Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:19 07.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема дистанционно обучение в СУнови  
Авторпoмия (Нерегистриран)
Публикувано01.10.05 01:12

И Софийски университет се корумпира и почна да издава дипломи на килограм. СУ предлагат дистанционно обучение срещу 1500 лв с обща предължителност около 100 часа. Обучението е абсолютно дистанционно и изпитите се взимат по Интернет (демек може да ти ги вземе някой друг). После ти издават документ за магистърска степен:

Е това е вече върха на корупцията в образованието!

Тема Re: дистанционно обучение в СУнови [re: пoмия]  
Автор~!~ (Нерегистриран)
Публикувано01.10.05 01:14

Ами това е лесен начин да се скатаеш от казармата.
Плащаш им паричките и си готов, даже диплома ще вземеш.

Учебните часове на тези дистанционни курсове сумарно са по-малко от 1 месец. Студентите няма да научат нищо, но това няма никакво значение. Нали ще имат диплома от ФМИ. Не вярвах, че и Софийски университет ще стане менте, но това е вече факт!

Тема Re: дистанционно обучение в СУ [re: пoмия]  
Автор Goose ()
Публикувано01.10.05 07:49

" Какво присъствие се изисква в реално време и изисква ли се изобщо: студентите имат право да използват за обучение и консултации с преподавателите специално оборудвана лаборатория на територията на университета, полагането на изпитите става само в определените за това центрове. В рамките на модула по управленски умения се изисква присъствие по време на практическите занятия."

Аре вземете да четете преди да плюете, опитай да прекараш някой друг вместо теб на изпит за Vue сертификат примерно ...

Тема Малии [re: пoмия]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано01.10.05 16:23

цели 3 семестъра?
Въх убиха ме.
Ми то за 3 семестъра може човек да получи максимум нещо ала средно специално образование.
Ми те сестрите учат повече.

Bеer? Mоre?

Тема Re: Малии [re: bira_more]  
Автор Bezbojnika (/( . )( . )\)
Публикувано01.10.05 17:12

Невероятната амбиция на всекуи български родител чадото да е вишист на всяка цена поражда такива мутации в образованието. Не е луд този който яде баницата а този който му я дава. И после защо са вискои заплатите като няма кадри и се продаваме скъпо

Тема Off: Мани я [re: Bezbojnika]  
Автор pyrx (-: свежъ ;-)
Публикувано01.10.05 18:00

тази 750-килобайтова сигнатура, бе!

Тема Re: дистанционно обучение в СУ [re: ~!~]  
АвторKлyни (Нерегистриран)
Публикувано01.10.05 19:24

Някой да знае, къде се раздават експресно "документи за владеене на английски език".
Езика го знам , ама крайния срок е 7 октомври...

Тема Re: Off: Мани я [re: pyrx]  
Автор Bezbojnika (/( . )( . )\)
Публикувано01.10.05 19:49

Мамка й не бях обарнал внимание, че е толкова тучеста.
Мерси. Проблемът е отстранен.

А за пича с енглиша виж на какво може да се явиш до тогава ичс, кеимбридж...

Тема Re: дистанционно обучение в СУнови [re: пoмия]  
Автор nikie (не съвсем ...)
Публикувано03.10.05 10:52

Вместо да дрънкаш се разрови по сайтове на чужди университети да видиш, че почти всички предлагат дистанционно обучение (Distant Learing - DL) по много специалности. Доколкото знам - лекциите и упражненията се пращат по Интернет, но за изпити ходиш - нещо като задочно. Време беше и скапания ФМИ да се размърда за нещо - дори в Румъния университетите имат такова обучение - а ние нали сме ужким барабар с тях за Евросъюза.

Поздрави,
Николай

Не бива да забравяме, че и с бой става...

Тема Re: дистанционно обучение в СУнови [re: nikie]  
Авторacдф (Нерегистриран)
Публикувано03.10.05 13:08

Абе така като гледам написаното по сайта май дипломата няма да е от ФМИ... ще да е от Стопанския факултет на СУ...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.