Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:43 12.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Какво Ви дава програмирането.нови  
АвторПopeдният (Нерегистриран)
Публикувано13.11.04 13:24

Какво Ви дава програмирането,което по друг начин не можете да получите.Парите ги оставяме настрана,говорим за другите неща, които за различните хора са различни.А именно , споделете за тези други неща.

Тема Re: Какво Ви дава програмирането.нови [re: Пopeдният]  
Авторz-order (Нерегистриран)
Публикувано13.11.04 13:32

Poredniqt .... typ vypros.

Тема Може би си правнови [re: z-order]  
Публикувано13.11.04 13:42

Може би си прав, особено щом се хващаш за ПЪРВАТА дума , е , не се съмнявам вече , доста време си отделил за да го измислиш.

Тема кеф например?нови [re: Пopeдният]  
Авторzaphod (Нерегистриран)
Публикувано13.11.04 14:04

пари почна да ми носи чак 2-3 години след като завърших, но си програмирах за кеф още в училище. и сега макар е рутина, пак от време на време някоя задача ме завладява и ми е голям кеф докато я правя.

Автор Дeшeв (Муслон)
Публикувано13.11.04 16:54

Какво дава копаенето на миньора или писането на писателя?

Ти какво искаш да получиш от своето или чуждото програмиране?

--
Екстремно програмиране на български.

Авторkrokopotam (Нерегистриран)
Публикувано13.11.04 17:23

klitoren orgazam

Авторkaпитaнчo (Нерегистриран)
Публикувано13.11.04 22:06

Странни са ми горните отговори, които определено не са свързани с въпроса. А мисля че той си е интересен.

Програмирането макар и не винаги си е един творчески процес и тренировка на мозъка. Едва ли съм единственият който се чувства доволен когато е измислил решение на дадена задача. Друго си е. Без да имам нещо против например миньорите, но има мисля, че има разлика с това да си изкопал няколко кила руда повече например и да се чувстваш горд със себе си.

Съвсем разбираемо е, че програмирането далеч не се изразява само в това. Даже напротив - личи си как писането на скучен код или реденето на бутони с някой UI designer е толкова разпространено... в общи линии пари щом дават, давай ще се жертваме. В крайна сметка това си е поредната арена в борбата между науката/теорията и работата/практиката/парите.
Важното е, че програмирането в дълбините си е нещо интересно, а човекът си е устроен да търси все нови и нови знания и да усвоява нови умения, затова си мисля, че всеки който успее да види програмирането от този ъгъл всъщност утолява този стремеж за знания и това го прави щастлив!

Разбира се не искам да излиза че програмирането е нещо велико. Честно казано е имало моменти след който съм си мислил колко съм затъпял от толкова програмиране. В крайна сметка програмирането не е всичко на този свят. Това е просто една професия като всички други и си зависи от всеки индивидуално дали тя ще му бъде приятна или просто като източник на парични постъпления.

Тема Благодаря.нови [re: kaпитaнчo]  
Публикувано14.11.04 04:48

Благодаря за отговора , просто исках да разбера колко хора ще ми кажат,"майната ти ",преди да се получи свестен отговор.

Тема колко хора ще ми кажатнови [re: Пopeдният]  
АвторПocлeдният (Нерегистриран)
Публикувано14.11.04 05:55

колко хора ще ми кажат "Майната ти" преди да ми отговорят на въпроса "Колко хора ще ми кажат \"Майната ти\" преди да ми отговорят на въпроса: \"..........

Тема Re: Какво Ви дава програмирането. [re: Пopeдният]  
АвторRichard (Нерегистриран)
Публикувано14.11.04 13:36

Не трябва да пропускаме и факта, че за да програмираш ти трябва само компютър, тоест можеш да се занимаваш и развиваш с минимални инвестиции. Не е като да строиш сгради примерно.
Ако си ученик с малки доходи е идеалния начин да започнеш. Стига да те влече, естествено

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.