Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:53 14.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема .Net future?нови  
АвторStone (Нерегистриран)
Публикувано26.06.03 21:51

kakvo stava s tozi shit ?? dosta manageri bjaha puskali objavi v koito iskaha pone 3 godini experience sys .Net, ama mai v kraina smetka M$ ne mojata da razdvijat pazara, a?
kakvo vi e vpechatlenieto ?

Тема Re: .Net future?нови [re: Stone]  
АвторVincento Futuro (Нерегистриран)
Публикувано27.06.03 10:46

Ima budeshte, batka!

Автор nevar ()
Публикувано27.06.03 12:16

mdaaaaa, mra4no e byde6teto............ abonamenti, abonamenti, abonamenti, abonamenti, abonamenti, abonamenti, abonamenti, abonamenti, abonamenti, abonamenti, abonamenti, abonamenti, abonamenti, abonamenti, abonamenti, abonamenti, abonamenti, abonamenti, abonamenti, abonamenti, abonamenti, abonamenti, abonamenti, abonamenti...............................................................

kjfskdhg dfs lasdjfol ldksf iwoertoret !!!

Автор Rincewind (Wizzard)
Публикувано27.06.03 14:35

Mi da, nishto ne zapaziha ot pazara.
Bil Gates stoi v kyshti i hlipa...

Go on, prove me wrong. Destroy the fabric of the universe. See if I care.

Автор БOИЛ ()
Публикувано27.06.03 14:45

Факта ,че близо 15 програмни езика компилират /или предвиждат в новите си версии/ да компилират до IL code ме навежда на мисълта ,че има бъдеще..Друг е въпроса ,че така като гледам в България малко трудно навлиза ....

Автор Плaмeн (член)
Публикувано27.06.03 17:35

naskoro izleze borland c# builder

Тема Re: .Net future?нови [re: Плaмeн]  
АвторVroomfundel (Нерегистриран)
Публикувано27.06.03 19:13

Не съм им много в течение на Borland, ама и Delphi.NET май е на път, само дето щели да го продават в комплект с MS SQL Server.

Още, rotor. Който не знае SharedSourceCLI е microsoft-ска open-source имплементация на .NET Framework. Теглиш, дебъгваш WriteLine, boxing и въобще кеф голям.
Надявам се линковете да са още актуални, ако не search в microsoft.com за sscli

Още, Project Mono. Твърдят, че са имплементнали маса от .NET Framework за Linux , включително ASP.NET, ADO.NET, Windows.Forms. Сайта е:

... и без малко да забравя новият език за функционално програмиране F#, за който MS пуснаха open source компилатор. За това обаче не знам url, само статия прочетох.

Изобщо, който смята че няма бъдеще е напълно прав, защото бъдеще още не съществува и едва ли някога ще настъпи.

Но, който смята, че .NET няма бъдеще, нека почака...

Тема Re: .Net future?нови [re: Vroomfundel]  
Автор s_dimi (непознат )
Публикувано27.06.03 19:31

.Net e pove4e ot revolucia, s nego napravo se razhdazh, osobeno po otno6enie web programirane. Kolko se polzva estestveno e drug vapros

Тема Re: .Net future?нови [re: s_dimi]  
АвторStone (Нерегистриран)
Публикувано27.06.03 20:22

e estestveno
to i Forth sigurno se polzva njakyde i si ima sumati entusiasti koito go portvat kyde li ne ....
prosto se draznja ot podhoda na M$ silovo da se opitvat da nalojat neshto i sled vreme da se okaje che i te neznajat kakvo she pravjat po natatyk....

Автор Rincewind (Wizzard)
Публикувано28.06.03 20:52

Mi ne se drazni tolkova :)
A i ne mislq che 'silovo' nalagat framework-a. Tova silovoto go praveha mutrite.
A i ne misli che ne znaqt kakvo da pravqt s nego. Te si go znaqt ot 4-5 godini, ot kak go razrabotvat.
Be za vseki ezik ima mqsto pod slynceto, ama za C# i .net to mai shte e povechko :)

Go on, prove me wrong. Destroy the fabric of the universe. See if I care.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.