Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:49 13.07.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Doktor- sterilitet-Varnaнови  
Автор margo2 (непознат )
Публикувано04.04.06 15:35

Момичета знам че много се е изписало по въпроса, но се оказа че немога да намеря лекар във Варна който да се занимава с женски стерилитет и да работи със здравната каса.
Посъветвайте ме ако знаете такъв.
Благодаря предварително!

Тема Re: Doktor- sterilitet-Varnaнови [re: margo2]  
Автор tyfi (непознат )
Публикувано04.04.06 21:22

В Май4ин дом питала ли си там май работят със здравната каса.6те ходя там след 2=3 седмици и мога да питам.Мога да ти дам и телефона да се обади6 и да пита6 на рецепцията.Успех

Тема Re: Doktor- sterilitet-Varnaнови [re: tyfi]  
Автор priatelka (непознат)
Публикувано05.04.06 14:36

Опитай в АГ болница във Варна.При д-р Александров или Д-р Чернева.Аз лично съм доволна от д-р Александров.Но не знам дали работят със здравната каса.

Тема Re: Doktor- sterilitet-Varnaнови [re: priatelka]  
Автор romolinka (непознат )
Публикувано09.04.06 10:57

Моето мнение е да опиташ при Д-р Сариев. Той работи със Здравната каса и се занимава със Стерилитет и Ин витро. Работи в Майчин дом. Успех!

Тема Re: Doktor- sterilitet-Varnaнови [re: romolinka]  
Автор ansia (непознат)
Публикувано10.04.06 14:00

Мисля, че в Майчин дом не работят с касата, но не съм сигурна. Аз ходя при доц. Маркова- в АГ-то във Варна. Тя работи с Александров. Много съм доволна от тях двамата. Но и Сариев не е лош вариант, но той не се ли занимава повече с мъжки фактор на безплодие. При нас той е единия от докторите, които се занимаваха със спермограмите, другия е Александров. А Маркова пък е по женския фактор.

Автор chatka (непознат )
Публикувано10.04.06 14:31

А ето и една препоръка от мен:
www.kovachev-ag.hit.bg

Автор wiw (непознат )
Публикувано12.04.06 14:28

Единственият лекар на който бих се доверила (а аз вече го направих) е д-р Александров от АГ Варна. Моля те, не ходи в Майчин дом - Варна!!!!!!!
Д-р Александров има и частен прием в клиника Кисьови, до ОМW на гарата.

Тема до wiwнови [re: wiw]  
Автор djazmin (новак)
Публикувано13.04.06 13:30

Моля кажи какво имаш против майчин дом-Варна, питам защото сега ходя там при др.Маркова.

Автор marydjeini (непознат )
Публикувано14.04.06 20:48

При Д-р Маргарита Монастирска опитай тя е също добър специалист.Кабинета и се намира в Хирургическа болница"Темелков" в градинката на Зимно кино Тракия

Тема Re: Doktor- sterilitet-Varna [re: margo2]  
Автор Cygnus (уверена)
Публикувано15.04.06 09:55

доц. Маркова и д-р Александров
И двамата са много добри!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.