|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
ПОМОЩ АСЕМБЛЕР
|
|
Автор | nick (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.04.05 23:07 |
|
Можете ли да ми помогнете за програма на Асемблер за дигителех термометър.Ако някой може мога да пратия повече данни
| |
|
Дай повече инфо за да ти предложа цена.
Мечтата е мисъл, мисълта е идея, всяка идея се реализира. Аз не мечтая, а реализирам идеите си.
| |
Тема
|
Re: ПОМОЩ АСЕМБЛЕР
[re: nick]
|
|
Автор |
NikB (любопитен) |
Публикувано | 28.04.05 00:59 |
|
Какво е дигителех термометър?
Представи си, че искам да ти помогна и ти изпратя нещо, което не съм го прочел - доволен ли ще си?
Освен повече информация - пиши и каква помощ очакваш!
Тук всичко се може - бедна ти е фантазията е много точен израз.
| |
Тема
|
[re: nick]
|
|
Автор | nick (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.04.05 08:32 |
|
4-канален микропроцесорен модул за измерване на температура.
- 4 аналогови входа за температурен датчик Pt100
-Индикация:Номер на канал,температура(3 1/2 цифри).Каналите се сменят автоматично през 10 секунди.
-Бутони:1 - Инициализация(Reset),2- алтернативно спиране/вкл. на смяна на каналите.
| |
|
Можем да помогнем, но не на всяка цена.
-------- Софтуер
800 лв. ако процесора е Atmel или i8051 съвместим. 1200 лв. ако е друг. Софтуера е готов до две седмици след като бъде осигурен хардуера.
Цената включва сорса. Ако бъде изискана документация, тя се заплаща отделно.
-------- Консултации
Относно архитектурата на софтуера, организацията на модулите, насоки и съвети за работа.
80 лв. / час
Мечтата е мисъл, мисълта е идея, всяка идея се реализира. Аз не мечтая, а реализирам идеите си.
| |
|
Най- ми хареса 80 лв на час.
Ама много ми хареса.
Това трябва да го подкрепяме :)
| |
Тема
|
[re: Duncan Griffin]
|
|
Автор | z-order (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.04.05 13:05 |
|
Хехе, Griffin ти забавляваш. 80 лв на час, тва ако го сметнеш на месец ще прави малко повече от заплата в Микрософт примерно. Ти колко тъп мислиш, че трябва да е човек за да ти даде толкова пари.
| |
Тема
|
|
|
Автор | commercial (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.04.05 13:57 |
|
То всичко много хубаво, ама с консултациите малко си се изхвърлил
Инак бих те подбил леко с цената, само че:
1) в момента съм затрупан с работа
2) пича едва ли ще даде повече от 5 лв за почерпка - ако имаше идея да плаща, щеше да го спомене още в началото.
Все пак цената на проекта като цяло е доста разумна, а и е добре да се светнат хората колко струва програмисткия труд.
| |
|
Сиренето е с пари. Времето е пари. Аз обичам сирене. Майка Тереза почина (мир на праха й, и покой на душата й).
Както казах още от началото - може всичко, но не на всяка цена. Ако на някой му се иска, ама се стиска - да преговаря. Може и да се договорим.
Въобще съм далеч от идеята, че съм единствения който може да свърши работа. Живеем все още в страна със свободен пазар. Ама знам, че едва ли и всеки пети ще може. Оно и аз мо`ем, и тати мо`е, ама козата си сака пръч!
| |
Тема
|
|
|
Автор | z-order (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.04.05 14:38 |
|
Ее, чудесно ама бъди сигурен, че само си се хабил да го пишеш тва за 80-те кинта.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|