|
Тема
|
След лапарото
|
|
Автор |
3Ogod (непознат
) |
Публикувано | 30.05.06 08:11 |
|
И моето лапаро вече мина,но сега имам нови вапроси към вас момичета.Колко време след операцията забремениахте? Всички са много доволни от операциата, а не срещах никъде такава информациа. В моя слу4аи са ми пукнали кистите, нацепили яйчниците, но едната ми труба имала леко срастване:(
Молиа моми4етата,които вече са минали по този път да споделят какво става след операциата при тях.
| |
|
На мен през 2004 есента ми правиха лапаро, но досега нищо, макар да се оказа че е било безсмислено, защото всичко ми е било ОК.
Но на една приятелка и правиха през февруари 2004 и след 1 месец вече беше бременна.
То аз като видях, че при нея има резултат и аз се реших, но без успех.
| |
|
здравейте, на мен правиха лапаро миналата година през юни, следващият цикъл забременях и сега да чукна на дърво съм щастлива майка на една прекрасна принцеса която вече почти е на два месеца.иначе не намериха и при мен нищо нередно, а преди лапарото не можах да забременея по неизяснени причини повече от 10 години. горе главата не се отчайвайте вярвайте,че ствата чудеса и точно когато не очакваш сигурно мислиш,че не е така и ние бяхме отчаяни, но бебето е факт и господ реши да ни дари ,но явно трябваше да минеме през много изпитания, аз не се предавах и дълбоко в душата си вярвах ,че един ден ще имаме дете,макар че и аз бях много пъти отчаяна.но сега когато гушкам принцесата си казвам просто заслужаваше борбата.слава богу имах лека бременност без проблемна.иначе забременях с обикновена инсеминация вагинална правена само веднъж в щастливият цикъл.вярвам,че и вие ще успеете рано или късно. успех и вярвайте,че ще дойде щастливият ден и при вас.успех!!!!!
| |
|
и на мен ми правиха същото по време на лапарото и забременях след 8 месеца,но пък загубих бебето.Една приятелка пък забременя на 3-тия месец след него и вече има дъщеричка на 1г.Всечко е много индивидуално.Успех!
| |
Тема
|
Re: След лапарото
[re: angels_zg]
|
|
Автор |
vkt (минаващ) |
Публикувано | 31.05.06 15:48 |
|
Здравей, на мен ми правиха лапаро февруари месец тази година.И на мен ми спукаха кисти, но всичко останало е о.к..Все още нямам резултати, макар че пукаме фоликули с pregnil и се подсигуряваме с utrogestan... нищо и нищо вече 7 години, ходене по лекари.Мога само да пожелая на всички ни успех.И продължаваме да се надяваме...
| |
Тема
|
Re: След лапарото
[re: 3Ogod]
|
|
Автор |
kalli (kalinka) |
Публикувано | 01.06.06 15:24 |
|
Имах същите резултати, като теб, след лапарото.
След като ми дойде за първи път, нямах овулация (според д-ра е нормално).
Следващия месец имах овулация и забременях
Пожелавам ти успех!
| |
|
|
|
|