|
Тема
|
www.3564020356.org Предизвикателство!!!
|
|
Автор |
Lander (intruder) |
Публикувано | 06.12.04 15:43 |
|
Хвърлете едно око тук -> www.3564020356.org.
Извинявам се за краткото описание обаче от два часа съм залегнал над този сайт. Състои се в последователност от загадки.Първата беше криптографска много яка.След като я решиш получаваш възможност за Log и след това получаваш втора задача(сега съм на нея).Имам текст и някакъв битмап, който може download.От текста и картинката трябва да изкараш някаква парола.След като я въведеш ще следва нещо друго.Задачите са с повишаваща се трудност.Опитайте и няма да съжалявате.
Редактирано от Lander на 06.12.04 16:28.
| |
Тема
|
Re: www.3564020356.org Предизвикателство!!!
[re: Lander]
|
|
Автор | commercial (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.12.04 16:05 |
|
Пълна скръб
| |
Тема
|
[re: commercial]
|
|
Автор |
Lander (intruder) |
Публикувано | 06.12.04 16:21 |
|
Не говоря за дизайна.Прочети за какво става дума и ще говорим.Опитай се да влезеш това е първата загадка, а вътре просто е лудница.Който разбира от криптография да се опита.Но се изисква доста свободно време и прилично количество умствен багаж:)
| |
Тема
|
|
|
Автор | commercial (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.12.04 17:18 |
|
Честно казано, не схванах че има какво да чета. Явно съм твърде праволинеен, и един сайт може да ме впечатли с две неща:
- като ми покаже ясно и грамотно за какво става дума
- като го направи по един удобен и красив начин
За умствения багаж няма да споря, но многото свободно време определено го прекарвам далеч по-приятно и ползотворно.
Туй че смело ще пожелая на безработните умници приятен гърч.
| |
Тема
|
[re: commercial]
|
|
Автор |
Lander (intruder) |
Публикувано | 06.12.04 17:42 |
|
Ти да не с е засегна? Sorry.
Просто има доста оригинални и трудни задачки и смятам че наистина си заслужва.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Duncan Griffin (Потребител) |
Публикувано | 06.12.04 17:59 |
|
Хм. 8 часа на компютъра всеки божи работен ден. Сложи средно по час-час и нещо пред домашния компютър, всеки ден. (Имам предвид проверка на пощи, отговаряне на мейли, ъпдейт на антивирусни, сваляне музика и пр., не работа).
Да ти кажа, хич даже не ме блазни. Това колко си заслужава, е доста субективно, не мислиш ли?
Мечтата е мисъл, мисълта е идея, всяка идея се реализира. Аз не мечтая, а реализирам идеите си.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
voyager (прасе в космоса) |
Публикувано | 06.12.04 18:00 |
|
Без да се засягаш и ти, но не виждам много хора да споделят тинейджърския ти ентусиазъм. В сми, не намирам за необходимо да спамваш повече от един клуб със занимавки за безделници.
---
| |
|
|
|
|