|
Тема
|
Molia za suvet!
|
|
Автор |
3Ogod (непознат
) |
Публикувано | 23.01.06 13:55 |
|
Ot godini se opitvam da zabremeneia, no i az i priateliat mi imame problemi. Toi losha spermograma, a az kistozni ia4nici. Niamam zdravni osigurovki i ne iskam da se vklu4vam v programata za invitro, koiato kasata poema. Iskam da si plashtam za visk4o, koeto se nalaga da se napravi! Molia vi, kajete mi kakuv e reda! Iskam da se oburna kum Pavleta Tabakova,niakoi ima li tuk, koito ve4e da e minal po tozi put i da mi dade informacia ot izvora? Kajete mi kakvi sa purvite enshta, koito da napravia, kakuv e reda, kude i koga da se izsledvam....Blagodaria vi predvaritelno. Vijdam, 4e tuk ima mn zadadeni vuprosi, no ne e li po-dobre da razberem osnovnite neshta, a posle vseki da konkretizira problema si!

| |
|
А ти досега какви изследвания си правила. Най добре е да избереш правилния лекар кйото да води реда на изследванията, а иначе в зачатие има точно такава тема.
| |
Тема
|
Re: Molia za suvet!
[re: 3Ogod]
|
|
Автор |
Биcтpa (слънчева) |
Публикувано | 23.01.06 21:26 |
|
Здрасти и от мен!
Давам ти телефоните на Репробиомед - клиниката на д-р Табакова, аз забременях при нея след първи опит икси (според мен това е голям късмет, защото толкова рядко става от първи опит, че ............), ох не знам какво да кажа
но ето ти телефоните 02 9630804; 02 9800991 това е в клиниката, най-добре е да се обадиш и да си запишеш час за преглед. На самия преглед да носиш всички изследвания, които са правени на теб и приятеля ти и тогава заедно с д-ра ще решите как ще действате по-нататък. Табакова ще прецени от къде да започнете с изследвания и лечения.
Желая ти най-искрено успех!
| |
|
|
|
|