|
Тема
|
Predstoi mi laparo
|
|
Автор |
3Ogod (непознат
) |
Публикувано | 21.04.06 19:34 |
|
Molia momi4eta,koito sa pravili laparo da mi obiasniat vsi4ko,koeto me o4akva! Doktora mi kaza kato mi doide cikula da mu se obadia za da me planira za operaciata...Ama tia na koi den se pravi? Kakvo triabva da pravia predi tova,kolko vreme da ne iam, kakvo predstavliava operaciata,pulna upoika li slagat,kolko vreme produlgava....I oshte enshto,koeto malk me esram da vi pitam,no koi drug da mi kaje?! Napulno li triabva da sum obezkosmena prei operaciata? I posledno da pitam. Imate li rezultat sled laparoto?14uh,4e nai-dobriat period za bebepravene e do 6 meseca sled operaciata....Kakto stana iasno vsi4ko iskam da znam, zashtoto sum v nevedenie.Blagodaria predvaritelno na momi4etata,koito me prosvetiat po vurposa!
Пиши на кирилица!Редактирано от Lali на 22.04.06 08:47.
| |
Тема
|
Re: Predstoi mi laparo
[re: 3Ogod]
|
|
Автор |
angels_zg (кукла z22) |
Публикувано | 22.04.06 01:21 |
|
Здравей.Няма от какво да се страхуваш,всичко минава бързо и безболезнено.Операцията е кратка и възстановяването е бързо.Прави се преди овулация.
Моята лапароскопия беше на 5.04.2005 в Майчин Дом(София) при д-р Филипов.Преха ме на 4.04 сутринта и ми казаха да ям нещо ако искам и после да изпия очистително и 3л. вода до вечерта.От 20ч. вече не трябваше да пия и ям абсолютно нищо до операцията.Трябва да си напълно обезкосмена,включително и корема!!!Също така трябва да подкъсиш ноктите си,ако си с дълъг маникюр и да нямаш лак!Прави се с пълна упойка,така че не усещаш нищо.Някои започват да се разхождат да пушат 2 часа след това,но на мен ми трябваше повечко време(моята беше оперативна).После 1м. след това,не трябва да правите секс и не трябва да ходиш по басейни.Поема се от здравната каса,така че не се притеснявай за плащане.
За резутат-ами аз забременях 8 месеца след нея,но за съжаление загубих бебето.Доволна съм,че ми я направиха-само положителни последици имам от нея.
Ами това се сещам за сега.Ако още неща те интересуват,можеш да ми пишеш.
При кой лекар и къде ще те оперират?
Желая ти успех!
| |
Тема
|
[re: 3Ogod]
|
|
Автор |
Lali (надежда) |
Публикувано | 22.04.06 15:20 |
|
3Ogod, ПИШИ НА КИРИЛИЦА
| |
Тема
|
[re: Lali]
|
|
Автор |
pre.sto (gazirana) |
Публикувано | 22.04.06 18:44 |
|
Az pi6a na latiniza,4e stava po-bqrzo.
Taka-az imah laparo v 4ujbina.No vse pak moga da razkaja ne6to.Tam sq6to ne mi pozvoliha da sqm s grim i s obezi dori,lak po noktite ne trjabva da ima.No nikoj ne me kara6e da se brqsna -okosmjavaneto ne e problem(nito sa mi davali o4istitelno),no 6te pravi6 kakvoto ti kazvat,za da ne te vqrnat zaradi tova.
Az do poluno6t mojeh da pija i jam-sled tova ni6to,dori i dqv4ene na dqvka ne e jelatelno.Pu6eneto ne e jelatelno.
Az podzenih perioda sled operazijata(za6toto vse pak ti pravjat dupki v korema-tuk pone pravjat tri takiva).Okaza se,4e imah pone edna sedmiza nujda ot pomo6t,posle postepenno zapo4nah da se opravjam sama,no bavno.Nо bjah gore-dolu 3 SEDMIZI nerabotosposobna.No mojata rabota e svqrzana s mnogo dvijenie vse pak.Taka 4e moje da ima momi4eta ,koito po-bqrzo sa se opravili.Taka 4e e hubavo da ima6 pomo6t izvestno vreme u doma-po-dobre e taka.
No za mnogoto vqprosi ima i lekar,kojto 6te moje da ti otgovori vse pak.Takiva podrobnosti sa vajni za teb.
Kuraj!
| |
Тема
|
[re: pre.sto]
|
|
Автор |
Lali (надежда) |
Публикувано | 22.04.06 19:04 |
|
Аз пък не чета латиница, защото става по-бавно, така че правилата са за кирилица. Спазвай ги.
Няма кой да ти чете тази маймуница и да ти отговаря.
| |
Тема
|
[re: Lali]
|
|
Автор |
pre.sto (gazirana) |
Публикувано | 23.04.06 16:47 |
|
............
Докато съм модератор тук ще се пише на кирилица! Когато течеше изборът за модератор аз съм обявила тази си позиция и това е. Като не ти се пише, защото ти е бавно или мързеливо, не пиши. Българи сме и си имаме азбука.
Как пък само ти нямаш време да пишеш на кирилица, бре, а всички останали имаме време да ти четем маймуницата.
Повече обяснения няма да давам. Предупреждам до три пъти, след това трия и това е.
Освен това има КРЕДОР. А пък и един съвет: отвори си един Word и си пиша там когато имаш време. После копираш.Редактирано от Lali на 23.04.06 21:18.
| |
|
миличка, и на мен ми предстои лапаро и мен също като теб много ме е страх!имам проблеми в тръбичките а и една гадна киста, заради която вече 3 месеца ми идва през 2 седмици.много ме е страх, мисля си, че ще е много болезнено!хич не търпя на болка, на цветната снимка щях да колабирам на масата!желая ти успех, желая го и на себе си и на всички, на които им предстои такова чудо!

| |
|
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=probzab&Number=1943176965&page=68&view=collapsed&sb=5&part=
Това е моят разказ от преди година. Него направих от стаята си в Шейново, като с него се надявах да помогна на много момичета, на които това им предстои. Дано помогна и на теб. Искам само да ти кажа, че всичко минава бързо и лесно, а и целта си заслужава. Успех ти желая!
P.S. Ако искаш да питаш нещо допълнително, не се притеснявай а пиши.
Редактирано от Zvezden Dazd на 23.04.06 18:43.
| |
|
|
|
|