Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:02 11.11.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема предстои ми лапаро-умирам от страх!!!  
Автор ot4aqna_i_tujna (ot4aqno momi4e)
Публикувано04.06.06 12:10

другата седмица ми предстои лапаро.много ме е страх.кажете ми-болезнена ли е подготовката-катетър, абокат...може да ви се струва смешно, но не ме е страх от самата операция, а от подготовката за нея!

Тема Re: предстои ми лапаро-умирам от страх!!!нови [re: ot4aqna_i_tujna]  
Автор MeliМодератор (de profundis)
Публикувано04.06.06 12:40

Я да се стегнеш, да се усмихнеш и да се успокоиш!

Много зависи къде точно ще ти правят лапароскопията, чак да е приятно не е, ама и не е страшно. Сигурно вече си чела тази тема - , както и многото подобни теми в Зачатие. Не е смешно, че те е страх, но не бива - ще мине и ще замине, помни, че го правиш заради една много важна цел. Мисли позитивно за ползата от операцията.

Автор little_rabbit (Lepus europeus)
Публикувано04.06.06 14:42

Мими, мила, всичко ще мине бързо и леко. Много успех ти пожелавам! Айде смени тоя ник най-накрая, де

.

Цунки!

Автор ZvezdenDazd (optimist :))
Публикувано04.06.06 15:41

Здарвей,

Не се притеснявай, всичко минава и се забравя. Давам ти този линк от моята лапароскопия, дано придобиеш представа. Ако нещо те интересува питай. Стискам ти палци и ти желая успех!

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=probzab&Number=1943176965&page=71&view=collapsed&sb=5&part=

Автор kalli (kalinka)
Публикувано05.06.06 12:08

И мен ме беше много страх. Вечерта помолих даже за успокоително

Когато ме поведоха към операционната исках земята да се разтвори и да потъна...Не преувеличавам...
Обаче като влязох в операционната се започнаха едни закачки и смешки със сестрите, с д-рите и беше даже забавно.
Отношението беше супер.
После възстановяването беше бързо.
В общи линии няма изобщо за какво да се притесняваш, сама ще разбереш
Катетърът се слага когато си под упойка, абокатът не боли. И мен ме е страх пт същите неща-разбирам те напълно.

Пожелавам ти успех и добри новини!

Автор gracy (объркана)
Публикувано05.06.06 13:27

Мими, стискам ти палци за лека и безпроблемна лапароскопия

Тема всичко мина безпроблемно!!!!нови [re: gracy]  
Автор ot4aqna_i_tujna (ot4aqno momi4e)
Публикувано09.06.06 20:06

язък за големия страх!само това мога да кажа!приеха ме в 8.45 във вторник, взеха ми кръв, в 9.15 ми направиха клизма, а в 10 ме смъкнаха в операционна.всички бяха страхотни, много милички, много внимателни.екипа на др.александров, а и той самия са истински професионалисти, убедих се в това.преди операцията ми биха нещо в дупето от което се отпуснах, чак на моменти ми ставаше смешно като се сетех какъв рев ревах като ми вземаха кръв, наложи се 3 пъти да ме боде сестрата-беше във вена, а кръв не пусках!

но разбира се най-важен беше крайния резултат, който буквално ме шокира.миналата година правих цветна снимка при маркова и на нея едната ми тръба изобщо я нямаше, а другата приличаше на спирала, че и извита нагоре.по нейните думи единствения ми шанс беше ин витро!!!!
а сега изведнъж съм с две проходими тръбички, кистата на левия яйчник също вече липсва...изобщо още не мога да се опомня!
много съм благодарна на pets и missy за това, че ме насочиха към александров и го препоръчвам на всички на които им предстои нещо подобно.
страшно няма-щом най-голямата бъзла на света-аз, минах, че и съм изключително доволна, значи всеки може да го мине!
много целувки на всички!

Тема Re: всичко мина безпроблемно!!!!нови [re: ot4aqna_i_tujna]  
Автор pets (бореща се)
Публикувано09.06.06 22:27

Браво, честито ти хубави тръбички и в скоро време да се похвалиш с нещо още по хубаво.

Автор MeliМодератор (de profundis)
Публикувано11.06.06 22:47

Миличка, сега ще произнеса любимата си фраза - "Аз нали ти казах!"

Радвам се много за тебе и искам да ти кажа, че всеки път ми става тъжно, като видя твоя ник. Не е ли време даго смениш, а?

Автор boni_m (непознат )
Публикувано16.06.06 21:42

може да си го написала някъде преди това, но къде си прави лапарото?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.