Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:07 08.07.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема изследвания при ин витронови  
Автор chochi_v (непознат )
Публикувано30.10.06 10:22

Моля да ми кажете ориентировъчно какви изследвания трябва да си направим със съпруга ми (или само аз) при предстоящо ин витро.
Къде се правят и колко струват горе-долу

Тема Re: изследвания при ин витронови [re: chochi_v]  
Автор LaliМодератор (непознат)
Публикувано30.10.06 19:43

Избираш си клиника по стерилитет /аз бих препоръчала д-р Владимиров/ и питаш там за изследванията, необходими предварително.
Хормони за теб, спермограма, състояние на тръби, яйчници, ендометриум.

Тема Re: изследвания при ин витронови [re: Lali]  
Автор asiaklio (непознат)
Публикувано30.10.06 20:03

здравей лали,
стига вече с тази реклама на владимиров.вие модераторите сигурно работите в клиниките по стерилитет,и ви плащат да манупулирате .... като нас,правещи ин витро.малко по-спокойно с рекламата

лали,говори когато направиш 3-пъти неуспешни инвитра при владимиров,и той да каже че няма нужда да си правиш имун. и генетични изследвания.
приятна вечер ....!
Въздържай се от обидни епитети!
Лали

Редактирано от Lali на 30.10.06 20:42.

Тема Re: изследвания при ин витронови [re: asiaklio]  
Публикувано30.10.06 20:37

Аз съм доволна от д-р Владимиров, добър специалист и човек.
Рекламирай си и ти твоя лекар.
Съжалявам, ако моето мнение не съвпада с твоето.
Бих искала да работя в клиника по стерилитет и да ми плащат да рекламирам, но за съжаление съм пациентка.

Редактирано от Lali на 30.10.06 20:39.

Публикувано30.10.06 20:51

Като е толкова добър док, ти случайно бременна ли си? Не е важно да ти се усмихва Стефчето и другите при Владимиров, важни са резултатите!!!!! Не мислиш ли?

Публикувано30.10.06 21:17

Не съм бременна, защото съм на възрастта на майка ти, предполагам.
Но човек не знае какво ще му поднесе живота.
Стефчето не ми се усмихва никога, просто всички са само учтиви, защото аз не позволявам интимничене.
Защо си толкова агресивна? Само ми е любопитно, разбира се, някак си не можеш да ме докоснеш и нараниш?

Редактирано от Lali на 30.10.06 21:22.

Публикувано30.10.06 21:28

Прочетох предишните ти мнения и разбрах, че си гневна на Владимиров, че не ти е предложил генетични и имунологични изследвания.
Аз съм говорила с него за тези изследвания и съм останала с впечатление, че не е привърженик на тези изследвания без основателна причина.
Аз съм правила само три инсеминации все още, направих си някои имунологични изследвания /за генетични се предполага, че не е необходимо, защото имам дете/, в норма са, но въпреки всичко пробвах и с фраксипарин и аспирин /лечение, препоръчвано при имунологични проблеми/, но резултат нямаше.
Не обвинявам лекаря за неуспеха ми.

Редактирано от Lali на 30.10.06 21:28.

Публикувано30.10.06 21:33

Не съм бременна, щото просто съм мъж и няма начин да стане това! Ако имаш алтернатива сподели. Не съм агресивен въобще, само че се изнервям на някои които пишат. Имам чувство че, като са направили една инсеминация и почват да дават акъл и разбират от всичко. То са стойност, то са съвети, то са просотии. Ако можеме да си помогнеме да го правиме, ако не всеки да дерзае!

Публикувано30.10.06 21:36

Ами да си дойдем на думата за морфологията тогава. Колко лоша е? Защото все си мисля, че при лоша морфология дори добрите не са достатъчно добри, макар ембриолозите да отричат.

Публикувано30.10.06 21:54

цвят-нормален
ph-7.7
вискозитет-нормален
обем-4.1 мл
време на втечняване-20
общ брой на сперматозоиди в еякулата-32 800 000 млн
обща подвижност-43%
-нормоникеза-29
-хипокинеза-14
-акинеза-57
левкоцити-3-4
по крюгер
4% сперматозоиди с норм. морфология
56% с главични дефекти
19% шийни дефекти
11% опашни
8% с цитоплазмен остатък

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.