|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Колко ще струва?
|
|
Автор | Proprietor (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.11.04 13:45 |
|
Колко ще струва следната програма:
Трябва да се направи шаблон за изготвяне на тестове - поле, в което да се въвежда въпроса, празни полета за петте възможно отговора (един само е верен) и поле за покзаване на обяснението на верния отговор. Някои от въпросите съдържат картинки. Искам чрез този шаблон да може данните да се въвеждат от всеки, а теста да се генерира автоматично. Няма никакви изчисления, просто верен или грешен отговор.
Дайте приблизително инфо за цената
Сори ако въпроса ми звучи непрофесионално, но толкова разбирам.
| |
|
500 - 2000 лв.
Зависи от доста допълнителни фактори - например поддръжка, мрежа и някои други....
В смисъл че ако аз се хвана с такава задача цената ми би била в тези граници.
ПП
Ако те интересува - мейла ми е в профила.
Bеer? Mоre?
| |
|
Като цяло поддържам офертата на beer_more. Мога да дам малко по-тесни граници с ограничениeто да се изготви върху платформа java + mysql. Остава висящ въпроса с мрежата и какво ще тече по нея.
С горните условия: 600-1200 лв.
(Забел. Въпросът ти е зададен много хубаво - кратко, ясно и по същество. Ех да можеше по-често да задават такива въпроси...)
Мечтата е мисъл, мисълта е идея, всяка идея се реализира. Аз не мечтая, а реализирам идеите си.
| |
Тема
|
Re: Колко ще струва?
[re: Duncan Griffin]
|
|
Автор | Proprietor (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.11.04 14:57 |
|
Може би не съм се изразил неясно. Не става въпрос за никаква мрежа. Под 'всеки' имах предвид всеки който не разбира от кодове и програмиране. Този админ панел, ако мога така да го нарека, ще бъде просто една програма на моя компютър. Идеята е да си правя тестовете по-лесно. Сега ги правя на Authorware и Direktor, но е голяма играчка.
| |
Тема
|
Айде народее, не остана...
[re: Proprietor]
|
|
Автор | heh (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.11.04 15:00 |
|
Айде народеее...
БГ RAC се започна....
бтв, има сайтове, в които индийци и някой софиянци ще го направят за около $100, първите ще ти говорят на Dear Sir, а вторите ще ти говорят на DUDE ако са печени... :)
Това е в кръга на шегата де, реално такова нещо струва 1000-2000 лв., в зависимост от детайлите...
Happy bidding....
| |
Тема
|
Re: Айде народее, не остана...
[re: heh]
|
|
Автор |
voyager (прасе в космоса) |
Публикувано | 10.11.04 16:37 |
|
бтв, има сайтове, в които индийци и някой софиянци ще го направят за около $100, първите ще ти говорят на Dear Sir, а вторите ще ти говорят на DUDE ако са печени... :)
Хахахаха, мега яко, а и доста вярно :)))
---
| |
|
Ако е само за твоя компютър и няма да искаш да бъде преносимо и няма да ти трябва поддръжка - цената може да бъде 500 лв.
Аз бих ползвал MySQL (където ще се държат данните за тестовете и много други неща) и CBuilder (за самите приложения - за въвеждане на тестове и за тестването).
От там на сетне всичко останало може да вдигне цената - между другото поддръжката е едно от най-тежките (съответно и скъпи) неща. Една година поддръжка може да ти струва повече от разработката....
Bеer? Mоre?
| |
|
Вече съм започнал да правя такава програма и тя може да показва предварително въведени в базата въпроси и да провежда изпити. Това, което още не съм направил, е интерфейса за въвеждането на въпросите.
Моята идея е да се продава в по-голям тираж, така че ако имаш някакви такива идеи - може да направим нещо заедно. Ако я искаш само за тебе - много скъпо ще ти я продам - не си струва.
| |
Тема
|
Re: Колко ще струва?
[re: Proprietor]
|
|
Автор | developer (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.11.04 17:13 |
|
Ако е само това (ама наистина само това), може да се сработи за 200 кинта и за един ден.
Неприятното е че всичко това ще трябва да се уточни и запише в проект, за да няма хър-мър после, т.е. разправиите ще са повече от самото писане.
Ако ви вълнуват подробности: _emo@yahoo.com
| |
|
Айде са дъмпинги. Мама така ли те е учила.
Честно, една програма просто не струва толкова. Цената се образува не само като изразходвано текущо време, но и като изплащане на времето за предварително обучение - не можеш да се научиш за един ден да работиш с бази данни, да проектираш необходимата архитектура (колкото и проста да е тя), да изучиш език за имплементиране, и да добиеш достатъчно опит за да можеш да гарантираш на клиента сигурност за изпълнението. Просто е смешно.
От друга страна разбира се, в България е обявен свободен пазар, така че клиентът решава. Който плаща - той поръчва музиката.
Мечтата е мисъл, мисълта е идея, всяка идея се реализира. Аз не мечтая, а реализирам идеите си.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|