Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:30 07.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема екипнови  
АвторRaef (Нерегистриран)
Публикувано21.04.01 10:42

Случайно да има хора (будали, като мене), които да са завършили неправилното образование (в случая Статистика) и да искат да работят като програмисти. Не че на запад нашите документи имат голямо значение, но все пак...
Аз се опитвам да създам нещо като екип от специалисти - програмисти за разработване на програми с различна насоченост. Имам няколко малки поръчки и една голяма (отскоро). С малките се справям и сам, но голямата ще ми вземе здравето. Ще ми трябват няколко месеца или ... хора които да ми помогнат.
Не знам как да привлека вниманието на някакви добри специалисти - не мога да ви предложа никакво заплащане сега (а някои предлагат по $400 на месец и получават само критики). Мога да ви кажа че работя за себе си . . . Мисля че това е единствения начин да оцелееш в тази страна. Дори и да вземам заплата по $400 колко време ще ми отнеме да спестя пари за кола например. . . за собствена къща не смея и да мисля.
Естествено си търся и възможност да напусна страната, но за момента не съм успял. Ако я получа ще се възползвам - веднага...

Както и да е . . . толкова за мен.

Идеята е да сформираме равноправен екип от програмисти. засега мога предложа само този проект. Единствената ми гаранция е ДОВЕРИЕТО - просто не мога да ви дам друга (ще полюча много критики за това).
Междувременно ще търсим възможности за осъществяване на поръчки от чужбина. Имам някои идеи, които сега няма да споменавам. Просто ми трябват хора, с които да работя и на които да мога да разчитам.

Ще се радвам на всеки положителен отговор.

Тема Re: екипнови [re: Raef]  
Авторalv (Нерегистриран)
Публикувано21.04.01 12:51

Abe ima takiva hora kato teb. Az sum fizik i rabotya kato programist. Kazhi neshto poveche za proekta! Na kakuv ezik shte se pravi, s kakva nasochenost e ?

Автор TRN (непознат )
Публикувано21.04.01 15:30

И Остави e-mail за връзка.

Авторvenci (Нерегистриран)
Публикувано21.04.01 18:12

Vsichko dobre, samo za diplomite ne si prav. Mogat da se priravniat. Imam diploma v MEI-to/TU-to koiato e priravnena i tuka e MS. Taka che ne e edno i sasto dali imash ili niamash diploma poviarvai mi.

Автор pbourgas (непознат)
Публикувано21.04.01 19:48

Zdravei.
Rabotia na MS Visual C++.
Ako moga da ti pomogna s neshto s gotovnost shte go napravia.

Pozdravi ot Bourgas.

Тема Re: екипнови [re: pbourgas]  
Авторtroshko (Нерегистриран)
Публикувано21.04.01 21:23

ami ako iskash ostavi poveche info na provider@mail.bg. inache ideiata ne e losha

АвторGalcho (Нерегистриран)
Публикувано22.04.01 00:20

Идеята е добра. Допада ми...
Аз пиша на Visual C++ и по малко C++ Builder,Visual Basic,ASP
Прати повече информация на iliev_g@usa.net

Автор pbourgas (непознат)
Публикувано22.04.01 00:48

Zabravih da si dam e-maila: pkaloyanov@dir.bg

Pozdravi ot Bourgas.

Автор(ДБ) (Нерегистриран)
Публикувано22.04.01 09:31

Бях програмист. Сега съм учител по математика и информатика. Владея "C" и имам спомени от асемблер за I8086. В момента се колебая дали да утрепам една година с четене за сертификация (MCSD). Една реална задача би ми помогнала.
Успех.
dbelev@gbg.bg

АвторCALL-151a (Нерегистриран)
Публикувано22.04.01 17:53

ima i drugi takiva bnaci...
az sam mashinen injener, ama eto, rabota kato programist!
tova c enemoga d ais kupa jeep s razmeri na samosval ne me pritesniava osobenno... abe bunak sam si! :-)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.