Тема
|
Работа в USA
|
|
Автор | Hиkoлaй (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.04.06 09:44 |
|
През 90те години работата в USA беше цел на много от завършващите и учещите в ФМИ. Още ли е така или фирмите в България предлагат достатъчно добри условия и никой не желае да заминава?
|
|
Тема
|
Re: Работа в USA
[re: Hиkoлaй]
|
|
Автор | ФMИ/CУ (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.04.06 10:16 |
|
Не знам кое ФМИ имаш предвид: на Софийски, Пловдивския, Шуменския... Мога да ти кажа как е за ФМИ на СУ, наскоро завърших...
Още в 1-ви курс доста от колегите си намериха работа. В момента около 95% от хората са все още в България. Ситуацията спрямо 90-те е доста по-различна. Фирмите предлагащи работа не са малко, доста от тях предлагат много добри условия. Ако все пак желаеш да натрупаш опит в чужбина (в т.ч. САЩ) мисля, че ще ти се отдадат достатъчно възможности.
|
|
Тема
|
[re: ФMИ/CУ]
|
|
Публикувано | 04.04.06 10:47 |
|
Става дума за ФМИ /СУ.
Аз от няколко години "трупам опит" v USA и исках да разбера какво се е променило.
Започването на работа в първи курс вече го смятам за грешка, която трудно се поправя, макар че и аз бях така и мислех, че е голямо постижение.
|
|
Тема
|
|
|
Автор | Бaй Oнзи (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.04.06 11:36 |
|
Продължавай да "трупаш опит " в USA. Положението в България не се е подобрило особено по отношение заплати, мениджмънт и експлоатация. Все пак ти си в страната на неограничените възможности.
|
|
Тема
|
[re: Бaй Oнзи]
|
|
Публикувано | 04.04.06 11:41 |
|
За мениджмънта не знам какво е станало, но заплатите определено са се повишили до ниво, при което много хора не искат да заминават вече.
|
|
|
Какъв опит трупаш бе младеж... ? Миеш чинии или белиш картофи? Айде уточнявай се.
След като в първи курви курс си започнал работа би трябвало да имаш бивши колеги в БГ от които може да поискаш информация. А ти питаш по форумите. Защо така?
|
|
Тема
|
[re: бaт Koлю]
|
|
Автор |
XaMaB2 (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.04.06 17:49 |
|
Щото след малко ще пусне обява колко готина фирма търси начинаещи супер дебелопъри за експорт към УСА
|
|
Тема
|
|
|
Автор | nezawisim (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.04.06 18:36 |
|
Не мисля че тук има основание за толкова остър тон.:(
Човека просто задава въпрос.
Нито е ламерски, нито е непоходящ за клуба така че няма нужда от излишно
напрежение.
|
|
Тема
|
|
|
Публикувано | 04.04.06 20:08 |
|
Няма нужда от толкова агресивна простащина.
Защо толкова се притеснихте от въпроса?
Имам много колеги, които съм питал исках да чуя какво мисли по-голяма група хора. Вместо това се появиха редовните обвинения, че всички българи в чужбина белят картофи и мият чинии.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
| (>[2] /dev/null) |
Публикувано | 04.04.06 21:11 |
|
> че всички българи в чужбина белят картофи и мият чинии.
Мдаа, не знаят, че ние тук ядем картофите небелени ;)
|
|