|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Какво Ви дава програмирането.
|
|
Автор | Пopeдният (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.11.04 13:24 |
|
Какво Ви дава програмирането,което по друг начин не можете да получите.Парите ги оставяме настрана,говорим за другите неща, които за различните хора са различни.А именно , споделете за тези други неща.
| |
Тема
|
Re: Какво Ви дава програмирането.
[re: Пopeдният]
|
|
Автор | z-order (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.11.04 13:32 |
|
Poredniqt .... typ vypros.
| |
Тема
|
Може би си прав
[re: z-order]
|
|
Публикувано | 13.11.04 13:42 |
|
Може би си прав, особено щом се хващаш за ПЪРВАТА дума , е , не се съмнявам вече , доста време си отделил за да го измислиш.
| |
Тема
|
кеф например?
|
|
Автор | zaphod (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.11.04 14:04 |
|
пари почна да ми носи чак 2-3 години след като завърших, но си програмирах за кеф още в училище. и сега макар е рутина, пак от време на време някоя задача ме завладява и ми е голям кеф докато я правя.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Дeшeв (Муслон) |
Публикувано | 13.11.04 16:54 |
|
Какво дава копаенето на миньора или писането на писателя?
Ти какво искаш да получиш от своето или чуждото програмиране?
--
Екстремно програмиране на български.
| |
Тема
|
|
|
Автор | krokopotam (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.11.04 17:23 |
|
klitoren orgazam
| |
Тема
|
|
|
Автор | kaпитaнчo (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.11.04 22:06 |
|
Странни са ми горните отговори, които определено не са свързани с въпроса. А мисля че той си е интересен.
Програмирането макар и не винаги си е един творчески процес и тренировка на мозъка. Едва ли съм единственият който се чувства доволен когато е измислил решение на дадена задача. Друго си е. Без да имам нещо против например миньорите, но има мисля, че има разлика с това да си изкопал няколко кила руда повече например и да се чувстваш горд със себе си .
Съвсем разбираемо е, че програмирането далеч не се изразява само в това. Даже напротив - личи си как писането на скучен код или реденето на бутони с някой UI designer е толкова разпространено... в общи линии пари щом дават, давай ще се жертваме. В крайна сметка това си е поредната арена в борбата между науката/теорията и работата/практиката/парите.
Важното е, че програмирането в дълбините си е нещо интересно, а човекът си е устроен да търси все нови и нови знания и да усвоява нови умения, затова си мисля, че всеки който успее да види програмирането от този ъгъл всъщност утолява този стремеж за знания и това го прави щастлив!
Разбира се не искам да излиза че програмирането е нещо велико. Честно казано е имало моменти след който съм си мислил колко съм затъпял от толкова програмиране. В крайна сметка програмирането не е всичко на този свят. Това е просто една професия като всички други и си зависи от всеки индивидуално дали тя ще му бъде приятна или просто като източник на парични постъпления.
| |
Тема
|
Благодаря.
[re: kaпитaнчo]
|
|
Публикувано | 14.11.04 04:48 |
|
Благодаря за отговора , просто исках да разбера колко хора ще ми кажат,"майната ти ",преди да се получи свестен отговор.
| |
Тема
|
колко хора ще ми кажат
|
|
Автор | Пocлeдният (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.11.04 05:55 |
|
колко хора ще ми кажат "Майната ти" преди да ми отговорят на въпроса "Колко хора ще ми кажат \"Майната ти\" преди да ми отговорят на въпроса: \"..........
| |
Тема
|
|
|
Автор | Richard (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.11.04 13:36 |
|
Не трябва да пропускаме и факта, че за да програмираш ти трябва само компютър, тоест можеш да се занимаваш и развиваш с минимални инвестиции. Не е като да строиш сгради примерно.
Ако си ученик с малки доходи е идеалния начин да започнеш. Стига да те влече, естествено
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|