Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:32 06.05.26 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Тема ЦИКЪЛ СЛЕД ОПЕРАЦИЯ  
Автор dily (непознат )
Публикувано15.06.05 12:07

Здравейте!
Имам следния проблем:
Миналия месец /май/ цикълът ми дойде на 17. На 03 юни ми правиха операция за премахване на миомен възел от вътрешната страна на матката. Операцията беше чрез отваряне на коремната кухина, а не лапароскопска. Днес е 30 ден от цикъла и няма никакви признаци да ми идва /нито зацапване, нито болки или нещо друго/. Ако има във форума момиче, претърпял подобна операция, моля да сподели имало ли е някакво объркване на цикъла след операцията и кога нещата са се нормализирали.
Благодаря!

Тема Re: ЦИКЪЛ СЛЕД ОПЕРАЦИЯнови [re: dily]  
Автор angels_zg (кукла z22)
Публикувано15.06.05 12:23

Здравей!Моят случай не е точно същия и не знам доколко ще ти помогна,но все пак ще напиша.
На мен април ми правиха оперативна лапароскопия и първия цикъл ми дойде на 38-мия ден,нищо че лекаря каза,че трябва до 25-тия да дойде.Сега ми е втори месец след лапарото и 34-ти ден от цикъла,но пак никой няма.

Автор Olli (новак)
Публикувано15.06.05 12:37

Дили, не са много момичетата с коремна операция, при това операциите им са били отдавна. На мен ми предстои такава и за това знам. Ако си спомнят, съм сигурна, че ще ти пишат. Искам да кажа, че ако не получиш бързо отговори да не се идненадаш, не е лично отношение

Тема Re: ЦИКЪЛ СЛЕД ОПЕРАЦИЯнови [re: angels_zg]  
Автор Lali (ентусиаст)
Публикувано15.06.05 14:22

Аз съм чувала, че при интервенция до 40 ден е нормално да закъснее.

Автор nia72 (vesela)
Публикувано15.06.05 14:36

az sam operirana ot miomen vazel blizo 11sm. predi po4ti 2,5 godini.operaciata ia napravih to4no sled cikal i posle mi doide sled 35-40 dena. a po princip mi idva na 27-29 dena. posle se normalizira vsi4ko. no profesora,koito mi ia pravi mi izpisa 3 meseca da pia bilki protiv srastvania - ni6to drugo.bilkite gi kupih ot specializirana bilkova apteka v sofia. skoro ima6e tema za neia. uspeh

Автор katerinat (грешно нова)
Публикувано16.06.05 12:33

Аз правиш същата операция на 29 март,цикъла ми дойде на 40-тия ден

Автор KristiANNA (dobra)
Публикувано16.06.05 13:08

На мен също ми махаха миомен възел от вътрешната стена на матката преди месец и нещо, само че с оперативна хистероскопия и ми дойде на 31 ден при нормален цикъл 24-26 дни. Така че не се притеснявай. Успех

Нека сме добри.....

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.