Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:54 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Тема Който програмира на VB - да погледне тук:нови  
Автор Щиpлиц (разузнавач)
Публикувано17.05.03 13:43

Предложение за нов клуб "Visual Basic". Едно от условията е, предложението да има подкрепа от 15 регистирани потребителя. Който е "за", нека пише в темата (ако не е регистриран - да се регистрира преди това).

А който програмира на друг език (знам че ще погледнете и тук), и не иска повече ние Бейсикарите да му се пречкаме в този клуб - също може да ни подкрепи.

Link:

Благодаря на всички отзовали се.

----------------------------------
помислих, хареса ми, помислих пак...

Тема Re: Който програмира на VB - да погледне тук: [re: Щиpлиц]  
Авторstudent (Нерегистриран)
Публикувано17.05.03 14:25

аз съм за! Някой знае ли откъде мога да намеря API-Viewer, защото на моята машина не можах да го намеря.

Тема Re: Който програмира на VB - да погледне тук:нови [re: student]  
Публикувано17.05.03 14:31

Ще ти пратя API viewer. Но твоя глас ще важи, ако се регистрираш, и пишеш в клуба "Предложения за нови клубове". Линка съм го сложил отгоре.

Тема Re: Който програмира на VB - да погледне тук:нови [re: Щиpлиц]  
Публикувано19.05.03 13:12

Напомням на тези, които подкрепят идеята, че за да се зачетат 15 гласа, е нужно гласувалите да са регистрирани.

Студента, писал си, но като нерегистриран. Опитай пак. ;о)

Автор NaLamiataGlavata (непознат )
Публикувано19.05.03 17:38

и аз съм съгласден да се направи клуб за vb

Тема Re: Който програмира на VB - да погледне тук:нови [re: NaLamiataGlavata]  
Публикувано19.05.03 22:06

Това много добре, но го напиши във клуб "Предложения за нови клубове". Там съм пуснал темата, и очаквам който подкрепя предложението да пише като регистриран потребител.

Линк:

Идеята да се направи такъв клуб е, за да се отделят въпросите, и съответно информацията по тях, които са индивидуални за VB. Така се надявам да се спрат споровете за най-най-... език, за обидите, с които обикновено се пълнят темите, и да има къде да се съберат линкове, да се категоризират, и да се направи съдържание. Едно кътче, откъдето лесно и бързо всеки да може да намери нужното му. Клуб "Програмисти" трябва да остане като общ клуб, в който да се излагат алгоритми, и въпроси от общ характер. Но ако за всеки език за програмиране средно са най-актуални 5 теми - то общо в клуб "Програмисти" човек ще трябва да прерови последните 40-50 теми, за да си намери това, което го интересува. Доста по-организирано ще е темите да са разделени по езици. Това вече се наблюдава в клубовете "Delphi", "Java"...

Автор soton (новак)
Публикувано04.06.03 10:27

Dobre de - poveche ot 15 sa .
I sega kakvo?

Тема Re: Който програмира на VB - да погледне тук:нови [re: soton]  
Публикувано04.06.03 12:56

Да, така е... Но "да са поне 15" е само едно от условията. Не се притеснявайте - скоро ще се реши въпроса с "Да" или "Не". Водя преговори, и трябва да докажем, че имаме нужда от клуба, и също така, че ако го направят - няма да остане клуб с по един постинг на месец. Докато се реши - малко ще почакаме, и ще пишем тук.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.