Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:05 17.06.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Тема СВЕСТЕН ЛЕКАР ЕНДОКРИНОЛОГнови  
Автор taroci (непознат)
Публикувано15.12.07 21:50

МОЛЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯ З А ДОЦЕНТ КУМАНОВ,
АКО ИМА ХОРА ХОРА ХОДИЛИ ПРИ НЕГО ,МОЛЯ ДА МИ КАЖАТ ДОБЪР ЛЕКАР ЛИ Е?

Тема Re: СВЕСТЕН ЛЕКАР ЕНДОКРИНОЛОГнови [re: taroci]  
Автор yoanence (член)
Публикувано16.12.07 22:20

Препоръчвам ти професор Протич от болницата на МВР на руски паметник

Тема Re: СВЕСТЕН ЛЕКАР ЕНДОКРИНОЛОГнови [re: taroci]  
Автор mimy (млада майка)
Публикувано07.01.08 18:43

Исках да питам за този доктор, който препоръчваш, като е в МВР болница, може ли да приема неслужители и евентуално какъв му е приема, какви дни, с направление ли, ако не колко се плаща. Ако можеш дай някакви координати на доктора - телефон например. Аз също имам хормонален проблем и трябва да пия метформин, но още не съм започнала, а се чудех, понеже съм по майчинство колко струва това лекарство и дали се поема от касата някаква част от стойността.

purple]

Тема Re: СВЕСТЕН ЛЕКАР ЕНДОКРИНОЛОГнови [re: mimy]  
Автор yoanence (ентусиаст)
Публикувано09.01.08 23:20

Да ,аз си спомням ,че ти и преди ме пита нещо подобно по този въпрос.Та значи можш свободно да отидешпри професор Протич.На входа на болницата има дежурни те се свързват с него и трябва да ти разрешат да влезеш.аз спрях без негово знание метформина защото пак гуляйствам със сладкиши.Имам чувството ,че този порочен кръг при мен няма да свърши.Пиши ми на този email:digg@gbg.bg и ще ти дам номера на мобилния му телефон.Вярвай ми ,мисля ,че говорим за един прекрасен лекар и без съмнение ти го препоръчвам,както и на всички тук.Пиши ми непременно.

Тема Re: СВЕСТЕН ЛЕКАР ЕНДОКРИНОЛОГнови [re: yoanence]  
Автор kacumoto (мама на Боби)
Публикувано09.03.08 23:33

yoanence, да ще ти е възможно да напишеш тук телефона на Протич.
Аз преди три години, когато се кахърех над забременяването бях намерила негови кординати, но в някаква поликлиника при театър София. Сега от теб разбирам, че работи в МВР болница. Аз съм служител на МВР и бих искала да отида да ме прегледа.
Предварително ти благодаря!

Редактирано от kacumoto на 09.03.08 23:33.

Тема ЕНДОКРИНОЛОГ ИЛИ АНДРОЛОГ?нови [re: taroci]  
Автор jam (уверено сладко)
Публикувано14.03.08 13:56

абе момичета, я се разберете първо кой за какво пита!

Куманов и Протич са "мъжки" лекари - занимават се с проблеми на мъжката отделителна и полова система. не са чисти ендокринолози и не специализират по лечение на жени.

за какво ви трябва ендокринолог?

освен това, и Куманов и Протич не бих препоръчала на никого и за нищо. особено дядо Протич - само ще си загубите времето. може някога да е бил свестен лекар, но това отдавна е в миналото.

за ендокринолог бих препоръчала д-р Начев от клиниката по ендокринология към МА. има и частен прием вече в център по репродуктивна медицина "София" - при д-р Владимиров.
също така - д-р Катя Тодорова от Майчин дом.

Редактирано от jam на 14.03.08 13:58.

Тема Re: ЕНДОКРИНОЛОГ ИЛИ АНДРОЛОГ? [re: jam]  
Автор mimy (мама на Ния)
Публикувано14.03.08 18:04

Благодаря за препоръките. На мен ми трябва за проблем с имунореактивния инсулин, като в момента съм на Метформин. Ходих при доц. Малина Петкова в Диабетния център и съм доволна. Не знам дали да търся и друго мнение засега.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.