Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:56 04.11.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Чудото стана и при меннови  
Автор Svetilo (непознат)
Публикувано22.06.05 10:45

Здравейте мили момичета.Ето че чудото стана и при мен.Исках да бъда съвсем сигурна за бременноста си и тогава да ви споделя.Направих ин витро в Солун в Гърция .Реших да тръгна по пътя на Heaterbg защото бях много отчаяна от неуспешният ми първи опит в България и реших че просто щте опитам в Якентро в Солун.Искам да ви кажа че съм възхитена от клиниката от професионализма на професор Прапас на доброто държание на всички от персонала на болницата.Ако някой е решил да прави ин витро не се замисляйте и отидете там сигурна съм че щте имате успех.В България стимулацията ми направи доктор Дамянов с Puregon и Orgalutran които си закупих аз.Образувах 8 фоликула а 7оплодиха и всичките бяха хубави.Трансфера ми беше на 4 ден.Вчера направих кръвен тест и резултата е 727.80.Многоплодна бременност май.Вероятно са се хванали 3те.Сега искам да благодаря на доктор Дамянов и на цялата клиника Якентро че сбъднаха мечтата ми да имам детенце и най вече на професор Прапас който беше толкова мил и искрен с мен и на Албена жената която ни посрешна в Гърция и която беше с мен през цялото време.Мила Heaterbg благодарение на теб разбрах за тази клиника и за подробностите около самото ин витро.И не на последно място искам да изкажа благодарството си и към всички вас момичета които ме подкрепяхте.Желая ви много успех много бебета на всички вас.Ако ви интерисува нещто винаги можете да ме попитате щте ви кажа всичко а същто и Heaterbg може да ви дава информация.Няма да ви оставя и щте продължавам да ви навестявам.Чао

Тема Re: Чудото стана и при меннови [re: Svetilo]  
Автор Chana (една)
Публикувано22.06.05 10:48

Честито, да си жива и здрава ти и малкия живот, който расте в теб

Редактирано от Chana на 22.06.05 10:49.

Автор heaterbg (надежда)
Публикувано22.06.05 11:03

Поздрави и от мен на бъдещата мама!

Успешна бременност и много се пази!

Целувки!

Автор Missy (amor)
Публикувано22.06.05 11:06

Бравоооооо! Честито и от мен. Това е страхотна новина!!!
Лека и безпроблемна бременност и след 9 месеца да родиш две здрави и прекрасни бебчета.
Сега спокойствие и само положителне емоций и се пази
С какви медикаменти те поддържаха след трансфер? Същото като в БГ или имаше нещо различно?
Имам още въпроси и ще ти пиша бележка
Поздрави
Missy

Тема Re: Чудото стана и при меннови [re: Missy]  
Автор escada (sladur :))
Публикувано22.06.05 11:09

ЧЕСТИТО и от мен мила Светило!!! Прекрасна новина!!!
Желая ти много хубави мигове от тук нататък на теб и на малкото същество!!!

Тема Честито!нови [re: Svetilo]  
Автор Cygnus (уверена)
Публикувано22.06.05 11:20

Браво Светило,
Много се радвам за теб.
Прегръщам те и ти пожелавам лека бременност и много радости оттук нататък!
Целувки!

Автор little_rabbit (стрелец)
Публикувано22.06.05 11:22

Честито ! Лека бременност и всичко най-хубаво!

Тема Re: Чудото стана и при меннови [re: little_rabbit]  
Автор Svetilo (непознат)
Публикувано22.06.05 11:27

Много се радвам че и вие сте щтастливи заедно с мен.Благодаря ви за пожеланията толкова са хубави .Дано да има повече такива хубави новини

Автор manhattan (бъдеща майка)
Публикувано22.06.05 11:29

Браво, това е страхотно! Желая ти всичко най-хубаво

Автор ledena luna (тъжна)
Публикувано22.06.05 11:37

Честито мило момиче, лека и безпроблемна бременност ти жела.
Незнам защо но почвам да си мисля че тук в бг нещо пропускат особено като си мисля за малкото случаи в които става от първи път. Разкажи и ти по-подробно за цялата процедура, предполагам че си научила и нещо ново което тук не са ти казали.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.