|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Всичко свърши
|
|
Автор |
skorpi77 (надежда) |
Публикувано | 05.08.05 10:58 |
|
Не съм писала около 2 сед. защото нямах нет. Преди 20 дни имаше съмнение за извън маточна бременост и някой от вас ме посъветваха да отида за второ мнение. Аз го направих, но и този доктор ми каз да изчакам 1 сед. при полужение че нямам болки. И така докато чакам да минат тези 6-7 дни ме заболя корема и аз прокървих- първо слабо, а впоследствие по силно. Отидох на УЗИ и се потвърди, че съм загубила бебето и че бремеността е била маточна. Кюртираха ме с пълна упойка. Докато лежах в болницата се чудех кое беше по-болезнено миналата год. докато ме драха на живо 40 мин. или сега когато 2 часа излизах от упойката и стигнах до извода-боли ме еднакво. Бях по-спокойна благодарение на това, че мъжът ми беше плътно до мен. Бях се отказала да се боря вече, но старите хора са си го казали "Утрото е по-мъдро от вечерта"и аз така, като минаха няколко дни, като попремислих, реших, че не мога да се отказвам, а и неискам да се отказвам.
Оттук нататък накъде? Какви изследвания да направим? Нямам ни най-малка представа от къде да започнем. След като си взема резултата от хистологията, ще се консултирам и с моя док. в София, но дотогава не искам да бъда в неведение, достатъчно неведение преживях.
| |
|
Съжелявам много за случилото се, но се радвам, че не се отказваш, а то и не трябва, ще се борим до край, пожелавам ти късмет и скоро наистина да изкараш най-леката бременност и да имаш най-сладкото бебче.
Целувки!
Мечтите са за това, за да ги постигаме!
| |
Тема
|
Re: Всичко свърши
[re: skorpi77]
|
|
Автор |
gracy (объркана) |
Публикувано | 05.08.05 11:42 |
|
Много жалко за това, което ти се е случило. Хубаво е, че мъжа ти е до теб и не се отказвате. Двамата заедно ще се справите сигурна съм. Желая ти бързо възстановяване и скоро да подновите опитите пак - дано са успешни!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
jam (уверено сладко) |
Публикувано | 05.08.05 11:48 |
|
мила скорпи,
приеми моите най-искрени съчувствия за станалото. в същото време, приеми и моя съвет да не се отчайваш и да не губиш надежда. шансовете за успех следващия път са много големи.
понеже много съм чела (и аз, и другите момичета с повтарящи се спонтанни аборти тук) по темата, ще се опитам да ти дам информация по питането ти какво оттук нататък.
най-напред, накратко да ти кажа, че основно делят причините за повтарящите се аборти на следните групи:
1. анатомични аномалии в матката
2. хромозомни аномалии на плода, които може (но може и да не) са свързани с хромозомни аномалии у някой от родителите
3. имунологични проблеми - антифосфолипиден синдром, антипротромбин ген и др.
4. проблеми с щитовидната жлеза
5. инфекции
6. неустановени - много често не се открива причина за повтарящите се аборти.
също така, обърни внимание, че за привични повтарящи се аборти у жената се говори едва при 3 и повече последователни аборта...
ето , където съм описала всички изследвания, които ми правиха на мен
ето - много полезно, разгледай го
ето от сайта на Зачатие
още една
| |
|
Ужасно съжалявам
Нямам думи, знам че каквото и да ти кажа все тая
прегръдки от мен
| |
|
Искренно съжалявам за загубата ти. Пожелавам ти бързо физическо и емоционално възстановяване.
| |
Тема
|
[re: jam]
|
|
Автор |
skorpi77 (надежда) |
Публикувано | 05.08.05 16:50 |
|
Благодаря на всички за окуражаващите думи.
На д-р Конова съм решила да се обадя след като взема резултата от хистологията.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Lali (пристрастен) |
Публикувано | 05.08.05 18:59 |
|
Съжалявам.
Вярвай и ще успееш.
| |
|
Скорпи, мила, съжалявам за случилото се.
Следващият път всичко ще е наред!
| |
|
По мое мнение :Ако имате възможност със съпругът ти да отидете някаде на почивка след преживяното.
Да починете рационално преди пак по лекари !?
Успех : Миленски
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|