|
Тема
|
СВЕСТЕН ЛЕКАР ЕНДОКРИНОЛОГ
|
|
Автор |
taroci (непознат) |
Публикувано | 15.12.07 21:50 |
|
МОЛЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯ З А ДОЦЕНТ КУМАНОВ,
АКО ИМА ХОРА ХОРА ХОДИЛИ ПРИ НЕГО ,МОЛЯ ДА МИ КАЖАТ ДОБЪР ЛЕКАР ЛИ Е?
| |
Тема
|
Re: СВЕСТЕН ЛЕКАР ЕНДОКРИНОЛОГ
[re: taroci]
|
|
Автор |
yoanence (член) |
Публикувано | 16.12.07 22:20 |
|
Препоръчвам ти професор Протич от болницата на МВР на руски паметник
| |
Тема
|
|
|
Автор |
mimy (млада майка) |
Публикувано | 07.01.08 18:43 |
|
Исках да питам за този доктор, който препоръчваш, като е в МВР болница, може ли да приема неслужители и евентуално какъв му е приема, какви дни, с направление ли, ако не колко се плаща. Ако можеш дай някакви координати на доктора - телефон например. Аз също имам хормонален проблем и трябва да пия метформин, но още не съм започнала, а се чудех, понеже съм по майчинство колко струва това лекарство и дали се поема от касата някаква част от стойността.
purple]
| |
Тема
|
[re: mimy]
|
|
Автор |
yoanence (ентусиаст) |
Публикувано | 09.01.08 23:20 |
|
Да ,аз си спомням ,че ти и преди ме пита нещо подобно по този въпрос.Та значи можш свободно да отидешпри професор Протич.На входа на болницата има дежурни те се свързват с него и трябва да ти разрешат да влезеш.аз спрях без негово знание метформина защото пак гуляйствам със сладкиши.Имам чувството ,че този порочен кръг при мен няма да свърши.Пиши ми на този email:digg@gbg.bg и ще ти дам номера на мобилния му телефон.Вярвай ми ,мисля ,че говорим за един прекрасен лекар и без съмнение ти го препоръчвам,както и на всички тук.Пиши ми непременно.
| |
Тема
|
[re: yoanence]
|
|
Автор |
kacumoto (мама на Боби) |
Публикувано | 09.03.08 23:33 |
|
yoanence, да ще ти е възможно да напишеш тук телефона на Протич.
Аз преди три години, когато се кахърех над забременяването бях намерила негови кординати, но в някаква поликлиника при театър София. Сега от теб разбирам, че работи в МВР болница. Аз съм служител на МВР и бих искала да отида да ме прегледа.
Предварително ти благодаря!
Редактирано от kacumoto на 09.03.08 23:33.
| |
Тема
|
ЕНДОКРИНОЛОГ ИЛИ АНДРОЛОГ?
|
|
Автор |
jam (уверено сладко) |
Публикувано | 14.03.08 13:56 |
|
абе момичета, я се разберете първо кой за какво пита!
Куманов и Протич са "мъжки" лекари - занимават се с проблеми на мъжката отделителна и полова система. не са чисти ендокринолози и не специализират по лечение на жени.
за какво ви трябва ендокринолог?
освен това, и Куманов и Протич не бих препоръчала на никого и за нищо. особено дядо Протич - само ще си загубите времето. може някога да е бил свестен лекар, но това отдавна е в миналото.
за ендокринолог бих препоръчала д-р Начев от клиниката по ендокринология към МА. има и частен прием вече в център по репродуктивна медицина "София" - при д-р Владимиров.
също така - д-р Катя Тодорова от Майчин дом.
Редактирано от jam на 14.03.08 13:58.
| |
Тема
|
Re: ЕНДОКРИНОЛОГ ИЛИ АНДРОЛОГ?
[re: jam]
|
|
Автор |
mimy (мама на Ния) |
Публикувано | 14.03.08 18:04 |
|
Благодаря за препоръките. На мен ми трябва за проблем с имунореактивния инсулин, като в момента съм на Метформин. Ходих при доц. Малина Петкова в Диабетния център и съм доволна. Не знам дали да търся и друго мнение засега.
| |
|
|
|
|