Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:33 15.05.26 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Тема Спешно ехографнови  
Автор kiss_meeee (непознат )
Публикувано13.05.07 03:15

Niakoi moje li da mi kaje ,kade ima v Sofia ehigraf koiito da pokazva mnogo na4alna bremennost /kazaha mi 4e imalo takav i ot4ital sled 48h.na za4evaneto? tova vazmojno li e i ako niakoi znae ne6to po -temata 6te se radvam da spodeli...Predvaritelno vi blagodaria!:)

Редактирано от Lali на 13.05.07 08:50.

Тема Re: SPECHNO EHOGRAFнови [re: kiss_meeee]  
Автор little_rabbit (Lepus Europeus)
Публикувано13.05.07 08:03

Не, няма такъв. Излъгали са те. Най-рано може да разбереш с кръвен тест за бременност 10-тина дни след зачеването, а два-три дни след закъснението може да се вид на хубав ехограф.

Ако нещо си притеснена, ако не би искала да си бременна, вземи си хапче за след акта. Все още не е късно.

Тема Re: SPECHNO EHOGRAFнови [re: kiss_meeee]  
Автор LaliМодератор (ентусиаст)
Публикувано13.05.07 08:50

Няма такъв ехограф, трябва да имаш 5-6 дни закъснение, за да се види нещо.
Пиши на кирилица.
Обаче десетина дни след евентуалното зачеване можеш да направиш кръвен тест за бременност във всяка лаборатория, струва около 17-20 лв. Не се поема от касата, отиваш и казваш, че искаш такъв тест.

Тема Re: Спешно ехограф [re: kiss_meeee]  
Автор MeliМодератор ()
Публикувано13.05.07 22:33

Да, а един мармот ... вземи почети малко, образовай се.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.