|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Курсове по С++ ?
|
|
Автор |
pyrx (-: свеж ;-) |
Публикувано | 12.12.03 11:29 |
|
Здравейте,
Един "младеж" ме юрна да му търся къде се правят курсове по програмиране на С++. Тази задача не е се оказа много проста, напр. в сайтовете на обучителните партньори на MS изобщо не намерих понятието С++, а само С#.
Бихте ли ми помогнали, като цената не е от значение - ще му го платят от фирмата. И трябва да са в София.
Мерси. 
| |
Тема
|
Re: Курсове по С++ ?
[re: pyrx]
|
|
Автор |
voyager (прасе в космоса) |
Публикувано | 12.12.03 14:18 |
|
Ами щом цената няма значение, давай да регнем набързо една фирмичка и да го обучим. От тебе клиента, от мене идеята, делим по равно   
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Skotowydec (disable:4786) |
Публикувано | 12.12.03 18:31 |
|
Прати го на стаж при нас, ще чисти оборите, ще сече дърва за огъня и ще оправя memory leak-ове. За две години ще понаучи основите на С++, ако е оправно момчето.
| |
|
А кои сте вие? (Кажи, че отдавна не е спрягана някоя "добра" софтуерна фирма тук.)  
| |
|
много фентъзи четеш :)
ей тва му трябва на човека добра бира, добра жена, некой друг "инт**" да оплеска и малко фентъзи....мда ..така се живее 120 години /без съботите и неделите/...
There are 10 types of people in this world one who understand binary jokes and one who not
| |
|
Е, предпочитам да запазя псевдо-анонимност :-)
Иначе колко "казармени истории" за С++ и старшината имам да разправям, никой после няма да иска да идва да работи при нас.
Едни от малкото останали сме, които си изкарват хляба практически само със С++.
| |
Тема
|
"казармени истории"
[re: Skotowydec]
|
|
Автор |
pyrx (-: свеж ;-) |
Публикувано | 13.12.03 18:14 |
|
Ами давай, разказвай - аз лично много обичам да чета бисери, истории и най-вече "шефски евъргрийни" от сферата на "дивелопмънта".
Хубаво е, че се занимавате само със С++ и не ви се налага да скърпвате разноезични програми една за друга. 
| |
Тема
|
Re: off topic :)
[re: synchu]
|
|
Автор | ezra (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.12.03 19:58 |
|
eh, te tova e shtastliv chovek - jivee v dvuizmerno prostranstvo : vsichko ot koeto se nujdae e pluskane, piene, s*x i malko irc
| |
Тема
|
[re: Skotowydec]
|
|
Автор | ezra (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.12.03 19:59 |
|
DVE GODINI??
prostete, no temata beshe za tze plius plias, ne mozuchna hirurgia..
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Colombino (Компетент) |
Публикувано | 13.12.03 22:01 |
|
Във ФМИ има курс C++ и Структури от Данни, или нещо такова. Да ходи да слуша, никой няма да го пита кой е.
System Doctor Error:
Your girlfriend is pregnant.
(A)bort, (M)arry, (I)gnore?_
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|