Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:55 14.07.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема POMOGNETE MIнови  
Автор gerytrud (непознат)
Публикувано08.07.06 11:17

ZDRAVEITE MOMICETA ISKAM S VAS DA SPODELIA MOIA PROBLEM-PREDI 3 MESECA MI PRAVIHA CVETNA SNIMKA I MI KAZAHA CE OT DIASNATA STRANA NA TRABATA IMAM STRASTVANE NAPRAVIHA MI 2 PRODUHVANIA I BILO VSICKO NORMALNO NO ME PRITESNIAVA SRASTVANETO MOLIA VI NAPI6ETE MI NE6TO PO VAPROSA

Тема Re: POMOGNETE MIнови [re: gerytrud]  
Автор LaliМодератор (надежда)
Публикувано08.07.06 13:34

Пиши на кирилица и с малки букви.
Нали всичко е наред, не се притеснявай.

Автор 3Ogod (непознат )
Публикувано08.07.06 23:55

Не се тревожи мила!Едно срастване не е болка за умиране!Важното е, 4е си направила каквото трябва! Пък и другата ти тръба е ок, така 4е спокоино можеш да забременееш,ако само това е проблема! Успех! Дано скоро се похвалисш с добри вести!

Автор kimy2 (непознат)
Публикувано09.07.06 10:55

Здравей,
не се притеснявай за срастването,аз съм със сраствания и от двете страни,но след 3 курса физиотерапия нещата се оправиха - бременна съм.Така,че тичай към болницата

.Успех!

Тема Re: POMOGNETE MIнови [re: 3Ogod]  
Публикувано10.07.06 13:17

Благодаря 30god за хубавите думи наистина ме направи щастлива вдъхна ми много кураж .

Тема Re: POMOGNETE MIнови [re: kimy2]  
Публикувано10.07.06 14:00

Благодаря Ви за топлите думи kimy2 много се радвам за Вас пожелавам Ви много щастие и едно хубаво бебе . Аз днес приключих последната физотерапия дано има резултат.

Тема Re: POMOGNETE MIнови [re: kimy2]  
Автор Baнинa23 (приятел)
Публикувано11.07.06 17:27

здравей,можеш ли да кажеш нещо повече за тази физиотерапия?и аз съм със срастване в ляво.живея в Бургас,а тук няма частни гинекологични клиники.

Тема Re ZA VANINAнови [re: Baнинa23]  
Публикувано12.07.06 11:37

Здравей Ванина много ме очуди че нямате физиотерапий те неса специално за това две от тях се използват за всичко те са загреващи една нагревка е само вагинална . Ходи при Вашия личен лекар и се посаветвай да ти даде талон за гинеколог и се посаветвай с него за тези нагревки . Аз съм чувала че във Бургас се правят минерални кални бани теса също много полезни за тази цел . Ще се постарая да ти бъда полезна с каквото мога . Пиши ми пожелавам ти много късмет . УСПЕХ

Тема Re: Re ZA VANINAнови [re: gerytrud]  
Автор Baнинa23 (приятел)
Публикувано12.07.06 18:20

Здравей,Гертруд!Не казвам,че не се практикуват физиотерапии в Бс,споделих че няма частни гинекологични клиники,където можеш да се насочиш в подобни случаи.Лично аз споделих с личната ми лекарка за срастването,но тя не ми каза нищо,дори не знаех че се назначават физиотерапии в този случай.Какво представляват те?Болезнени ли са?А за вагинална нагрявка за пръв път чувам.Можеш ли да ми споделиш нещо по въпроса?

Тема Re: за бургаснови [re: Baнинa23]  
Автор caca_gola (непознат)
Публикувано13.07.06 09:57

Аз съм ходила на физиотерапия в мазето на трета поликлиника като дете - вярно не за гинекологичен проблем, но все пак знам, че там има.

Личният лекар би трябвало да знае, поне къде правят физиотерапия.

За какво ти е частна клиника? Не схващам логиката ти??

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.