснение, за пример биха могли да ви послужат следните подобни сайтове:

www.microsoft.com
www.linux.org
www.unix.org

Предложенията си, моля изпратете на е-мейл, като посочите вашите условия:

дрисльософт@abv.bg

Благодарим!

Всеки гледа да мине евтино, но чак пък толкова

АвторWeb мaйcтop (Нерегистриран)
Публикувано28.07.06 08:48

Уважаеми дами и господа,
да знаете че безплатен обяд няма.

Вашата преводаческа борса няма да е лесна за изпълнение, така че цената ще бъде от 3000 лева нагоре. Също така е ясно че студент-любител не може да ви свърши работа. Така че се обърнете към някоя специализирана фирма и си платете като попове. И много да не знаете.

Тема Не си правнови [re: Web мaйcтop]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано29.07.06 14:28

Не студент ми и ученик може да им свърши тази работа.
В същност най-добре ще е именно така да започнат, да понавъртят трафик.
След това ще платят и 10 000 бона само и само някой да им оправи системата ама по бързичко.

Bеer? Mоre?

АвторPERFECTDEVELOPER (Нерегистриран)
Публикувано04.08.06 20:51

аз искам да участвам в конкурса
мога да работя безплатно
много съм добра

има само една подробност
как мога да се свържа с вас
Вие сте дали някъв майл но аз много не разбирам от мейли
имам предвид че нямам поща
Също така не съм имала никога достъп до компютър
Ако е възможно оставете някъв телефон, само да не ГСМ че не мога да се оправям с тях

Сигурна съм че ще бъда много полезна за фирмата

Благодаря

Тема Re: КОНКУРС ЗА ИЗРАБОТКА НА САЙТнови [re: PERFECTDEVELOPER]  
АвторPS-killer (Нерегистриран)
Публикувано05.08.06 00:44

Остави ги тези. Ела в мойта фирма, ние сме им конкуренти. Адреса е между махала батареята и махала япаджата, там в средния разклон дето е като чеп:
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=36bc72822bacec3559de6113f0c4c710&ix=48&iy=30

Утре в 11:00 сутринта местно време те каня на интервю. Махай с ръце за да те позная. Носи вазелин.

Край.

Тема Re: КОНКУРС ЗА ИЗРАБОТКА НА САЙТ [re: PERFECTDEVELOPER]  
АвторPS-killer (Нерегистриран)
Публикувано05.08.06 16:58

мама ти стара, 5 часа те чаках

Тема Re: КОНКУРС ЗА ИЗРАБОТКА НА САЙТнови [re: PS-killer]  
АвторPERFECTDEVELOPER (Нерегистриран)
Публикувано09.08.06 00:34

там бях но забравих вазелина

утре пак ще те чакам там

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.