Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:50 16.11.24 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Работа в USAнови  
АвторHиkoлaй (Нерегистриран)
Публикувано04.04.06 09:44

През 90те години работата в USA беше цел на много от завършващите и учещите в ФМИ. Още ли е така или фирмите в България предлагат достатъчно добри условия и никой не желае да заминава?

Тема Re: Работа в USAнови [re: Hиkoлaй]  
АвторФMИ/CУ (Нерегистриран)
Публикувано04.04.06 10:16

Не знам кое ФМИ имаш предвид: на Софийски, Пловдивския, Шуменския... Мога да ти кажа как е за ФМИ на СУ, наскоро завърших...

Още в 1-ви курс доста от колегите си намериха работа. В момента около 95% от хората са все още в България. Ситуацията спрямо 90-те е доста по-различна. Фирмите предлагащи работа не са малко, доста от тях предлагат много добри условия. Ако все пак желаеш да натрупаш опит в чужбина (в т.ч. САЩ) мисля, че ще ти се отдадат достатъчно възможности.

Тема Re: Работа в USAнови [re: ФMИ/CУ]  
Публикувано04.04.06 10:47

Става дума за ФМИ /СУ.

Аз от няколко години "трупам опит" v USA и исках да разбера какво се е променило.
Започването на работа в първи курс вече го смятам за грешка, която трудно се поправя, макар че и аз бях така и мислех, че е голямо постижение.

АвторБaй Oнзи (Нерегистриран)
Публикувано04.04.06 11:36

Продължавай да "трупаш опит " в USA. Положението в България не се е подобрило особено по отношение заплати, мениджмънт и експлоатация. Все пак ти си в страната на неограничените възможности.

Тема Re: Работа в USAнови [re: Бaй Oнзи]  
Публикувано04.04.06 11:41

За мениджмънта не знам какво е станало, но заплатите определено са се повишили до ниво, при което много хора не искат да заминават вече.

Автор бaт Koлю (галфон)
Публикувано04.04.06 12:17

Какъв опит трупаш бе младеж... ? Миеш чинии или белиш картофи? Айде уточнявай се.

След като в първи курви курс си започнал работа би трябвало да имаш бивши колеги в БГ от които може да поискаш информация. А ти питаш по форумите. Защо така?

Тема Re: Работа в USAнови [re: бaт Koлю]  
Автор XaMaB2 (Нерегистриран)
Публикувано04.04.06 17:49

Щото след малко ще пусне обява колко готина фирма търси начинаещи супер дебелопъри за експорт към УСА

Авторnezawisim (Нерегистриран)
Публикувано04.04.06 18:36

Не мисля че тук има основание за толкова остър тон.:(
Човека просто задава въпрос.
Нито е ламерски, нито е непоходящ за клуба така че няма нужда от излишно
напрежение.

Публикувано04.04.06 20:08

Няма нужда от толкова агресивна простащина.

Защо толкова се притеснихте от въпроса?

Имам много колеги, които съм питал исках да чуя какво мисли по-голяма група хора. Вместо това се появиха редовните обвинения, че всички българи в чужбина белят картофи и мият чинии.

Автор | (>[2] /dev/null)
Публикувано04.04.06 21:11

> че всички българи в чужбина белят картофи и мият чинии.

Мдаа, не знаят, че ние тук ядем картофите небелени ;)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.