|
Тема
|
izsledvane
|
|
Автор |
much (непознат
) |
Публикувано | 19.05.06 15:00 |
|
Interesuva me kade moje da se napravi spermograma i kakva e cenata?Moje li s napravlenie?I kakvo se pravi kato pri parvata spermograma e postavena diagnoza azoaspermiq?
| |
Тема
|
Re: izsledvane
[re: much]
|
|
Автор |
gracy (объркана) |
Публикувано | 19.05.06 15:56 |
|
Спермограма е най-добре да се направи в център по репродуктивна медицина, също там ще получите и консултация относно резултата. Мисля, че не се покрива от касата. В различните центрове цената е различна, но общо взето стандартната е 15-20 лв., а ако искате с повече показатели се заплаща допълнително. Аз ходя в МЦРЗ и само за там мога да ти кажа конкретно - обикновената е 15 лв., а разширената 140 лв. Консултация със сигурност ще получите.
Успех
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Meli (de profundis) |
Публикувано | 19.05.06 20:40 |
|
Значи ти се самолекуваш с клостилбегит, а партньорът ти няма сперматозоиди в еякулата, правилно ли съм разбрала?
| |
Тема
|
[re: gracy]
|
|
Автор |
much (непознат
) |
Публикувано | 20.05.06 10:14 |
|
Meli,znam,4e 6te me pomisli6 za luda,no vse se nadqvam,4e imam nqkakvi spermatozoidi.Majat mi otkazva da ide na vtoro izsledvane i da pravi kakvoto i da e po vaprosa i zatova sam prinudena da pravq tova.No mislq,4e ni6to ne e stanalo(idiotka sam da si mislq protivnoto).Ako moje6 dai savet.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Meli (de profundis) |
Публикувано | 20.05.06 14:34 |
|
Просто исках да се ориентирам, затова те попитах, не го приемай като упрек.
А защо мъжът отказва да се изследва? Не иска ли деца?
Съветът ми е да направи повторна спермограма, преглед при уролог, хормонални изследвания, генетични, микробиологични и т.н., докато се открие причината за състоянието му.
Давам ти линк към една статия, прочетете я заедно, медицината е напреднала и почти винаги има шанс -
| |
Тема
|
[re: Meli]
|
|
Автор |
Lali (надежда) |
Публикувано | 20.05.06 21:49 |
|
Much, пиши на кирилица!
Ако отказва да се изследва няма как да го накараш.
| |
|
|
|
|