|
Тема
|
д-р Правда Попиванова
|
|
Автор |
denica (непознат
) |
Публикувано | 29.10.06 16:37 |
|
Търся отзиви за д-р Правда Попиванова. Работи в Майчин дом, както и има частен кабинет в "Св. Димитър". Някой има ли впечатления? Много е мила, но не ми е достатъчно
| |
Тема
|
Re: д-р Правда Попиванова
[re: denica]
|
|
Автор |
jam (уверено сладко) |
Публикувано | 29.10.06 20:25 |
|
доколкото си спомням от престоя си в МД, тази лекарка работи в клиниката по патологична бременност на 5-тия етаж. не мисля, че за стерилитет ще ти свърши работа, те се специализират там в други проблеми.. това само от обща култура, иначе нямам лични впечатления от нея.
| |
Тема
|
[re: jam]
|
|
Автор |
denica (непознат
) |
Публикувано | 29.10.06 21:30 |
|
Благодаря!
Аз я познавам именно от Майчин дом, където лежах при спонтанния аборт, но контакта ми с нея беше много кратък - една визитация и изписването. За това търся още информация. А колкото до стерилитета - мисля, че към момента нямам такъв проблем.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Lali (непознат) |
Публикувано | 30.10.06 08:09 |
|
Стерилитет означава не само невъзможността да заченеш, но и невъзможността да износиш плода, тоест спонтанен аборт.
Така че вече си пападнала в тази категория.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
chochi_v (непознат
) |
Публикувано | 30.10.06 10:03 |
|
Здравей Деница.
имам 2 приятелки, които родиха при д-р попиванова като едната имаше 1 спонтанен аборт. Д-р Попиванова я надлюдава през цялата 2ра бременност и бебето се роди при нея. естественно като частен пациент.
Тя беше първият лекат, който ми предложи да направим спермограма след като 2-3 години не можах да забременея. Всички останали се задоволяваха с това, че щом имаме едно дете всичко ни е на ред. Тя ме насочи и към лекаря за ин-витрото. така че аз съм доволна от нея. Беше много мила и разбрана.
| |
Тема
|
[re: chochi_v]
|
|
Автор |
denica (непознат
) |
Публикувано | 30.10.06 11:42 |
|
Много благодаря!
Да, ние също правихме спермограма по нейна препоръка и всичко е наред.
Колкото до стерилитета, може би просто ми звучи страшничко .
Питам за докторката, защото на контролния преглед каза да й се обадя като забременея или ако не стане до 3 опита/месеца и просто искам да бъда спокойна, че имам добър лекар, който ще следи следващата ми бременност.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Lali (непознат) |
Публикувано | 30.10.06 19:39 |
|
Само един аборт ли имаш? Каква е причината?
| |
Тема
|
[re: Lali]
|
|
Автор |
denica (непознат
) |
Публикувано | 01.11.06 13:34 |
|
Да, само един. Стана в края на февруари. Бях в 5-6 седмица. Не се разбра каква беше причината. За мен стана от стрес, защото ме преряза корема и прокървях след 30 минутен скандал по телефона в офиса. Тогава личния ми гинеколог ми предписа хапчета за бъбреци, защото според него нямало друга причина....
Имам и нередовна менструация - в пубертета лекувах вторична аменореа в следствие от диети за отслабване. Заради това докторката каза че може и яйцеклетката да е била стара. Изследванията ни са добри. А изследвания от кюртажа не можаха да направят, защото ембриона беше паднал със силния кръвоизлив.
| |
|
|
|
|