|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
д-р Кацаров
|
|
| Автор |
pavkunta (непознат
) |
| Публикувано | 28.04.05 16:28 |
|
|
Здравейте мили момичета,
можете ли да ми кажете нещо за доктор Кацаров от Александровска?
Съпруга ми ходи при него и ми се иска вашето мнение.
Благодаря ви предварително!!!
Редактирано от pavkunta на 28.04.05 18:57.
| |
|
Тема
|
Re: д-р Кацаров
[re: pavkunta]
|
|
| Автор |
nety (новак) |
| Публикувано | 28.04.05 19:10 |
|
|
Считам, че е много добър лекар и диагностицик. Само от един преглед постави на мъжа ми точна диагноза- малка кистичка, а преди това два месеца го лекуваха с антибиотици хапчета и инжекции за епидидимит. Желая успех!
| |
|
|
|
Благодаря, ще продължим да ходим при него!
| |
|
|
|
Много добър специалист.
| |
|
|
|
Млад, амбициозен, много кадърен. Ние също ходихме при него.
| |
|
|
|
Мъжът ми е опероран при д-р Кацаров от варикоцеле и сме много доволни от него. Определено имаме резултат от неговите лечения. Бъдете спокойни. Успех!
| |
|
Тема
|
[re: pavkunta]
|
|
| Автор |
ass (непознат
) |
| Публикувано | 29.04.05 10:27 |
|
|
Здравейте,
дсам да попитам, какви са часовете на приема при д-р Кацаров, за да пратя и моя мъж при него напреглед.
Той има разрширена вена на тестиса, казаха че това не е проблем, защото пък спермограмата е отлична, НО има повишено ниво на левкоцитите и личния лекар предполага, че е от това... искаме доктора да каже със сигурност дали това създава проблем.
Знае ли някой дали повишението на стойностиете на левкоцитите влияят при незабременяването ...?
Поздрави
| |
|
Тема
|
[re: ass]
|
|
| Автор |
Wildberry (bitter) |
| Публикувано | 29.04.05 10:54 |
|
|
Свободния прием в частния кабинет е:
Понеделник - 14:30 -16:30
Сряда - 14:30 - 16:30.
Тел. за записване - 852 58 52
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
jam (уверено сладко) |
| Публикувано | 29.04.05 11:56 |
|
|
какъв е броят на левкоцитите? колко точно е завишен?
завишен брой на левкоцити по принцип насочва към мисъл за наличие на инфекция, но не е задължително.
във всеки случай, след като лекарят е видял повишени левкоцити в спермата, редно би било да изпрати мъжа ти за микробиологично изследване на еякулат и урина, преди да го праща директно при големия специалист!
ако повишените левкоцити са свързани с бактериална инфекция, това би могло да окаже влияние върху качеството на спермата, но при вас, ти казваш, че била ОТЛИЧНА. значи, не ви вредят на забременяването....
е тогава защо баш при Кацаров ви пращат?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Rommi (вече търпелива) |
| Публикувано | 29.04.05 12:06 |
|
|
По принцип повишените стойности на левкоцитите говорят за някаква инфекция. Може да не е активна в момента, а да е хронична и мъжа ти да няма някакви оплаквания. Има затруднения при забременяването, когато са повишени левкоцитите.
Варикоцелето само по себе си НЕ води до повишаване на левкоцитите.
За да се разбере защо са повишени ще трябва да се направи микробиологично изследване на семенния материал.
Хубаво би било да се направи с антибиограма (кой антиботик най-добре би повлиял ако има инфекция). Щом самата спермограма е ОК, може би с малко антибиотик ще си дойде всичко в норма.
Пиши след прегледа какво е било становището на Кацаров.
П.П. По едно и също време съм писала отговора заедно с този на Джам. Но сега като го прочетох ми иде да си задам постоянния въпрос: "Къде е правена спермограмата?" Щото на мен нещо не ми се връзва - ОТлична и Повишени левкоцити.
Както казва и Джам, би трябвало да имате микробиология преди да идете при Кацаров.
Нещо ме смущават знанията на този дето я е правил спермограмата, като че ли не знае кво са това левкоцити.... и че с апарат не се виждат, а само с микробиология.
Дано да греша в предположениятат си.
Редактирано от Rommi на 29.04.05 12:17.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|