Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:40 30.10.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Тема Страх ме,е-лапароскопиянови  
Автор DEGA (тъга)
Публикувано05.07.05 19:09

Момичета след два опита инвитро,и вече не ги броя колко инсеминации-ми предложиха лапароскопия.Уж всичко е наред -няма видима причина а не мога да забременея.Доста се порових тук-много ли е болезнена лапаскопията.Изобщо колкото и да е странно,страх ме е...........

Тема Re: Страх ме,е-лапароскопиянови [re: DEGA]  
Автор lady_11 ()
Публикувано05.07.05 20:02

Виж ся, според мене е трябвало да правиш нещата в обратния ред - лапаро, инсе и инвитро, според статуса И НА ДВАМАТА ПАРТНЬОРИ.
Ако си правила по НЗСОК инвитрото, толкова по-зле, защото си изместила някой, който действително няма друг шанс

А пък мене като не ми се ще, седа си на задника - за пояснение, тука всички знаят че нямам лапаро и не искам да имам инсе и инвитро.

А докторите, приложили ти инсе и инвитро обясниха ли ти що е тва животно хиперстимулация и кви са последиците от нея!?

Автор little_rabbit (Lepus europeus)
Публикувано05.07.05 20:08

Дега, споко, мила, ти си минала през по-трудни неща от лапарото, няма страшно .
Пък и след това ще знаеш къде е причината да не е станало досега.
Не боли, не се притеснявай.
Успех !

Автор Olli (новак)
Публикувано05.07.05 20:33

Назад има хубави постинги за лапароскопиите от Звезден дъжд в Шейново и от Фреш Брииз в МД. Пробвай да ги намериш, много подробно са описали момичетата всичко, и най-важното - доста оптимистично звучат, явно не е толкова страшно. На мен скоро ми правиха коремна оперция и много се бях шашнала, но момичетата ме успокоиха и наистина не е толкова страшно, а всички казват, че лапароскопията е по-щадяща. Желаята ти успех и хубав резултат.

Тема Re: Страх ме,е-лапароскопия [re: DEGA]  
Автор angels_zg (кукла z22)
Публикувано05.07.05 21:28

Здравей!Както са ти написали,ти си минала през много по-трудно от лапароскопията.Не се притеснявай изобщо за нея-няма нищо страшно и възстановяването е много бързо.На мен ми правиха оперативна лапароскопия в Майчин Дом точно преди 3 месеца.Ако нещо конкретно те интересува,не се притеснявай да питаш-ще ти отговоря подробно тук или на бележки.
Къде и кога ще го правиш?
Успех!!!!

Автор pets (бореща се)
Публикувано05.07.05 21:31

Миличка DEGA, няма нищо страшно.Аз правих лапароскопия-оперативна месец април.Жива и здрава съм.Въобще не се притеснявай, наистина няма нищо страшно.Много бързо се възстановяваш.Ако имаш някакви въпроси с удоволствие ще ти отговоря, въпреки че аз съм правила лапароскопия във Варна.Само се успокой и давай смело.Успех

Тема Re: Страх ме,е-лапароскопиянови [re: pets]  
Автор steisi (новак)
Публикувано06.07.05 09:42

Здравей DEGA,аз правих диагостична лапароскопия на23.06.05г в Майчин дом,всичко мина много добре.На 25.06 вече си бях в къщи,такаче не се притеснявай изобщо,лапарото е много лека от която и интервенция да са ти правили до сега, успех

Тема Няма страшнонови [re: DEGA]  
Автор Zvezden Dazd (optimist :))
Публикувано06.07.05 10:00

Здравей,

Не се притеснявай няма нищо страшно. Аз през март имах оперативно лапаро при др. Попов в Шейново. Там екипа е много внимателен и са професионалисти. Възстановяваш се за около 7 дни, а напълно за около 10 дни. Ако нещо те интересува питай. А назад около 9.03.2005 в архива ще намериш и моят разказ от болницата. Можеш да ми пишеш и на лична за да не отегчаваме тук другите момичета.

Тема Re: Няма страшнонови [re: Zvezden Dazd]  
Автор Ellenka_milenka (непознат )
Публикувано06.07.05 10:39

Дега много ми е мъчно като чета през какво си преминала, мила...Но наистина не ти ли казаха твоите доктори , че инвитрото наистина е крайна мярка и преди него се проверяват тръби и т.н. точно чрез лапаро? Ако може кажи ни в коя клиника е станало всичко това, защото мен лично почва да ме хваща страх като гледам как за щяло и нещяло ти казват - прави инвитро. Това са скъпи и отгоре на всичко нещадяще организма "мероприятия". Каква е точно диагнозата ти? Как са ти тръбите, нали нямаш хидросалпинг, защото със хидросалпинг /ако са пълни с течност/ работата не става по никакъв начин с инвитрото. Преди 2 месеца и аз правих лапаро и се оказа , че и двете ми тръбе са запушени.Мила Дега, защото и аз съм се блъскала по безумни доктори и са ми предлагали какво ли не не се страхувай да си направиш лапаро. Не е приятно , но минава, а и ще знаеш какви са причините да не стават нещата и съответно ще почнеш да се бориш с тях. Поне цветна снимка имаш ли? Хидротубация?

Автор ass (непознат)
Публикувано06.07.05 15:53

Ехо и от мен.
и аз се учудвам на решението да правиш такива манипулаци, като проблема може да се съвсем определи и с по-леки методи на интервенция. И моето мнение е, че си поизбързала а това е загуба на време и нерви допълнително. има редица изследвания през които тр да минеш преди това - а те могат да покажат каккъв е статуса и причинет дасе отстранят... както и да е ...
моят съвет е - първо дасинаправиш снимка на тръбите, и в последствие лапароскопия. И двете не са страшни. Аз лично от лапарото се възстанових още на следващия ден, като ми мина упойката, а още насъщия ден си ходех спокойно.
Консултирай се и с друг специалист от там където си правила инвитрото
пожелавам ти успех

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.