|
Тема
|
Играете ли футбол с кръгли предмети по улицата?
|
|
Автор |
LuboPenev (Deadly) |
Публикувано | 22.09.01 17:08 |
|
Щото аз нали съм си момче - футболистче и като видя капачка или стотинка и директно бия шутове по околните. После в зависимост от красотата на изпълнението ги питам"Видя ли къв гол,а?"
Лошото е като ми пишеха акт полицаите и ченгето си изпусна химикалката и аз понечих да я ритна веднага, но ударих ръката му, която си я взимаше обратно и му викнах:" За топката се борихме бе, нема фал". Той не беше доволен и ми направи тест за алкохол:)))))))  
| |
Тема
|
Re: Играете ли футбол с кръгли предмети по улицата?
[re: LuboPenev]
|
|
Автор |
DARK CHLENONE (SupportWARRIOR) |
Публикувано | 22.09.01 22:32 |
|
мани мани
като видя някоя кофа за боклук или трабантче автоматично започвам да се оглеждам за ченгета и да пре;енява от коя страна е по удобно да се обърне и дали наоколо има много хора и накъде да се бяга после...
Положението е наистина осрано без надежда за почистване!
| |
|
Dostoina reakcia, i az taka kato vidia karuca s mangali - samo, che ne se oglejdam za policia i ne mislia za biagstvo:)
| |
Тема
|
Ето тази тема, пусната от Любо Пенев...
|
|
Автор |
desykv (мама на Алексчо) |
Публикувано | 20.05.05 10:11 |
|
мисля, че е достойна за този клуб, защото си отговаря на името "Професионални изкривявания" и защото е някакси свежа, и мисля така, въпреки че съм жена!!! Хайде бе хора, пускайте нещо смислено... Като например учителски отклонения, лекарски отклонения и т.н. 
| |
Тема
|
|
|
Автор | dianaxs (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.05.05 12:47 |
|
kakvo lo6o ima, na mom4eto o6te mu se igrae dori s himikalki...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Eva Braun (ПСИХИАТРИЯ) |
Публикувано | 21.05.05 18:20 |
|
Хмм,по принцип тези дни си взех кубинки WEHRMACHT и ритането на камъни,боклуци,клони,листа,хартийки,химикали,капачки,стотинки (не,защото стинките не мога да ги вмера) и всякакви (не)кръгли неща биват изстреляни в орбита.
Нямам афинитет към фитбола,това не е професионално изкривяване,а просто реклама на обувките.
| |
Тема
|
Re: Играете ли футбол с кръгли предмети по улицата
[re: Eva Braun]
|
|
Автор | herobero (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.05.05 20:27 |
|
Някои клиен кат си изпусне стинките винаги гледам да ги ритна под бюрото .... кат се съберат го местя и ето ти кафенце :)
Ама колегата е зъл понякога ми ги обира тои :(
| |
|
|
|
|