Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:35 05.11.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема пак съм азнови  
Автор DlS_M (непознат )
Публикувано01.08.05 14:35

ЗНАЧИ ИЗПИХ ДУФАСТОНА ОЩЕ В СРЯДА ГО СВЪРШИХ И ОЩЕ НЕ МИ Е ДОШЛО!!!!ЗАЩО СТАНА ТАКАДОКАТО ГО ПИЕХ ИМАХ СТРАШНИ БОЛКИ В ГЪРДИТЕ КАКТО ПРЕДИ ДА МИ ДОЙДЕ+ЯЙЧНИЦИТЕ МЕ ПОНАБОЛЯВАТ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ!СТАНАХА ПАК ВЕЧЕ 8 ДЕНА ЗАКЪСНЕНИЕ!НЕ МОГА ДА СИ ГО ОБЯСНЯ АКО НЯКОЙ МОЖЕ МОЛЯ ДА МИ КАЖЕ

Тема Re: пак съм азнови [re: DlS_M]  
Автор oganche (мила)
Публикувано01.08.05 14:52

Тест направи ли си?

Тема Както вече са ти казали...нови [re: DlS_M]  
Автор Cambozzola (say "cheese" :))
Публикувано01.08.05 14:58

Отивай за тест, стискаме палци. Но имай предвид, че понякога закъсненията са ефект от дуфастона - на мен (и на други момичета тук) им се е случвало до около 8 дни

Тичай до аптеката и бързай да се похвалиш!

Тема Re: Както вече са ти казали... [re: Cambozzola]  
Автор DlS_M (непознат )
Публикувано01.08.05 15:13

съмнявам се да е станало бебе!но най странното ми е случващото се с гърдите ми.така ми се бяха напрегнали и надули че не е истина.а сега май нищо не усещам или по точно само са ми надути!боли ме глава всеки ден и нещо ме е хванало безсънието!но може да се дължи на това че бяхме на море миналата седмица и сигурно съм си нарушила режима и сега ще трябва пак да се адаптирам към нормалния начин на живот!

Тема Re: Както вече са ти казали...нови [re: DlS_M]  
Автор DlS_M (непознат )
Публикувано01.08.05 15:15

забравих да кажа че вчера се събудих с не особено добро настроение и даже плаках ама така силно ми се дорева че не можех да се сдържам и си поревах!ама защо и аз незнам!след това пък ми дойде настроението!

Тема Откровено казано...нови [re: DlS_M]  
Автор Cambozzola (say "cheese" :))
Публикувано01.08.05 15:25

... лично аз карам взимането на дуфастон по точно този гаден начин - с всички екстри. Като започнеш от болките в гърдите, кръста, лошото настроение и всичко останало. За съжаление, както сигурно и ти си прочела вече, всички предменструални симптоми, както и почти (?) всички странични ефекти от взимането на хормоните наподобяват симптомите на ранна бременност... като включиш към това самовнушението и повишената бдителност... ох, какво да ти кажа ужасна история

Автор oganche (мила)
Публикувано01.08.05 15:38

А тест направи ли все пак?

Редактирано от oganche на 01.08.05 15:39.

Тема Re: Както вече са ти казали...нови [re: oganche]  
Автор DlS_M (непознат )
Публикувано01.08.05 15:44

ами не съм си правила тест защото мисля че няма смисъл!

Автор jam (уверено сладко)
Публикувано01.08.05 15:51

е тогава и аз не си нося кристалното кълбо за гадаене, щото не виждам смисъл!
отивай на лекар и тва е....

Тема Re: Както вече са ти казали...нови [re: jam]  
Автор pinkiwinki (минаващ)
Публикувано01.08.05 16:10

А като мислиш, че няма смисъл, що взе Дуфастон-а?
Бягай за тест и дано се похвалиш с положителен резултат!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.