|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
КОНКУРС ЗА ИЗРАБОТКА НА САЙТ
|
|
Автор |
PERFECTSOFT (непознат
) |
Публикувано | 24.07.06 14:55 |
|
Бюро за преводи набира предложения за създаване на сайт - преводаческа борса. Целта е да служи за връзка между преводачите и предлагащите преводи; да се предлагат "проекти/материали" за превод с кратко описание на зададения материал, с цел намиране на преводач, с най-добра оферта, удовлетворяваща страните относно срока и цената за изпълнение.
Да съдържа платена регистрация на преводачите, което да им осигури приоритетни права и достъп до проектите; да се указват актуалните и приключилите заявки.
За ваше улеснение, за пример биха могли да ви послужат следните подобни сайтове:
www.translatorsbase.com
www.aquarius.net
www.translatorsCafe.com
www.gotranslators.com
Предложенията си, моля изпратете на е-мейл, като посочите вашите условия:
perfectsoft@abv.bg
Благодарим!
| |
Тема
|
Re: КОНКУРС ЗА ИЗРАБОТКА НА САЙТ
[re: PERFECTSOFT]
|
|
Автор | prevodach (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.07.06 15:20 |
|
subs.unacs.bg/ipb
ej tam ima hora deto tyrsqt prevodi i takiva deto prevejdat
| |
Тема
|
|
|
Автор | LUDA JAbA (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.07.06 17:59 |
|
Вие луди ли сте бе?
"ОБЯВЯВАМ КОНКУРС!" - какво очаквате - хиляди меили с прототипи за вашата мизерна система? защо не направите и такса за участие в конкурса като в държавните предриятия + 40 типа документи и кръвна картина на родата до 10 коляно?
или не сте запознати с материята, или четете много държавен вестник или което е най-вероятно - искате да минете най-евтино, пък дано и пари да ви дадат!
Това се прави така: отивате в някоя дизайнерска фирма, снасяте колкото трябва и ви правят сайта по поръчка - ако сте пък много стиснати, си намирате от някъде евтин хостинг слагате си едно МАМБО или Джумла с некъв къстом модул + форум + ваши снимки и сте готови!...
се едно мене като ми се спука гумата на колата да обявя конкурс между сервизите за смяна на гумата ми... или конкурс за покупка на касетофон/радио/телевизор - ако си в някой завод - може (там за 4 принтера по 250 $ всеки трябва да депозираш 3000$) докато вече в по големите градове може да си ги поръчаш като пица по телефона или от ГЕТ.бг....
за всички учасници в конкурса - успех :)
| |
Тема
|
конкурс за изработка на операционна система
|
|
Автор | дpиcльocoфт (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.07.06 03:09 |
|
Софуерна фирма набира предложения за операционна система . Целта е да служи за връзка между компютъра и наличен юзър; да се предлагат "проекти/материали" (разбирай операционни системи) с кратко описание, с цел намиране на пич който ще измисли операционната система, с най-добра оферта, удовлетворяваща страните относно срока и цената за изпълнение.
Да съдържа регистрация на юзърите, като да им осигури приоритетни права и достъп до файловата система(нтфс);
За ваше улеснение, за пример биха могли да ви послужат следните подобни сайтове:
www.microsoft.com
www.linux.org
www.unix.org
Предложенията си, моля изпратете на е-мейл, като посочите вашите условия:
дрисльософт@abv.bg
Благодарим!
Всеки гледа да мине евтино, но чак пък толкова
| |
Тема
|
|
|
Автор | Web мaйcтop (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.07.06 08:48 |
|
Уважаеми дами и господа,
да знаете че безплатен обяд няма.
Вашата преводаческа борса няма да е лесна за изпълнение, така че цената ще бъде от 3000 лева нагоре. Също така е ясно че студент-любител не може да ви свърши работа. Така че се обърнете към някоя специализирана фирма и си платете като попове. И много да не знаете.
| |
|
Не студент ми и ученик може да им свърши тази работа.
В същност най-добре ще е именно така да започнат, да понавъртят трафик.
След това ще платят и 10 000 бона само и само някой да им оправи системата ама по бързичко.
Bеer? Mоre?
| |
Тема
|
|
|
Автор | PERFECTDEVELOPER (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.08.06 20:51 |
|
аз искам да участвам в конкурса
мога да работя безплатно
много съм добра
има само една подробност
как мога да се свържа с вас
Вие сте дали някъв майл но аз много не разбирам от мейли
имам предвид че нямам поща
Също така не съм имала никога достъп до компютър
Ако е възможно оставете някъв телефон, само да не ГСМ че не мога да се оправям с тях
Сигурна съм че ще бъда много полезна за фирмата
Благодаря
| |
Тема
|
[re: PERFECTDEVELOPER]
|
|
Автор | PS-killer (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.08.06 00:44 |
|
Остави ги тези. Ела в мойта фирма, ние сме им конкуренти. Адреса е между махала батареята и махала япаджата, там в средния разклон дето е като чеп:
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=36bc72822bacec3559de6113f0c4c710&ix=48&iy=30
Утре в 11:00 сутринта местно време те каня на интервю. Махай с ръце за да те позная. Носи вазелин.
Край.
| |
Тема
|
[re: PERFECTDEVELOPER]
|
|
Автор | PS-killer (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.08.06 16:58 |
|
мама ти стара, 5 часа те чаках
| |
Тема
|
[re: PS-killer]
|
|
Автор | PERFECTDEVELOPER (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.08.06 00:34 |
|
там бях но забравих вазелина
утре пак ще те чакам там
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|