|
Тема
|
забременяване с анонимен дондр
|
|
Автор |
megiaries (непознат
) |
Публикувано | 16.02.07 18:21 |
|
i nie imame problem...
napravixa mi vsi4ki izsledvania - ot varna sam. vsi4ko e nared pri men - no sega iskat i cvetna snimka - no cenata e 120 leva - pri docent markova sam - no se stresnax ot tova 4e vseki pat se nalaga da obqsnqvam ot na4alo za kakvo ide re4...pri nas spermogramata ne e mnogo dobra - izkaraxme 6 sedmi4en kurs s "clostilbegyt" i sega ste pravim spermograma - ima li zna4enie kade pri pologenie 4e cenite varirat ot 8 do 20 leva? предложиха ни анонимен донор - но никой не ни обясни какво точно значи това. и изобщо сме много объркани. моля за малко помощ
| |
|
Ох. Напиши показанията от спермограмата, ако искаш. Ела във форумите на Зачатие - , там повече хора ще прочетат въпросите ти.
Редактирано от little_rabbit на 16.02.07 19:37.
| |
Тема
|
Re: забременяване с анонимен дондр
[re: megiaries]
|
|
Автор |
Lali (ентусиаст) |
Публикувано | 16.02.07 19:19 |
|
Пиши на кирилица
Забременяване с анонимен донор означава, че ще ти направят инсеминация /вкарване на сперма с катетър директно в матката/ с материал от анонимен мъж. Никой няма да знае. Само ти и лекарят. Но това се прави само в краен случай, ако наистина спермограмата е много зле. Има и други начини да забремененеш от съпруга ти - ин-витро и ИКСИ.
Редактирано от Lali на 16.02.07 19:20.
| |
Тема
|
Re: забременяване с анонимен дондр
[re: megiaries]
|
|
Автор |
harula (непознат) |
Публикувано | 21.02.07 11:13 |
|
Здравей. Като прочетох поста ти се върнах една година назад когато и ние се езахванахме с изследвания на мен и съпруга ми. В началото всичко е много стряскащо и объркващо но постепенно човек се информира и някак нещата изглеждат по ясни. При съпруга ми има проблем и се отказахме от идеята той да бъде таткото, затова ни предложиха анонимен донор. Правиха ми цветна снимка на която се установи че имам сраствания и тръбите ми са малко криви. Сега ми предстои лапароскопия, а след нея живот и здраве започваме с опитите инсеминация чужд донор. Колкото до цветната снимка не се страхувай не е нещо страшно. Боли за около 1-2 минути докато ти вкарат контраста. Стана дългичко дано да не те отегчих.
| |
|
|
|
|