Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:31 03.07.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Тема обърната матка  
Автор denica (непознат )
Публикувано29.10.06 16:35

Здравейте!
Аз съм съвсем нова в клуба и следователно пълна с въпроси.
След един спонтанен аборт в 5-та седмица, от три месеца започнахме да работим отново.
Въпросът ми е:
още от първите гиникологични прегледи зная че имам обърната матка. Оказва ли това влияние върху забременяването - пози по време на секс или след това, когато 30 мин. лежа? По корем, по гръб? Има ли значение?
Разбирате, нямам търпение!

Тема Re: обърната матканови [re: denica]  
Автор Kitten (in love)
Публикувано29.10.06 16:58

Обърнатата матка не оказва влияние върху забременяването. Някои лекари препоръчват да се прави секс "кучешката"

, т.е. мъжът да е зад теб. Една девойка преди време беше писала, че след секс лежи известно време по корем с възглавничка под дупето.
Но не се притеснявай, щом е станало веднъж, пак ще стане!

Тема Re: обърната матканови [re: denica]  
Автор leysi (непознат)
Публикувано03.11.06 01:01

Не се притеснявай и аз съм с обърната матка - бременна в 32 г.с. По принцип забременяването става по-трудно. Ние пробвахме почти година и то сериозно. Под сериозно имам предвид, че се следях - кога имам овулация. След като ми свършеше цикъла правехме секс през ден, а в дните на овулация всеки ден 3 дни подред, един ден почивка и един последен опит. След това чакахме ... Позите също имат значение при обърната матка - кучешката задължително. Аз после лежах 30 мин по корем с възглавница под бедрата. Така ти се схваща кръста ама няма начин ... Последните пъти и с краката нагоре - подпряни на стената лежах, та не знам дали от това се получи или от лежането по корем. Само да уточня, че преди това 2г. си правехме секс без да се пазим и нищо ... така че явно позите имат значение!

Тема Re: обърната матканови [re: leysi]  
Автор denica (непознат )
Публикувано05.11.06 12:15

Много благодаря, Лейси! Това е много ценна информация. Започвам прилагане още довечера. Стискай палци!

Тема Re: обърната матканови [re: leysi]  
Автор Dino (притеснителна)
Публикувано15.11.06 22:50

Подкрепям вдигането на краката. За лежането по корем не съм сигурна, но за краката 100%. И аз съм с обърната матка.

Живота е хубав, въпреки гадните му номера!!!!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.