|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
POMOGNETE MI
|
|
Автор |
gerytrud (непознат) |
Публикувано | 08.07.06 11:17 |
|
ZDRAVEITE MOMICETA ISKAM S VAS DA SPODELIA MOIA PROBLEM-PREDI 3 MESECA MI PRAVIHA CVETNA SNIMKA I MI KAZAHA CE OT DIASNATA STRANA NA TRABATA IMAM STRASTVANE NAPRAVIHA MI 2 PRODUHVANIA I BILO VSICKO NORMALNO NO ME PRITESNIAVA SRASTVANETO MOLIA VI NAPI6ETE MI NE6TO PO VAPROSA
| |
Тема
|
Re: POMOGNETE MI
[re: gerytrud]
|
|
Автор |
Lali (надежда) |
Публикувано | 08.07.06 13:34 |
|
Пиши на кирилица и с малки букви.
Нали всичко е наред, не се притеснявай.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
3Ogod (непознат
) |
Публикувано | 08.07.06 23:55 |
|
Не се тревожи мила!Едно срастване не е болка за умиране!Важното е, 4е си направила каквото трябва! Пък и другата ти тръба е ок, така 4е спокоино можеш да забременееш,ако само това е проблема! Успех! Дано скоро се похвалисш с добри вести!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kimy2 (непознат) |
Публикувано | 09.07.06 10:55 |
|
Здравей,
не се притеснявай за срастването,аз съм със сраствания и от двете страни,но след 3 курса физиотерапия нещата се оправиха - бременна съм.Така,че тичай към болницата.Успех!
| |
Тема
|
[re: 3Ogod]
|
|
Автор |
gerytrud (непознат) |
Публикувано | 10.07.06 13:17 |
|
Благодаря 30god за хубавите думи наистина ме направи щастлива вдъхна ми много кураж .
| |
Тема
|
[re: kimy2]
|
|
Автор |
gerytrud (непознат) |
Публикувано | 10.07.06 14:00 |
|
Благодаря Ви за топлите думи kimy2 много се радвам за Вас пожелавам Ви много щастие и едно хубаво бебе . Аз днес приключих последната физотерапия дано има резултат.
| |
|
здравей,можеш ли да кажеш нещо повече за тази физиотерапия?и аз съм със срастване в ляво.живея в Бургас,а тук няма частни гинекологични клиники.
| |
|
Здравей Ванина много ме очуди че нямате физиотерапий те неса специално за това две от тях се използват за всичко те са загреващи една нагревка е само вагинална . Ходи при Вашия личен лекар и се посаветвай да ти даде талон за гинеколог и се посаветвай с него за тези нагревки . Аз съм чувала че във Бургас се правят минерални кални бани теса също много полезни за тази цел . Ще се постарая да ти бъда полезна с каквото мога . Пиши ми пожелавам ти много късмет . УСПЕХ
| |
|
Здравей,Гертруд!Не казвам,че не се практикуват физиотерапии в Бс,споделих че няма частни гинекологични клиники,където можеш да се насочиш в подобни случаи.Лично аз споделих с личната ми лекарка за срастването,но тя не ми каза нищо,дори не знаех че се назначават физиотерапии в този случай.Какво представляват те?Болезнени ли са?А за вагинална нагрявка за пръв път чувам.Можеш ли да ми споделиш нещо по въпроса?
| |
|
Аз съм ходила на физиотерапия в мазето на трета поликлиника като дете - вярно не за гинекологичен проблем, но все пак знам, че там има.
Личният лекар би трябвало да знае, поне къде правят физиотерапия.
За какво ти е частна клиника? Не схващам логиката ти??
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|