Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:41 08.07.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Тема Сайта на Зачатиенови  
Автор White Raven (непознат)
Публикувано22.04.06 20:10

Защо се отваря толкова бавно от чужбина? От няколко седмици имам проблеми с влизането. Също така, може ли да се промени следното- след като си прочел дадена тема, ако не си натиснал бутона за връщане във форума те изхвърля на главната страница. Би трябвало ако си гледал последно форума по подразбиране да те връща там. Много е неудобна тази структура, според мен.

Тема Re: Сайта на Зачатиенови [re: White Raven]  
Автор hensel_gretel (непознат )
Публикувано23.04.06 15:00

И аz понякога с дни не мога да вляzа в "Зачатие". Когато имам "късмет" zарежда иzключително бавно, а да zадам въпрос или иzраzя мнение е направо немислимо. А някога не беШе така....

Автор LaliМодератор (надежда)
Публикувано24.04.06 10:48

А други страници от Бг, отварят ли ти се нормално? Много неприятно наистина. Чакаме Сигнус да отговори.

Тема Re: Сайта на Зачатиенови [re: Lali]  
Автор Cygnus (уверена)
Публикувано24.04.06 11:35

От чужбиа в момента се отваря по-бавно, откакто е на новия хостинг, но говорихме с тях и те казаха, че ще оправят проблема.

В отговор на:

Също така, може ли да се промени следното- след като си прочел дадена тема, ако не си натиснал бутона за връщане във форума те изхвърля на главната страница. Би трябвало ако си гледал последно форума по подразбиране да те връща там. Много е неудобна тази структура, според мен.

Равенче, нищо не разбрах. При мен няма такъв проблем, като прочетеш дадена тема не би трябвало да те връща никъде, докато ти сама не решиш къде да отидеш. А с BACK бутона те връща на предната страница, която си посетила. Не мисля, че е от сайта. С какъв браузър си?

Тема Re: Сайта на Зачатиенови [re: Cygnus]  
Публикувано24.04.06 21:26

Да бе пусто. Само той. Другите боклуци се отварят. Този стойностния не ще.:(
Сигнусче, не бавно, направо славно!
Браузъра ми е интернет експлорър 6.
Мен не ме чака да реша. Ако се забавя с избора директно ме зафичва на главната страница и пак трябва да избирам форум, тема и тя става дълга и широка и се отказвам. Повече от месец не съм чела редовно.
Нищо де. надявам се да се оправи.

Автор little_rabbit (Lepus europeus)
Публикувано24.04.06 21:34

Рейвънче, ама това като пишеш мнение или само като четеш? Много странно...

Тема Re: Сайта на Зачатиенови [re: Lali]  
Автор hensel_gretel (непознат )
Публикувано25.04.06 16:24

С други страници от БГ проблеми няма. Зарежда веднага. Някога много бавен беШе БГ_мамма, ама те там не са чак толкова компетентни, така че zагубата не беШе кой zнае колко голяма.
От вчера Зачатие стана малко по_бърz, (дори успях да иzпратя мнение), но все оЩе не е това, което беШе.

Тема Re: Сайта на Зачатие [re: hensel_gretel]  
Публикувано26.04.06 22:05

При мен за съжаление е същата история. Даже не мога да го отворя днес.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.