|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема
|
Анкта - къде сте учили програмиране?
|
|
Автор |
Stan@ (любопитко) |
Публикувано | 25.07.02 20:13 |
|
Здравейте момчета и по изключение някое момиче?
Обръщам се както към аматьорите, така и към тези които с това си вадят хляба!
Вие къде сте учили програмиране? - училище, университет(кой), от книги вкъщи, познати?
| |
Тема
|
Re: Анкта - къде сте учили програмиране?
[re: Stan@]
|
|
Автор | Poдeo (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.07.02 21:47 |
|
Главно в тоалетната, с големите книги. Ако знаеш какво висене беше вътре - ужас.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
malkia (char *argv[]) |
Публикувано | 25.07.02 22:17 |
|
az ot baba - tja znaeshe i anglijski
| |
Тема
|
|
|
Автор | EmoVla (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.07.02 22:31 |
|
Аз пък медитирайки се свързвах с тоя, който е писал отначало на Бил Гейтс програмите :)
| |
Тема
|
Re: Анкета - къде сте учили програмиране?
|
|
Автор |
Colombino () |
Публикувано | 25.07.02 22:43 |
|
От първия си шеф. Той е железен програмист, макар че хич не се оправя с математиката ( но не и с аритметиката, която е важна за програмиста ).
А информатиката - във "Факултето".
| |
Тема
|
Re: Ot kade li ?
|
|
Автор | Georgi (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.07.02 23:47 |
|
Ami pitam ta az tebe - koi se e naychil da programira v ychilishte ili yniversitet , A ?
Pri polojenie, che 99,9% ot stydentite prepisvat, napravi si smetkata za kakvo stava vapros.
Hvani vseki, koito izliza ot darjaven izpit i go pitai - "Mojesh li da kajesh che osven che imash veche 'dokyment za zavar6eno vis6e obrazovanie' imash i 'vis6i znania' ?" 99,9% shte triabva da kajat NE. Ako niakoi kaje DA znachi ili e GYRY ili laje !
Kak smiata6 ? Prav li sym ?
| |
Тема
|
[re: Georgi]
|
|
Автор | Roro (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.07.02 00:13 |
|
Ne si prav.
| |
Тема
|
[re: EmoVla]
|
|
Автор | hoopla (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.07.02 01:02 |
|
Аз пък медитирайки се свързвах с тоя, който е писал отначало на Бил Гейтс програмите :)
Ъъъ... Не съм вярвал, че ще бъда някога адвокат на Бил Гейтс, ама отначало той сам си е писал програмите (преди да си купи ДОС). Потърси на Altair Basic.
А програмиране се учи, като ти поставят задача (или сам си поставиш). Вкопчваш се в нея като булдог и не пускаш, докато не я тръшнеш.
| |
Тема
|
[re: Roro]
|
|
Автор |
malkia (char *argv[]) |
Публикувано | 26.07.02 01:04 |
|
mozhe da e legnal veche
| |
Тема
|
|
|
Автор |
voyager (обезумял) |
Публикувано | 26.07.02 09:31 |
|
"Анктите" са интересно нещо, човече, ама аз ще се държа така, сякаш участвам в "анкЕта" ;PP
Дебели книги и дълги туториали. Ама много. И напъни сам да напиша нещо. Нищо не см завършил. Нищичко. Освен некво средно там дет няма нищо общо с компютри.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
|
|