|
Тема
|
И аз
|
|
Автор |
Gladly (непознат) |
Публикувано | 14.06.05 18:33 |
|
Здравейте, от доста време ви чета, някак близки ми станахте, мисля че е време и аз официално да се присъединя към вас.Та ето и моята история.Опитваме се да си направим бебче от година и половина, никога не съм имала точен цикъл , но през последната половин година взе да ми идва през два месеца, докато през март, ми потече коластра от гърдите, последваха изследвания и се разбра, че имам микроаденом на хипофизата, и лека хипотиреоидия, сега пия Парлодел, л-тироксин и се надявам , цикъла да ми се регулира, след няолко месеца отново ще правя ЯМР за да видят какво е положението с хипофизата.Ще се радвам, ако някой сподели нещо по отношение на моите проблеми, лечение, доктори, надежди .Радвам се, че ви има!Желая успех на всички!
| |
|
Добре дошла, нямам такъв проблем, но искам да те обнадеждя: моя позната с аденом на хипофизата има дъщеря на 6 год, тъй че смело на пред!!!!
Редактирано от lady_11 на 14.06.05 19:37.
| |
|
Благодаря ти, че се отзова и за успокоителните думи!
| |
|
Мога ли да те попитам какво имаш предвид под "коластра"? Коластра не се ли получава при бременност? Лекаря ли ти каза, че е такова или ти правиха изследване?
Благодаря предварително.
| |
Тема
|
Re: И аз
[re: Chana]
|
|
Автор |
Gladly (непознат) |
Публикувано | 15.06.05 17:57 |
|
Когато отидох на мамолог, лекарката сложи малко от течността на предметно стъкло , погледна го и каза, че е с характеристика на коластра.Според мен си беше чисто мляко, отначало беше безцветно, като водичка, а после стана бяло с характеристика на мляко
| |
|
Това наистина е странно. Не зная, но съм чувала, че коластра се получава горе-долу след 3м. от бременноста. Какво беше обяснението на лекарката ти? От какво може да се получи тази коластра?
Отново благодаря
| |
|
Когато ходих на мамолога, не се знаеше нищо за микроаденома, беше известно само, че хормоните на щитовидната жлеза, са малко под нормата имах и много нередовен цикъл, лекарката ме погледна малко особено и каза, че сигурно е от това, но след няколко дни гинеколожката ми ме изпрати на скенер на глава, и се видя образуванието , нарича се още и пролактином, хормона пролактин също ми е над нормата, та това е причината за галактореята.Сега си пия хапчетата и гледам, че течността отново е прозрачна, надявам се всичко да е наред след време
| |
Тема
|
Re: И аз
[re: Gladly]
|
|
Автор |
Meli (de profundis) |
Публикувано | 15.06.05 20:39 |
|
Обаждам се само заради надеждите - състояния като твоето се лекуват сравнително лесно и аз сърдечно ти пожелавам бързо - бързо да се изнесеш при майките.
| |
|
|
|
|