Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:46 04.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема ПОМОЩ АСЕМБЛЕРнови  
Авторnick (Нерегистриран)
Публикувано27.04.05 23:07

Можете ли да ми помогнете за програма на Асемблер за дигителех термометър.Ако някой може мога да пратия повече данни

Тема Re: ПОМОЩ АСЕМБЛЕРнови [re: nick]  
Автор Duncan Griffin (Потребител)
Публикувано27.04.05 23:37

Дай повече инфо за да ти предложа цена.

Мечтата е мисъл, мисълта е идея, всяка идея се реализира. Аз не мечтая, а реализирам идеите си.

Автор NikB (любопитен)
Публикувано28.04.05 00:59

Какво е дигителех термометър?
Представи си, че искам да ти помогна и ти изпратя нещо, което не съм го прочел - доволен ли ще си?
Освен повече информация - пиши и каква помощ очакваш!
Тук всичко се може - бедна ти е фантазията е много точен израз.

Авторnick (Нерегистриран)
Публикувано28.04.05 08:32

4-канален микропроцесорен модул за измерване на температура.
- 4 аналогови входа за температурен датчик Pt100
-Индикация:Номер на канал,температура(3 1/2 цифри).Каналите се сменят автоматично през 10 секунди.
-Бутони:1 - Инициализация(Reset),2- алтернативно спиране/вкл. на смяна на каналите.

Публикувано28.04.05 09:50

Можем да помогнем, но не на всяка цена.

-------- Софтуер

800 лв. ако процесора е Atmel или i8051 съвместим. 1200 лв. ако е друг. Софтуера е готов до две седмици след като бъде осигурен хардуера.

Цената включва сорса. Ако бъде изискана документация, тя се заплаща отделно.

-------- Консултации

Относно архитектурата на софтуера, организацията на модулите, насоки и съвети за работа.

80 лв. / час

Мечтата е мисъл, мисълта е идея, всяка идея се реализира. Аз не мечтая, а реализирам идеите си.

Тема Re: ПОМОЩ АСЕМБЛЕРнови [re: Duncan Griffin]  
Автор NikB (любопитен)
Публикувано28.04.05 12:26

Най- ми хареса 80 лв на час.
Ама много ми хареса.
Това трябва да го подкрепяме :)

Авторz-order (Нерегистриран)
Публикувано28.04.05 13:05

Хехе, Griffin ти забавляваш. 80 лв на час, тва ако го сметнеш на месец ще прави малко повече от заплата в Микрософт примерно. Ти колко тъп мислиш, че трябва да е човек за да ти даде толкова пари.

Авторcommercial (Нерегистриран)
Публикувано28.04.05 13:57

То всичко много хубаво, ама с консултациите малко си се изхвърлил
Инак бих те подбил леко с цената, само че:
1) в момента съм затрупан с работа
2) пича едва ли ще даде повече от 5 лв за почерпка - ако имаше идея да плаща, щеше да го спомене още в началото.
Все пак цената на проекта като цяло е доста разумна, а и е добре да се светнат хората колко струва програмисткия труд.

Тема Re: ПОМОЩ АСЕМБЛЕРнови [re: z-order]  
Публикувано28.04.05 14:25

Сиренето е с пари. Времето е пари. Аз обичам сирене. Майка Тереза почина (мир на праха й, и покой на душата й).

Както казах още от началото - може всичко, но не на всяка цена. Ако на някой му се иска, ама се стиска - да преговаря. Може и да се договорим.

Въобще съм далеч от идеята, че съм единствения който може да свърши работа. Живеем все още в страна със свободен пазар. Ама знам, че едва ли и всеки пети ще може. Оно и аз мо`ем, и тати мо`е, ама козата си сака пръч!

Авторz-order (Нерегистриран)
Публикувано28.04.05 14:38

Ее, чудесно ама бъди сигурен, че само си се хабил да го пишеш тва за 80-те кинта.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.