|
Тема
|
ПОРЕДНИЯ ПРОВАЛ
|
|
Автор |
KЪДPABEЛKA () |
Публикувано | 29.05.06 15:12 |
|
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ МОМИЧЕТА
ЕТО ЧЕ ОТ СКОРО ПАК СЪМ ТУК И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОТНОВО НОСЯ НА ПЛЕЩИТЕ СИ ,РАЗОЧАРОВАНИЕТО БОЛКАТА И НАДЕЖДАТА ЧЕ ЕТО ТОЗИ ПЪТ ЩЕ СТАНЕ .....
НО ....УВИ 3....НЕ УСПЕШЕН ОПИТ .ВСИЧКО ВЪРВИ ДОБРЕ ДО ТРАНСФЕРА ...3 .БР.ВЪРНАТИ ПЕРФЕКТНО ДЕЛЕНЕ ПОЛОЖИТЕЛНИ ТЕСТОВЕ НА ..17...18....ДО 20 ДЕН И НА 21ДЕН ФАЛ.
НЯМАМ ДУМИ .....
ДАНО ДРУГИТЕ КОИТО СА НА АРТ ПРОЦЕДУРА ИМАТ УСПЕХ ....АЗ ЛИЧНО НЕ СЪМ СЕ ОТКАЗАЛА НО СЕГА НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПРОВЕРЯВАМ ОЩЕ ?
| |
|
Къдравелка съжалявам, че не си успяла и този път. Но съм сигурна, че ще постигнеш така желания резултат
| |
|
Съжалявам, мила. Всеки път е различен - дано другия успееш.
Все пак от моите наблюдения , жените които тръгват с голяма надежда към инвитрото или въобще арт от разбитите надежди се оказват рухнали след неуспешния опит.
Горе главата, и на твоята улица ще изгрее слънце рано или късно ! Боли, гадно е, но изпитанието се състои в точно това - да осъзнаеш душевната болка и да намериш сили да я превъзмогнеш. Направиш ли го - следващия опит ще е успешен.
Искренно и от сърце ти пожелавам : УСПЕХ!
"Този живот ми е даден да го живея, не да се тормозя" - Сигнус
| |
Тема
|
Re: ПОРЕДНИЯ ПРОВАЛ
[re: lady_11]
|
|
Автор |
Lali (надежда) |
Публикувано | 29.05.06 20:46 |
|
Съжалявам, Къдравелка.
| |
|
Къдравелке съчувствам ти от сърце. Правила ли си някакви други изследвания? Това, което зная е ,че на някои жени препоръват терапия с аспирин и хепарин. Други пък правят имунологични изследвания. Не бива да да продължаваш да правиш опити до безкрай без да потърсят причината.
| |
Тема
|
Re: ПОРЕДНИЯ ПРОВАЛ
[re: KЪДPABEЛKA]
|
|
Автор |
_tq_ (непозната) |
Публикувано | 31.05.06 15:56 |
|
съчувствам ти много! Аз също претърпях поредният си неуспешен четвърти опит, но сега реших да си направя имунологични изследвания, за да видим дали не е там проблема!
| |
|
Не си спомням къде си разказала за всички изследвания които си направила до сега, но ако споделиш пак, ще те посъветваме какво още има да направиш. Също така и каква е възрастта ти.
| |
|
Момичета Благодария на всички от сърце наистина е ужасно .СЕГА ЩЕ ХОДЯ НА ОЩЕ ЕДНА КОНСУЛТАЦИЯ И ЩЕ ПИША КАКВО СА МИ КАЗАЛИ .Много хвалят др.Стаменов Още веднъж благодария за подкрепата.
Ще пиша до дни какво му е мнението за неуспешните опити.
Късмет на всички
| |
|
|
|
|