|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Imam namerenie da u4a Java
|
|
Автор | Beginner (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.07.03 19:27 |
|
Zdr, sega sym programist na Delphi, znam sy6to i C++. Imam namerenie da u4a Java 6te mi kaze li nqkaj otkyde da zapo4na. Imam predwid naprimer ima li smilyl da u4a awk ili naprawo da po4na sys swing i dr. podobni?
| |
Тема
|
Re: Imam namerenie da u4a Java
[re: Beginner]
|
|
Автор |
voyager (шебек) |
Публикувано | 22.07.03 20:27 |
|
Пътят към ада е осеян с добри намерения както се казва
Иначе в жава авк няма долколкото знам. Има авт. И да, трябва да го научиш, не е сложно
--
| |
Тема
|
а ти си соооочна, а аз съм леко нелеко пиян
|
|
Автор | zaphod (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.07.03 21:07 |
|
откъде ли да те почна аз просто не знам

| |
|
Pich ako naistina znaesh Delphi i C++ kakyv e problemyt, veche si go pravil, edva li shte e tolkova trudno...
Drug e vyprosa dali shte sa ti po-polezni oshte znaniq po Delphi i C++ ot kolkoto povyrhnostni po Java.
Go on, prove me wrong. Destroy the fabric of the universe. See if I care.
| |
Тема
|
Така не става
|
|
Автор | Creator (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.07.03 08:48 |
|
Пич така не се пита. Като кажеш "ЗНАМ C++" naprawo бъркаш в червата на повечето хора във форума :) . Как пък си begginer i знаеш Делфи i C++, ako пък е така, защо ти е задаваш такъв елементарен въпрос "има ли смисъл да уча Java?"
| |
Тема
|
[re: voyager]
|
|
Автор |
SrlClr (SuperUser) |
Публикувано | 23.07.03 09:01 |
|
Zashto si mislish, che Java sochi putia kum ada?
| |
|
На мене освен в червата ми бърка и във всички вътрешни органи.
Я вышел им наперерез!
| |
Тема
|
Re: Така не става
[re: Creator]
|
|
Автор | Beginner (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.07.03 10:59 |
|
Ami prosto pod "Beginner" ima predwid Beginner in Java. Qwno tuka powe4eto hora wlizat ne za da nau4at ne6to ili da pomognat na nqkogo ami da se prawqt na originalni ili weliki. No kakto i da e hora razni...
| |
Тема
|
[re: SrlClr]
|
|
Автор |
voyager (шебек) |
Публикувано | 23.07.03 12:33 |
|
Не го сочи, тя е самият ад 
--
| |
Тема
|
Re: Така не става
|
|
Автор | wc (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.07.03 13:24 |
|
Uchi, bravo! Utre shte se naloji da bachkash na gadnata djaba i shte si grizesh podmetkite ot ujas... No ima i hubav moment - poznavash sintaksisa na cpp, koeto pomaga. A da zubrish klasove nema smisyl - kato ti dotrqbvat sha gi namerish v helpovete (koito obache sa super gadni:). Ako pitash men lichno - ne se chustvam obogaten ot znaniqta si po djaba, po-skoro osakaten. To si ima i dobri strani, no maj loshite idvat vpovechko... Az bih izchakal da me prinudqt, evela ti za jelanieto vse pak
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|