Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:38 15.11.24 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Prepare to be terminated: The Kibertronнови  
АвторГypy (Нерегистриран)
Публикувано04.11.04 10:55

http://www.engadget.com/entry/5844175639663618

<quote>
Three plucky young nerds in Bulgaria have formed a company to build a fully functional android. A man-sized, fully-functional andriod, not some piddly little 3 foot high midget. Not only does the robot look Terminator-esque, but it’s been designed to mimic the muscle system of a human (with bone-crushing strength, of course) and will be programmed with a semi-autonomous AI so that the android can learn new tasks, all of which is just a little too much like the Terminator for our comfort. Of course, this all looks and sounds really scary, but if a 1000 robot-obsessed Japanese scientists haven’t been able to build any normal-looking androids this big that don’t fall over and don’t require a gigantic power backpack of batteries, it’s tough to believe that three crafty Bulgarians will do it. So if they are successful, we’ll get very, shall we say, nervous. And if they start working on a satellite network to control the androids, then we all go over there and level the factory before anything bad happens. Agreed?
</quote>

Прочетете и коментарите отдолу :)

In other news, Българската асоциация по не знам си кво си (но определено нещо свързано с компютрите) е избрала някакъв пич Йовко за примерно най-якиия пич по компютри в България, щото популяризирал "свободния софтуер" (свободен? кво означава това...предполагам нещо свързано с пингвини и "отворен код - моеш си го модифицираш - много яко") .

Това, заедно награждаването на Наков за подобен такъв пич от подобна такава асоциация вече показва патърн - за да получиш такива награди трябва наистина да не направиш абсолютно нищо конкретно, но за сметка на това да изговориш максимално количество празни приказки на глобална тема. Ако успееш и да спретнеш конференцийка (може и в Лом, няма значение даже по-добре - щото обучаваш хората в далечната провинция - мое спечелиш кинти по Сапард даже ако комбинираш темата "свободен софтуер - новите комбайни на John Deere") - направо си бог.

Тема Re: Prepare to be terminated: The Kibertronнови [re: Гypy]  
Автор Survivor (минаващ)
Публикувано04.11.04 12:15

Абе вие си се смеете, ама по тв даваха кибертронци

но след безсънни дълги нощи станах силен и голям
и вече знам, че мога да се справя сам

Тема Re: Prepare to be terminated: The Kibertronнови [re: Survivor]  
Автор Questor (работник)
Публикувано04.11.04 13:22

BigBrother?

Сигнатура!

Автор ChaosFire (deadly)
Публикувано04.11.04 15:33

Нищо Гуру не плачи. Теб лично Били ще те награди с мишка от позлатена алпака за "Най-разцъкалия се програмист на конкретен софтуер пишещ на кирилица"

El rito constituye el Secreto

Автор__me (Нерегистриран)
Публикувано04.11.04 16:54

ами не знам, ама аз имам един приятел, който също много страшно плюе по опен сорс софтуера, обаче пък работи в John Deere, мисля че интересна дискусия можете да оформите

Тема Re: Prepare to be terminated: The Kibertronнови [re: Questor]  
Автор Survivor (минаващ)
Публикувано04.11.04 17:03

Някъв сутрешен блок, в графата "зевзек на деня" или нещо такова.
Пускам си да ми бръчми, докат си мия зъбите и по едно време до ухото ми долита думичката "кибертрон". Нагълтах се с паста за зъби, да му се не види.

но след безсънни дълги нощи станах силен и голям
и вече знам, че мога да се справя сам

Автор G.Kreisel ()
Публикувано04.11.04 17:46

Неа сташно. Неа се пуашиш! Ша направят и награда за тролене по форумите. Шта уредиме и тебе.

Тема радвам се да ги чуя!нови [re: Гypy]  
Автор zaphod (void *lpNothing)
Публикувано04.11.04 20:13

забавно е отвреме на време да се подочува нещо за кибертрон
човек така се поотпуска, а и тая тема трудно може да се изроди във "моят език е най-добрия".

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Тема Re: радвам се да ги чуя!нови [re: zaphod]  
Автор devnul ()
Публикувано04.11.04 20:40

а и тая тема трудно може да се изроди във "моят език е най-добрия" - сигурен ли си?

(уф, изтъпявам нещо)

Bad command or file name. Bad, bad command! Sit! Stay! Staaaay...

Редактирано от devnul на 04.11.04 20:42.

Тема Бе немоганови [re: devnul]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано04.11.04 21:04

вече цял половин час се мъча да измисля как да заспамим темата с моят език, ама не мога да измисля.
Болен съм.
Зле съм.
Одъртял съм.
Малко са ми бирите.
Отивам да си допия и да помисля над проблема.

Bеer? Mоre?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.