|
Тема
|
Момичета знаете ли санаториум....
|
|
Автор |
TЪГA (непознат) |
Публикувано | 04.03.06 19:22 |
|
След доста неуспешни опита "инвитро" ми предложиха да направя кални бани в Поморие.Знаете ли санаториум в които мога да отида,и има процедури с кал-естествено.Много ще Ви бъда благодарна-не че това ще помогне но.....
| |
Тема
|
Re: Момичета знаете ли санаториум....
[re: TЪГA]
|
|
Автор |
3Ogod (непознат
) |
Публикувано | 04.03.06 19:33 |
|
V Pomorie naistina ima takuv sanatorium, ima si i lekari,koito shte te nabludavat,ako se reshish da hodish tam!
Пиши на кирилица!Редактирано от Lali на 05.03.06 04:48.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Lali (надежда) |
Публикувано | 05.03.06 04:51 |
|
Виж . Ако научиш нещо повече - разкажи.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
White Raven () |
Публикувано | 05.03.06 11:13 |
|
Тъга, отиди да се разтовариш. Много е хубаво и приятно, особено през зимата, но в самия санаториум, в залите за процедури е малко очукано, но калта е много приятна.
| |
|
На мен един от всичките лекари ми каза да не ходя по такива санаториуми, защото се хващали разни зарази и може повече проблеми да си направиш отколкото да ти помогнат. И аз малко се страхувам - до колко е хигиенично на такива места 
| |
|
Доста е хигиенично. Тя самата кал е разкошна, но всеки си преценява за себе си.
| |
|
Ами аз като вече ме е страх и се пазя от всичко Иначе бях много навита за тези бани - хем почивка, хем лечение. Може пък да идем на лято Който още е ходил да пише впечатления и какъв е бил ефектът. То даже да си почине човек и да се поуспокои пак си струва.
Поздрави от мен, а на Тъга и пожелавам много скоро да смени ника си на Щастие 
| |
|
Аз съм ходила и ми хареса. Имат добър терапевтичен ефект. Малко соц е обстановката в самите бани, ама е гот.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
gracy (объркана) |
Публикувано | 06.03.06 14:38 |
|
Аз съм била в Кюстендил и ми хареса. Е, не е най-модерното място, но и аз смятам, че има добър ефект - и физически, и психически.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
KЪДPABEЛKA () |
Публикувано | 06.03.06 17:08 |
|
Здравей и от мен искренно ти сачувствам за опитите,но не губи надежда извини ме че отклонявам вапроса ,но каде прави инвитро? И с какви медикаменти ?Аз миналото лято ходих на Кюстендил ,там има лекарка много е внимателна направи ми картон и ми назначи :
1.кални бани
2.физио терапия
3.вагинален душ
Не е лошо приятно е но при мен нямаше ефект т.е. резултат за сажаление ,но нищо не се знае поне няма да ти навреди .Аз сьщо ще права трети опит напредвам с годините и се притеснявам.
Защо не опиташ в друга клиника за инвитрото?
Не губи надежда знам колно е тежко ,но добре че момичетата са много
отзивчиви и мили и се подкрепяме взаимно.
| |
|
|
|
|