|
Тема
|
ами колеги..
|
|
Автор |
Пpивидeниe (самозалъгващ се) |
Публикувано | 10.03.05 23:40 |
|
аз...такова съм инжинер-химик , работещ за военно поделение та придобих тикове от очилата, дето ги нося, не усещам миризми по стечение на странни обстоятелства и се страхувам , че съм започнал да ставам социопад...щото да работиш с военни не е лесно...значи..има ли надежда за мен?
Рядко нещо е каквото изглежда
| |
|
социопаТ ставаш викаш....
или социопаД? що за птица е тва?
| |
|
те тия нещица дето с тях работя , ме развалят и психически, та вече и правописа бъркам и смисъла в думите сам не мога да намеря! Дай акъл, бре жена!
| |
Тема
|
Re: ами колеги..
[re: Пpивидeниe]
|
|
Автор | Gardfild (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.03.05 13:08 |
|
Виж, незнам колко годинки стаж си натрупал при военните, но имай предвид, че над 6 годинки си е диагноза. При затворниците над 6 години на топло, адаптацията в обществото става невъзможна, така, че... ако стажът ти е под 6 год. плюй си на петите и бягай, бягай яко, докато не е станало късно. В противен случай ....
| |
|
мамка му..ама плащат си тези хора..а и договорът изглежда стабилен ...да не мислиш ,че лесно се намира работа за такива като мен
| |
Тема
|
|
|
Автор | Gardfild (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.03.05 09:30 |
|
Ти решаваш Мой Човек, щом си решил да поемаш долините на мрака, немога да ти помогна. А пък по отношение на професионалното ти развитие, малко се размърдай и все някъде в цивилизацията ще намериш и развитие и пари. Положението не е толкова трагично, просто си в ситуацията на щраус заврял главата в пясък. Дерзай!
| |
|
О, няма проблем! Самия факт, че има отзивчиви хора, на които им пука за индивиди като мен , ми дава сила да продъжавам напред и да ги търся.
В крайна сметка кое е по-важно: какъв си или на какъв се правиш?
Ще я махна тази глава от пясъка-в крайна сметка откачалките сме повече от всички останали..
| |
Тема
|
|
|
Автор | Гapдфилд (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.03.05 10:41 |
|
"какъв си или на какъв се правиш"
Ако питаш мен в зверилника по- голям ефект има на какъв се правиш, ама като вземеш да си вярваш... нали се сещаш...
| |
|
Аз да ти кажа, лекета в зверилника са по-опасни от всички останали..лекета-в смисъл онези мижитурки ,които никога не са се преуморявали от работа и са се докопали до мястото с много задкулисни методи
| |
|
|
|
|