|
Тема
|
Който програмира на VB - да погледне тук:
|
|
Автор |
Щиpлиц (разузнавач) |
Публикувано | 17.05.03 13:43 |
|
Предложение за нов клуб "Visual Basic". Едно от условията е, предложението да има подкрепа от 15 регистирани потребителя. Който е "за", нека пише в темата (ако не е регистриран - да се регистрира преди това).
А който програмира на друг език (знам че ще погледнете и тук), и не иска повече ние Бейсикарите да му се пречкаме в този клуб - също може да ни подкрепи.
Link:
Благодаря на всички отзовали се.
----------------------------------
помислих, хареса ми, помислих пак...
| |
Тема
|
Re: Който програмира на VB - да погледне тук:
[re: Щиpлиц]
|
|
Автор | student (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.05.03 14:25 |
|
аз съм за! Някой знае ли откъде мога да намеря API-Viewer, защото на моята машина не можах да го намеря.
| |
Тема
|
[re: student]
|
|
Автор |
Щиpлиц (разузнавач) |
Публикувано | 17.05.03 14:31 |
|
Ще ти пратя API viewer. Но твоя глас ще важи, ако се регистрираш, и пишеш в клуба "Предложения за нови клубове". Линка съм го сложил отгоре.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Щиpлиц (разузнавач) |
Публикувано | 19.05.03 13:12 |
|
Напомням на тези, които подкрепят идеята, че за да се зачетат 15 гласа, е нужно гласувалите да са регистрирани.
Студента, писал си, но като нерегистриран. Опитай пак. ;о)
| |
|
и аз съм съгласден да се направи клуб за vb
| |
|
Това много добре, но го напиши във клуб "Предложения за нови клубове". Там съм пуснал темата, и очаквам който подкрепя предложението да пише като регистриран потребител.
Линк:
Идеята да се направи такъв клуб е, за да се отделят въпросите, и съответно информацията по тях, които са индивидуални за VB. Така се надявам да се спрат споровете за най-най-... език, за обидите, с които обикновено се пълнят темите, и да има къде да се съберат линкове, да се категоризират, и да се направи съдържание. Едно кътче, откъдето лесно и бързо всеки да може да намери нужното му. Клуб "Програмисти" трябва да остане като общ клуб, в който да се излагат алгоритми, и въпроси от общ характер. Но ако за всеки език за програмиране средно са най-актуални 5 теми - то общо в клуб "Програмисти" човек ще трябва да прерови последните 40-50 теми, за да си намери това, което го интересува. Доста по-организирано ще е темите да са разделени по езици. Това вече се наблюдава в клубовете "Delphi", "Java"...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
soton (новак) |
Публикувано | 04.06.03 10:27 |
|
Dobre de - poveche ot 15 sa .
I sega kakvo?
| |
Тема
|
[re: soton]
|
|
Автор |
Щиpлиц (разузнавач) |
Публикувано | 04.06.03 12:56 |
|
Да, така е... Но "да са поне 15" е само едно от условията. Не се притеснявайте - скоро ще се реши въпроса с "Да" или "Не". Водя преговори, и трябва да докажем, че имаме нужда от клуба, и също така, че ако го направят - няма да остане клуб с по един постинг на месец. Докато се реши - малко ще почакаме, и ще пишем тук.
| |
|
|
|
|