|
|
|
Тема
|
ЦИКЪЛ СЛЕД ОПЕРАЦИЯ
|
|
| Автор |
dily (непознат
) |
| Публикувано | 15.06.05 12:07 |
|
|
Здравейте!
Имам следния проблем:
Миналия месец /май/ цикълът ми дойде на 17. На 03 юни ми правиха операция за премахване на миомен възел от вътрешната страна на матката. Операцията беше чрез отваряне на коремната кухина, а не лапароскопска. Днес е 30 ден от цикъла и няма никакви признаци да ми идва /нито зацапване, нито болки или нещо друго/. Ако има във форума момиче, претърпял подобна операция, моля да сподели имало ли е някакво объркване на цикъла след операцията и кога нещата са се нормализирали.
Благодаря!
| |
|
Тема
|
Re: ЦИКЪЛ СЛЕД ОПЕРАЦИЯ
[re: dily]
|
|
| Автор |
angels_zg (кукла z22) |
| Публикувано | 15.06.05 12:23 |
|
|
Здравей!Моят случай не е точно същия и не знам доколко ще ти помогна,но все пак ще напиша.
На мен април ми правиха оперативна лапароскопия и първия цикъл ми дойде на 38-мия ден,нищо че лекаря каза,че трябва до 25-тия да дойде.Сега ми е втори месец след лапарото и 34-ти ден от цикъла,но пак никой няма.

| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Olli (новак) |
| Публикувано | 15.06.05 12:37 |
|
|
Дили, не са много момичетата с коремна операция, при това операциите им са били отдавна. На мен ми предстои такава и за това знам. Ако си спомнят, съм сигурна, че ще ти пишат. Искам да кажа, че ако не получиш бързо отговори да не се идненадаш, не е лично отношение 
| |
|
Тема
|
[re: angels_zg]
|
|
| Автор |
Lali (ентусиаст) |
| Публикувано | 15.06.05 14:22 |
|
|
Аз съм чувала, че при интервенция до 40 ден е нормално да закъснее.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
nia72 (vesela) |
| Публикувано | 15.06.05 14:36 |
|
|
az sam operirana ot miomen vazel blizo 11sm. predi po4ti 2,5 godini.operaciata ia napravih to4no sled cikal i posle mi doide sled 35-40 dena. a po princip mi idva na 27-29 dena. posle se normalizira vsi4ko. no profesora,koito mi ia pravi mi izpisa 3 meseca da pia bilki protiv srastvania - ni6to drugo.bilkite gi kupih ot specializirana bilkova apteka v sofia. skoro ima6e tema za neia. uspeh
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
katerinat (грешно нова) |
| Публикувано | 16.06.05 12:33 |
|
|
Аз правиш същата операция на 29 март,цикъла ми дойде на 40-тия ден
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
KristiANNA (dobra) |
| Публикувано | 16.06.05 13:08 |
|
|
На мен също ми махаха миомен възел от вътрешната стена на матката преди месец и нещо, само че с оперативна хистероскопия и ми дойде на 31 ден при нормален цикъл 24-26 дни. Така че не се притеснявай. Успех
Нека сме добри.....
| |
|
|
|
|