|
Тема
|
обърната матка
|
|
Автор |
denica (непознат
) |
Публикувано | 29.10.06 16:35 |
|
Здравейте!
Аз съм съвсем нова в клуба и следователно пълна с въпроси.
След един спонтанен аборт в 5-та седмица, от три месеца започнахме да работим отново.
Въпросът ми е:
още от първите гиникологични прегледи зная че имам обърната матка. Оказва ли това влияние върху забременяването - пози по време на секс или след това, когато 30 мин. лежа? По корем, по гръб? Има ли значение?
Разбирате, нямам търпение!
| |
Тема
|
Re: обърната матка
[re: denica]
|
|
Автор |
Kitten (in love) |
Публикувано | 29.10.06 16:58 |
|
Обърнатата матка не оказва влияние върху забременяването. Някои лекари препоръчват да се прави секс "кучешката" , т.е. мъжът да е зад теб. Една девойка преди време беше писала, че след секс лежи известно време по корем с възглавничка под дупето.
Но не се притеснявай, щом е станало веднъж, пак ще стане!
| |
Тема
|
[re: denica]
|
|
Автор |
leysi (непознат) |
Публикувано | 03.11.06 01:01 |
|
Не се притеснявай и аз съм с обърната матка - бременна в 32 г.с. По принцип забременяването става по-трудно. Ние пробвахме почти година и то сериозно. Под сериозно имам предвид, че се следях - кога имам овулация. След като ми свършеше цикъла правехме секс през ден, а в дните на овулация всеки ден 3 дни подред, един ден почивка и един последен опит. След това чакахме ... Позите също имат значение при обърната матка - кучешката задължително. Аз после лежах 30 мин по корем с възглавница под бедрата. Така ти се схваща кръста ама няма начин ... Последните пъти и с краката нагоре - подпряни на стената лежах, та не знам дали от това се получи или от лежането по корем. Само да уточня, че преди това 2г. си правехме секс без да се пазим и нищо ... така че явно позите имат значение!
| |
Тема
|
[re: leysi]
|
|
Автор |
denica (непознат
) |
Публикувано | 05.11.06 12:15 |
|
Много благодаря, Лейси! Това е много ценна информация. Започвам прилагане още довечера. Стискай палци!
| |
Тема
|
[re: leysi]
|
|
Автор |
Dino (притеснителна) |
Публикувано | 15.11.06 22:50 |
|
Подкрепям вдигането на краката. За лежането по корем не съм сигурна, но за краката 100%. И аз съм с обърната матка.
Живота е хубав, въпреки гадните му номера!!!!
| |
|
|
|
|