Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:58 14.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Imam namerenie da u4a Javaнови  
АвторBeginner (Нерегистриран)
Публикувано22.07.03 19:27

Zdr, sega sym programist na Delphi, znam sy6to i C++. Imam namerenie da u4a Java 6te mi kaze li nqkaj otkyde da zapo4na. Imam predwid naprimer ima li smilyl da u4a awk ili naprawo da po4na sys swing i dr. podobni?

Тема Re: Imam namerenie da u4a Javaнови [re: Beginner]  
Автор voyager (шебек)
Публикувано22.07.03 20:27

Пътят към ада е осеян с добри намерения както се казва
Иначе в жава авк няма долколкото знам. Има авт. И да, трябва да го научиш, не е сложно

--

Тема а ти си соооочна, а аз съм леко нелеко пияннови [re: Beginner]  
Авторzaphod (Нерегистриран)
Публикувано22.07.03 21:07

откъде ли да те почна аз просто не знам

Тема Re: Imam namerenie da u4a Java [re: Beginner]  
Автор Rincewind (Wizzard)
Публикувано23.07.03 01:36

Pich ako naistina znaesh Delphi i C++ kakyv e problemyt, veche si go pravil, edva li shte e tolkova trudno...
Drug e vyprosa dali shte sa ti po-polezni oshte znaniq po Delphi i C++ ot kolkoto povyrhnostni po Java.

Go on, prove me wrong. Destroy the fabric of the universe. See if I care.

Тема Така не ставанови [re: Beginner]  
АвторCreator (Нерегистриран)
Публикувано23.07.03 08:48

Пич така не се пита. Като кажеш "ЗНАМ C++" naprawo бъркаш в червата на повечето хора във форума :) . Как пък си begginer i знаеш Делфи i C++, ako пък е така, защо ти е задаваш такъв елементарен въпрос "има ли смисъл да уча Java?"

Тема Re: Imam namerenie da u4a Javaнови [re: voyager]  
Автор SrlClr (SuperUser)
Публикувано23.07.03 09:01

Zashto si mislish, che Java sochi putia kum ada?

Тема Re: Така не ставанови [re: Creator]  
Автор Resurrector (бивш МиГ)
Публикувано23.07.03 10:58

На мене освен в червата ми бърка и във всички вътрешни органи.

Я вышел им наперерез!

Тема Re: Така не ставанови [re: Creator]  
АвторBeginner (Нерегистриран)
Публикувано23.07.03 10:59

Ami prosto pod "Beginner" ima predwid Beginner in Java. Qwno tuka powe4eto hora wlizat ne za da nau4at ne6to ili da pomognat na nqkogo ami da se prawqt na originalni ili weliki. No kakto i da e hora razni...

Тема Re: Imam namerenie da u4a Javaнови [re: SrlClr]  
Автор voyager (шебек)
Публикувано23.07.03 12:33

Не го сочи, тя е самият ад

--

Тема Re: Така не ставанови [re: Beginner]  
Авторwc (Нерегистриран)
Публикувано23.07.03 13:24

Uchi, bravo! Utre shte se naloji da bachkash na gadnata djaba i shte si grizesh podmetkite ot ujas... No ima i hubav moment - poznavash sintaksisa na cpp, koeto pomaga. A da zubrish klasove nema smisyl - kato ti dotrqbvat sha gi namerish v helpovete (koito obache sa super gadni:). Ako pitash men lichno - ne se chustvam obogaten ot znaniqta si po djaba, po-skoro osakaten. To si ima i dobri strani, no maj loshite idvat vpovechko... Az bih izchakal da me prinudqt, evela ti za jelanieto vse pak

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.