Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:18 10.07.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Тема Как се започва?нови  
Автор aquarius_ (непознат )
Публикувано18.06.07 12:08

здравейте,
признавам си, че не разрових много назад в темите, а за търсенето - не се сещам точно по какво да търся, за да излезе това, от което се интересувам, а то е: след като дълго време не се зачева, а при профилактични гинекологични прегледи на жената не е откривано нищо нередно, от къде се почва с изследванията? Изобщо каква е първата крачка и по-нататъшния път, по който се върви в изследванията и на двамата партньори? Може би е добра идея да има една "важна" тема най-горе с полезна информация за тези неща или с линкове към вече дискутирани теми.

Тема Re: Как се започва? [re: aquarius_]  
Автор perseida (непознат )
Публикувано18.06.07 14:05

Здравей aquarius,
първата крачка е спермограма на партньора, но не в коя да е лаборатория, и избор на лекар от специлизирана клиника по стерилитет за теб. За да направиш правилния избор за тези две неща, се регистрирай в www.zachatie.org и започвай да търсиш и да четеш, четеш...:)

Тема Re: Как се започва?нови [re: aquarius_]  
Автор LaliМодератор (пристрастен)
Публикувано18.06.07 14:17

Ще направя една такава тема. Започва се от клиника по стерилитет. За кой град се интересуваш?

Тема Re: Как се започва?нови [re: Lali]  
Автор aquarius_ (непознат )
Публикувано18.06.07 15:11

Благодаря за отговорите! Мисля, че една такава тема ще е полезна за всички новодошли и неориентирани.
За София се интересувам. Предполагах, че ... се почва от разговор с личен лекар/ преглеждащ гинеколог? Директно се ходи в клиника и двамата, така ли? Някакви отзиви за център "Надежда" в клиника Малинов?

Редактирано от aquarius_ на 18.06.07 15:27.

Автор ledena_luna (новак)
Публикувано18.06.07 20:10

Може да отидеш там, те са специализирани в тази област. Личните лекари и представа си нямат кво да те правят, могат само да те объркат, както и кварталния гинеколог. За да стане по-бързо и без излишни разходи е добре да си при специалист.

Автор LaliМодератор (пристрастен)
Публикувано19.06.07 01:38

Д-р Стаменов е добър специалист, д-р Персенска от същата клиника - също.
Не си губи времето по квартални гинеколози.
Има добри клиники по стерилитет.
Първо си записваш час.
После отиваш сама на консултация и преглед.
После партньорът ти отива на спермограма.
После слушаш лекаря си.

Автор Megun (информираща се)
Публикувано20.06.07 18:04

Лали е права. Отиди в клиника по стерилитет и не се занимавай със случайни гинеколози. Аз две години ходих ту при един, ту при друг и в крайна сметка само ме объркаха. Сега ходя при д-р Стаменов и съм страшно доволна. Целият екип е много мил, а и цените са нормални. Има и други хубави клиники разбира се, но аз бих ти препоръчала именно тази. И не се стряскай от дългото чакане, ще видиш че си заслужава

.

Проблемът с това да не вършиш нищо е, че не знаеш кога си приключил.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.