Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:02 14.07.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Всичко свърши  
Автор skorpi77 (надежда)
Публикувано05.08.05 10:58

Не съм писала около 2 сед. защото нямах нет. Преди 20 дни имаше съмнение за извън маточна бременост и някой от вас ме посъветваха да отида за второ мнение. Аз го направих, но и този доктор ми каз да изчакам 1 сед. при полужение че нямам болки. И така докато чакам да минат тези 6-7 дни ме заболя корема и аз прокървих- първо слабо, а впоследствие по силно. Отидох на УЗИ и се потвърди, че съм загубила бебето и че бремеността е била маточна. Кюртираха ме с пълна упойка. Докато лежах в болницата се чудех кое беше по-болезнено миналата год. докато ме драха на живо 40 мин. или сега когато 2 часа излизах от упойката и стигнах до извода-боли ме еднакво. Бях по-спокойна благодарение на това, че мъжът ми беше плътно до мен. Бях се отказала да се боря вече, но старите хора са си го казали "Утрото е по-мъдро от вечерта"и аз така, като минаха няколко дни, като попремислих, реших, че не мога да се отказвам, а и неискам да се отказвам.
Оттук нататък накъде? Какви изследвания да направим? Нямам ни най-малка представа от къде да започнем. След като си взема резултата от хистологията, ще се консултирам и с моя док. в София, но дотогава не искам да бъда в неведение, достатъчно неведение преживях.

Тема Re: Всичко свършинови [re: skorpi77]  
Автор hepito (Mari_Pz)
Публикувано05.08.05 11:20

Съжелявам много за случилото се, но се радвам, че не се отказваш, а то и не трябва, ще се борим до край, пожелавам ти късмет и скоро наистина да изкараш най-леката бременност и да имаш най-сладкото бебче.
Целувки!

Мечтите са за това, за да ги постигаме!

Автор gracy (объркана)
Публикувано05.08.05 11:42

Много жалко за това, което ти се е случило. Хубаво е, че мъжа ти е до теб и не се отказвате. Двамата заедно ще се справите сигурна съм. Желая ти бързо възстановяване и скоро да подновите опитите пак - дано са успешни!

Автор jam (уверено сладко)
Публикувано05.08.05 11:48

мила скорпи,

приеми моите най-искрени съчувствия за станалото. в същото време, приеми и моя съвет да не се отчайваш и да не губиш надежда. шансовете за успех следващия път са много големи.
понеже много съм чела (и аз, и другите момичета с повтарящи се спонтанни аборти тук) по темата, ще се опитам да ти дам информация по питането ти какво оттук нататък.

най-напред, накратко да ти кажа, че основно делят причините за повтарящите се аборти на следните групи:

1. анатомични аномалии в матката
2. хромозомни аномалии на плода, които може (но може и да не) са свързани с хромозомни аномалии у някой от родителите
3. имунологични проблеми - антифосфолипиден синдром, антипротромбин ген и др.
4. проблеми с щитовидната жлеза
5. инфекции
6. неустановени - много често не се открива причина за повтарящите се аборти.

също така, обърни внимание, че за привични повтарящи се аборти у жената се говори едва при 3 и повече последователни аборта...

ето

, където съм описала всички изследвания, които ми правиха на мен

ето - много полезно, разгледай го

ето от сайта на Зачатие

още една

Автор Stefi_Z (maktub)
Публикувано05.08.05 12:39

Ужасно съжалявам
Нямам думи, знам че каквото и да ти кажа все тая
прегръдки от мен

Автор oganche (мила)
Публикувано05.08.05 15:49

Искренно съжалявам за загубата ти. Пожелавам ти бързо физическо и емоционално възстановяване.

Тема Re: Всичко свършинови [re: jam]  
Автор skorpi77 (надежда)
Публикувано05.08.05 16:50

Благодаря на всички за окуражаващите думи.
На д-р Конова съм решила да се обадя след като взема резултата от хистологията.

Автор Lali (пристрастен)
Публикувано05.08.05 18:59

Съжалявам.
Вярвай и ще успееш.

Автор little_rabbit (Lepus europeus)
Публикувано05.08.05 20:33

Скорпи, мила, съжалявам за случилото се.
Следващият път всичко ще е наред!

Тема Re: Всичко свършинови [re: oganche]  
Автор milenski (бореща се)
Публикувано05.08.05 23:13

По мое мнение :Ако имате възможност със съпругът ти да отидете някаде на почивка след преживяното.
Да починете рационално преди пак по лекари !?

Успех : Миленски

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.